Kontakt:
Wys³any: 8 Grudzieñ 09, 16:42 Uwaga Matis! Nikt go nie powstrzyma w spe³nieniu marzenia.
By³e¶ w swoim domu razem z Pichu. Pakowa³e¶ siê na swoj± podró¿. Nagle Pichu do ciebie podszed³ i poci±gn±³ ciê za nogawkê. Od razu wiedzia³e¶, ¿e ju¿ chcê wyruszyæ razem z tob± w podró¿ Pokemon. Kiedy wyszli¶cie z domu podbieg³ do was jaki¶ Trener Pokemon. I powiedzia³:
- Wow, ale super Pichu.
Kiedy skoñczy³ to mówiæ pobieg³ w swoj± stronê. Krzykn±³e¶ do niego kim ty jeste¶? Lecz Trener tego nie dos³ysza³. Razem z Pichu zastanawiali¶cie siê kto to by³. Pó¼niej zaczeli¶cie siê kierowaæ w dró¿kê do ma³ego miasteczka.
-Spójrz Pichu - odrzek³em.
-Czy dzisiejszy dzieñ nie jest specjalny i piêkny ?
Powiedziawszy to pokaza³em Pichu aby wskoczy³ mi na ramie gdy¿ tak bêdzie nam wygodniej.
W mej g³owie t³umi siê wiele my¶li : Jaka bêdzie moja podró¿? Czy spotkam wiele poków? Czy ujrzê jakiego¶ legendarnego pokemona? I co najwa¿niejsze... Czy zostaje mistrzem pokemon oraz czy zdobêde wiele poków?
*u¶miechaj±c siê do Pichu* Mam nadzieje ¿e nasza wspólna przygoda bêdzie jak najlepsza i jak najbardziej ciekawa ;)
Sygnatura użytkownika
You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, a Bad Romance
I want your love and
I want your revenge
You and me could write a Bad Romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance
Caught in a Bad Romance
Kontakt:
Wys³any: 8 Grudzieñ 09, 18:30
Nagle rozbêta³a siê burza. Ma³y Pichu na twoim ramieniu wypatrzy³ PokeCenter. Szybko pobie³e¶ aby nie zmokn±æ. Powiedzia³e¶ Pichu chyba dzisiaj bêdziemy tutaj spaæ. Poszed³e¶ do Siostry Joy i powiedzia³e¶ jej: Siostro zaopiekujesz siê moim Pichu? Siostra Joy z u¶miechem powiedzia³a, ¿e chêtnie siê nim zaopiekuje.£atwo przysz³o ³atwo posz³o powiedzia³e¶ na tak okropn± burze.
-Siostro czy znajde tutaj jaki¶ pokój do przenocowania i co¶ do zjedzenia?
Gdy tylko pomy¶la³em o jedzeniu od razu zaburcza³o mi w brzuchu co zwróci³o uwagê reszty pacjentów i trenerów pokemon znajduj±cych siê w PC...
-I prosi³ bym tak¿e o jakie¶ po¿ywienie dla mojego Pichu je¶li wolno
Sygnatura użytkownika
You know that I want you
I want your love and
I want your revenge
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
Caught in a Bad Romance
Caught in a Bad Romance
Kontakt:
Wys³any: 8 Grudzieñ 09, 18:44
Siostra Joy powiedzia³a: Na drugim piêtrze jest restauracja. Krzykn±³e¶ Super, a kiedy Pichu bêdzie gotów by wróciæ do mnie? Odpowiedzia³a tak za dziediêæ minut.Dobrze dziêkuje. A jest tu w pobli¿u sklep? Odpowiedzia³a, ¿e na zachód. Poszed³e¶ na drugie piêtro aby co¶ zje¶æ. Zobaczy³e¶ te¿, ¿e do ka¿dego posi³ku jest dodawana puszka karmy dla Pokemon' ów.
Spojrzawszy czy nikt nie patrzy w moj± stronê chwyci³em puszke karmy dla pokemonów i schowa³em j± zgrabnym i powabnym ruchem do plecaka...
-Zawsze siê mo¿e przydaæ ;) - pomy¶la³em
-Hmmm... Teraz przejdê siê do sklepu i zobaczê jakie tam maj± rzeczy na sprzeda¿... Mo¿e kupie pare balli
Sygnatura użytkownika
You know that I want you
I want your love and
I want your revenge
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
Caught in a Bad Romance
Caught in a Bad Romance
Kontakt:
Wys³any: 8 Grudzieñ 09, 18:57
Kiedy szed³e¶ do sklepu le¿a³ portfel z pieniêdzmi, a nikogo w pobli¿u nie by³o e tam zaryzykowa³e¶ i go wzi±³e¶ by³o tam: 5000$.
Kiedy doszed³e¶ do sklepu by³y tam takie rzeczy: PokeBalle-500$, Potion-200$ i OranBerry-100$. Wiedzia³e¶, ¿e na pewno musisz kupiæ Balle.
-Dzieñ Dobry ;) Chcia³bym kupiæ 5 Pokeballi i 2 Potiony
U¶miechn±³em siê ochoczo do sprzedawcy i zaczeka³em na zrealizowanie zakupu Ca³y czas my¶l±c kiedy znów zobaczê mojego Pichu
Sygnatura użytkownika
You know that I want you
I want your love and
I want your revenge
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
Caught in a Bad Romance
Caught in a Bad Romance
Wielce zdziwiony z prezentu odpowiedzia³em:
-Dziêkuje bardzo z ca³ego serca ;)
Po drodze ogl±da³em swój nowy nabytek... Po chwili sta³em ju¿ obok siostry Joy czekaj±c na mojego Pichu...
-Siostro czy mój Pichu jest ju¿ wypoczêty i mo¿e ruszaæ w dalsz± drogê?
Zapyta³em mi³ym i ciep³ym g³osikiem
Sygnatura użytkownika
You know that I want you
I want your love and
I want your revenge
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
Caught in a Bad Romance
Caught in a Bad Romance
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.