Kontakt:
Wys³any: 6 Grudzieñ 09, 19:55 Zapisy do Sary.
Kod:
Imiê/Nazwisko/Ksywka: Piszecie Imiê i Nazwisko lub Ksywkê.
Profesja:Trener, Hodowca, Koordynator.
Starter: Jak nie masz pomys³u to ja wybiorê.
Wygl±d: Mo¿e byæ obrazek, ale opis jest mile widziany.
Historia: Mo¿e byæ 5-10 linijek.
Gra lvl/nie lvl: Gra Lvl Pokemon zdobywa exp, level i uczy siê ataków TM HM. Gra nie lvl Pokemon nie zdobywa exp, levelu i nie mo¿e siê uczyæ ¿adnych TM i HM.
Kraina: Johto, Kanto, Sinnoh, Hoenn.
Pro¶by do mnie: Pamiêtajcie co za du¿o to nie zdrowo.
Imiê: Matis
Profesja: Trener
Starter: Pichu
Wygl±d: http://1.1.1.4/bmi/www.po...ptr/dptr000.png (bo mi [Img][/img] nie chce wej¶æ ;/) Wysoki , rudow³osy , piwne oczy , smuk³a sylwetka... Ubrany w czerwon± bluze , d¿insy , czarno bia³y szal , czapka , plecak , pasek na balle , saszetka na pokedex
Historia: Hmmm... W wieku 14 lat zginê³a matka Matisa... Od tamtego czasu ch³opak jest wychowywany przed ojca Jerego. Matis zawsze marzy³ o byciu trenerem , z³apaniu wielu silnych pokemonów oraz byciu mistrzem pokemon. Byæ mo¿e jego marzenie siê spe³ni , a przygoda ¿ycia siê zacznie. Matis jest fanem wodnych , elektrycznych i pokemonów typu Duch oraz Ciemno¶æ.
Gra lvl Kraina: Johto
Pro¶by do mnie: Du¿o akcji , przygód , tajemnic. Czasami jaki¶ fajny pok z typów które wymieni³em w Historii... Ale nie tylko ;)
Sygnatura użytkownika
You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, a Bad Romance
I want your love and
I want your revenge
You and me could write a Bad Romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance
Caught in a Bad Romance
You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, a Bad Romance
I want your love and
I want your revenge
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
Caught in a Bad Romance
Caught in a Bad Romance
Imiê/Nazwisko/Ksywka: Max Ketchup
Profesja: Trener,
Starter: Teddisura
Wygl±d: CZerwona koszulka, blue spodnie, czapa bejsbolówka, czarne w³osy, oczka niebieskie
Historia: By³ sobie taki ma³y ch³opiec, który kocha³ Pokemony. Jego ojciec prowadzi³ fabrykê ketchupu. Uwielbia³ urz±dzaæ im zabawy. A najbardziej kocha³ Teddisury. Pewnego razu kilku dresów napad³o na jego dom, rodziców postrzelili i ukradli Pokemony. A jemu zabrali Teddisurê. Teraz ma³y ch³opiec dorós³. I chce zem¶ciæ siê na ka¿dym dresie którego spotka.
Gra lvl/nie lvl: LVL
Kraina: Sinnoh
Pro¶by do mnie: Palmtopa, i z³apanie Riolu
Mo¿e byæ??
Wiek: 27 Do³±czy³: 31 Sie 2009 Posty: 805 Sk±d: Veilstone City
Kontakt:
Wys³any: 11 Grudzieñ 09, 20:23
Imiê: Kamil
Profesja: trener
Starter: Chimchar
Wygl±d: br±zowe w³osy, br±zowe oczy, czerwona bluza, niebieskie spodnie, czarne buty, pomarañczowa czapka
Historia: By³ sobie ch³opiec, który bardzo lubi³ pokemony. Marzy³ ¿eby zostaæ mistrzem ligi sinnoh. Na 11 urodziny dosta³ swojego pierwszego pokemona chimchara, pokedex i pokeballe. Chimchar i on bardzo siê polubili. Nastêpnego dnia wyruszyli w podró¿. Kamil lubi pokemony fire, grass, woter, ground, ghoust i dragon.
Gra lvl/ nie lvl: lvl
Kraina: Sinnoh
Pro¶by: z³apanie Turtwig' a przed walk± z Roark' iem.
Mam kilka pytañ:
Jak bêdzie ewolu³owa³ Rydon w Rhyperior' a?
Czy ¿eby z³apaæ Spiritomb' a bêdê musia³ ³aziæ po podziemiach?
Czy bêdê móg³ z³apaæ pokemona nie z Sinnoh dex' u?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.