Witam serdecznie.
Gram w Pokemon Diamond na emulatorze no$gba. Wiem, ¿e mo¿na jako¶ wpisaæ do niego kody na pokemony, które mozna pó¼niej ³apaæ w trawie (chyba w trawie).
Znalaz³em co¶ tam w Internecie jak to robiæ (uruchamiam gre, naciskam Utility, pó¼niej Cheats, Add New, wklejam ten kod w du¿e okno, zaznaczam Action Replay DS i naciskam OK). Niby wszystko robie dobrze, ale kiedy naciskam L+R (odpowiedniki w emulatorze to jakie¶ tam litery, niepamiêtam jakie) ¿eby aktywowaæ kod, wchodze w trawe i tego pokemona z kodu nie ma, nie pojawia sie...
Prosze o naprawde dok³adn± instrukcje krok po kroku jak to zrobiæ, jakim programem (je¶li jest potrzebny), prosze o linki itd itd.
Szuka³em przez google na polskich stronach, ale niewiele zrozumia³em z tego wszystkiego.
Z góry dziêkuje za pomoc.
1.W moim FAQ o No$GBA jest wszystko, link w sygnie.
2.jeste¶ na samym starcie czy ju¿ masz poketecha??
bo wiem ¿e jest pokemodifer do D/P na wystêpowanie poków.
jak go u¿ywaæ w moim poradniku do platyny.
3.kodów te¿ kilka potrzebujesz???
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Poketech? A co to jest? Je¶li jest to to, gdzie jest zegarek, co¶ tam do rysowania i licznik kroków, to mam to.
Kody równie¿ by siê przyda³y, najlepiej na pokemony (chcia³bym mieæ kompletny pokedex) i na masterballe...
Tak, chodzi mi o ten zegareczek.
Ja u¿ywaæ kodu na poki jest u mnie w poradniku do platyny,"ksiêga kodów cz.1"
Kody ci wysy³am na PW.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Gdzie jest ten poradnik, bo szukam, szukam i znale¶æ nie moge...
Te kody które mi poda³e¶ na PW... Na co one s±? Mam jest wkleiæ wszystkie, czy ka¿da linijke osobno?
Ostatnio zmieniony przez cwirgsm 9 Pa¼dziernik 09, 12:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
mo¿e nie umiesz obs³ugiwaæ, pobróbuj, mo¿e ci siê uda.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.