Otiweram kolejn± firmê, ale tym razem inn± ni¿ wiêkszo¶æ,
t³umaczyæ bêdê piosenki z japoñskiego i angielskiego na jêzyk polski, podajecie mi link do piosenki, najlepiej je¶li jest na YT'bie, a ja dajê wam polsie s³owa do owej piosenki.
jak jkot¶ chce niech mnie przetestuje, a tu próbka mo¿liwo¶ci:
Czekaj±c, w sercu, mia³am obraz twoj z dziêcych lat.
Odesz³±¶z, teraz, nikt nie mo¿e mi pomóc siê odnale¼æ.
Ci±gle widzê ciê w mojej fantazji.
Tak bardzo chcê byæ tob±, cofn±±æ czaas.
Wczroajsze ¿eganj, zmieni³o mój ¶wiat.
W kieszeni mam tylko, pamiêc o tych wspólnych dniach.
Wczorajsze ¿egnaj by³o ostatni±, chwil± w twych ramionach, chwil± w objêciach pe³nych mi³o¶ci.
Pragnê cofn±æ czas....
I ponownie z tob± zobaczyæ siê.
Yura Yura too, sposób ¿ycia który znam.
Teraz dobrze wiem, ¿e mnie nie zatrzyymasz.
Mine³o tyle czasuu, do tego dniaa.
W któym odszed³ê¶, ³ami±c me serce.
Nie mówi±c ani s³owa, porzuciê³¶ mnie lecz ja ni
gdy ju¿ nie poodam siêee.
Zdarzenie to sprawi³o, jestem silniejsza w duszy.
Przyjació³ mam wokó³ nie bêdzie ¼le, wystarczy uwierzyæ w swe mo¿liwo¶ci.
YURA YURA TO, sposób ¿ycia któy znam.
Teraz dobrze wiem, nic mnie nie zatrzyymaaa!
Nie poddam nigdy siêee, odnajdê tw± duszê sprowadzê ciebie
I znowu, bêdziemy raazem.
REGILAMIN SK£¡DANIA ZAMÓWIEÑ:
LINK DO PIOSENKI
JÊZYK
ANIME (JE¦LI NIE WYSTÊPUJE PODAJECIE ARTYSTÊ)
PO 3 ZMAOWNIA NA TYDZIEN.
RELIZACJA W WOLNYM CZASIE.
JAK ZROBIÊ ODDAM
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
TEKAST POLSKI( nie t³umaczy³em dos³ownie bo by³by niez³y kicz, t³umacyz³em ¿eby by³o do rytmu muzyki):
Pokemon!
Nie czas wytykaæ me b³êdy
trzymaj±c siê wybranej scie¿ki
Z przyjació³mi mam. nie bêdzie ¼le.
Nie zobaczysz nas uciekaj±cyh od biteew.
Zostaæ mistrzem me marzenie.
Wystarczy ¿e uwierze ( i ja wierzê).
Misztzrzem mam szanszê byæ.
Jestem na drodze do wiktorii.
Pokemon!
Zostanê mistrzem je¶li
tylko uwierzê.
To podró¿ mistrzów ( podró¿ mistrzów)
Chcê aby ca³y ¶wiat to zobaczy³ ( I uwierzy³).
I wstarczy tylko to dzi¶ ¿e
uwierzê i osi±gnê ka¿dy cel.
POKEMON!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Zamówienie Inaki ( niez³± muza, dziêki )
( w tek¶cie wystêpuj± japoñskie nazwy poków, przet³umaczy³em co wiedzia³em, ok?):
To tam- mo¿e tam~
Gdzie to w koñcu jest?
My¶la³e¶ czasem ¿eby powiedzieæ "Powiem ci~" lub "Dziêkujê~"?
To tam-mo¿e tam?
To tam-mo¿e tam?
Które, które, które to bêdzie?? (x2)
"Nidori~na i Nidori~no"
"Chisosan i~ Toasakinto"
"Zobacz to i powiedz mi-~" Czy widzisz ró¿nicê?
To denerwuj±ce, ko³uj±ce, ale tak¿e zabawne!
Z³ap pokemona i pêd¼ na drógê zwyciêstwa.!
Czy w oceanie jesy niebieski Shellos??
Stopa Hoothoot'a jest prawa czy lewa??
Aaaaaaaaa~ Aaaaaaaaa~
Aaaaaaaaa~ a~ a~
Który to, Mantyke lub Exeggcute
Który to, Bibarrel albo Weedle
-II- Lapras lub Luvdisc
-II-, Mankey lub Mamoswine
-II- Scizor lub Looker
Gdzie to jest, który to bêdzie dzisiaj?
Gdzie to jest, czy to na górze czy na dole?
Gdzie to jest,w lewo czy w prawo?
Gdzie to jest?
Gdzie to jest, który to bêdzie dzisiaj?
Gdziwe to jest?
Na górze!
Zamówienie Sary:
Powstajemy do walki,
zaczyna siê nowa bitwa
Nie poddam siê ju¿ nigdy
nadszed³ ju¿ najwy¿szy czas.
Dalej!
Wspólnych chwila, nie braluje nam
poka¿my nasz± si³e, nikt nie przeszkodzi nam.
Oto lód, to ogieñ, a to si³± jest.
Zawsze wygram, je¶li uwierze w siebiê.
Wyruszamy, w now± podró¿.
Nawet kiedy podó¿ujemy po górach
po morazch i w powietrzu.
Nigdy nie poddam siê,
osi±gne ju¿ nied³ugo wymarozny cel.
Dalej wyruszamy, nowych bitew nadszed³ czas
Nie poddam siê ju¿ nigdy,
wygraæ ju¿ najwy¿szy czas.
Razem zmienimy wszystko,
wystarczy uwierzyæ w siebie
nie pokona nas nic ju¿,
wygramy t± bitwê.
Dalej, wyruszamy!
Shadow fox, twoje zamóienie te¿ bêdzie dzisiaj ale zdeczka pó¼niej.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 20 Listopad 09, 06:57, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Nie chcê wiedzieæ kto ma odznakê,
nie mogê zobaczyæ syna Mery
Wydajê siê, ¿e jest jeden akt któy mogê zrobiæ sam
Notatka na ³odzi skrzy¿owa³± siê z tymi na biorku!
Tak¿e szef Yody, którze urartowa³ mnie jak zwierzê!
Kto¶ jak kozio³, nie chcê go uratowaæ!
Dno ³odzi, wy³o¿one jego krwi±!
Wy³o¿one jetgo krwi±!
Pozwoli³êm Mesjaszowi poca³owaæ me usta!
Przyby³em po jego ¶mieræ!
To co mówiê ci, serio!
Twój ¶miech jest tak ironiczny!
To co mówiê ci, serio!
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.