POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 18:24
Jak odtwarzaæ zapisy gier Pokemon ?
Autor Wiadomo¶æ
James18 
Powoli siê wkrêca
James18

Do³±czy³: 15 Lis 2009
Sk±d: z Be³chatowa
Kontakt:
Wys³any: 15 Listopad 09, 17:55   Jak odtwarzaæ zapisy gier Pokemon ?

Stworzy³em temat bo mam du¿y problem. Mianowicie zapisa³em grê Diamond i musia³em j± wy³±czyæ. Gdy ponownie j± w³±czy³em zaczyna³o grê od nowa. Zapis jest chyba na pulpicie. Mo¿e wiecie czy da siê go odtworzyæ ??? Je¶li tak to jak ??? Niby nieby³em daleko : Miejscówka Team Galaxy ko³o Floaraomy. Pokemony te¿ niby nie zaskakuj±ce : Turtwig : 15, Shinx i Shellos 12, Starly 11. Jednak bardzo mi zale¿y bo gra³em wiêcej ni¿ 2 godziny. Co bedzie jak zacznê znowu i po raz kolejny mi siê nie uda odtworzyæ ???

W temacie mo¿ecie te¿ pisaæ czy wy macie czasem problemy z zapisywaniem niektórych gierek.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 15 Listopad 09, 19:30   

ekhem:z³y dzia³, centrum pomocy jest poni¿ej tego dzia³u.

wszystko na temnat gier na NDS i jak odtwarzaæ na No$GBA ( bo pewnie tego u¿ywasz) w moim FAQ ( link na niebiesko)(http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=91) .
wystarczy klikn±æ i poczytaæ.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

James18 
Powoli siê wkrêca
James18

Kontakt:
Wys³any: 15 Listopad 09, 21:02   

No thx niby jest, ale mi chodzi o to jak w³±czaæ zapisy, które przeszed³em nie z neta.
Eh, 4 godziny siedzenia przy kompie na marne :(
Chyba zapadnê w depreszkê

Rycerz Czes³aw 
Bug Catcher

Do³±czy³: 22 Sie 2009
Sk±d: Poznañ
Kontakt:
Wys³any: 15 Listopad 09, 21:44   

to siê robi tak jak by¶ ¶ci±ga³ z neta

Sygnatura użytkownika

Go¶æ zrób dobry uczynek, kliknij w jajka lub pokemony ^^
Virtuadopt

By Evil Wolf

By QuerryPass

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 16 Listopad 09, 06:02   

a ty mi¶lisz ¿e ile ja nad tym FAQ sidzia³êm?
dzia±³ i jeszcze ci ¼le??
wszytstko jest wyja¶nione i nawet s± 2 czy 3 sposoby na odtwarzanie save'ów z neta.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

James18 
Powoli siê wkrêca
James18

Kontakt:
Wys³any: 16 Listopad 09, 09:27   

Sorki Domin, poprostu jestem nowy i czasem trudno na pocz±tku. Nie wiedzia³em ¿e to z netu to bêdzie tak jak normalne. Wielkie dziêki za pomoc. Jak wrócê ze szko³y ( jestem na infie ) to prêdko spróbujê uratowaæ zapis.

[ Dodano: 16 Listopad 09, 14:12 ]
Niestety nic mi nie wychodzi.
Jak zapewne robiê z³e rzeczy. Ech niestety muszê zacz±æ od nowa :(
Szkoda. Ale i tak dziêki za pomoc.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum