no chyba ze czekasz na polska wersje jêzykow± ;p
mówi³em ¿e czekam na angielsk± a nie polsk± bo szanse na pojawienie siê tego filmu z dubbingiem s± równe g³osom jakie otrzyma³by Roman Giertych gdyby startowa³ na prezydenta /bez urazy dla tych którzy go popieraj± chocia¿ w±tpiê ¿eby tu byli tacy A odno¶nie tematu to mogê oczywi¶cie byæ te¿ w po³owie w b³êdzie bo nigdy nic nie wiadomo (ostatnie niespodzianka D&P po polsku) bo mo¿e kiedy¶ FilmBox wyemituje go jak resztê ale na to musimy trochê poczekaæ
no chyba ze czekasz na polska wersje jêzykow± ;p
mówi³em ¿e czekam na angielsk± a nie polsk± bo szanse na pojawienie siê tego filmu z dubbingiem s± równe g³osom jakie otrzyma³by Roman Giertych gdyby startowa³ na prezydenta /bez urazy dla tych którzy go popieraj± chocia¿ w±tpiê ¿eby tu byli tacy A odno¶nie tematu to mogê oczywi¶cie byæ te¿ w po³owie w b³êdzie bo nigdy nic nie wiadomo (ostatnie niespodzianka D&P po polsku) bo mo¿e kiedy¶ FilmBox wyemituje go jak resztê ale na to musimy trochê poczekaæ
Z tego co mi wiadomo to Roman Giertych ju¿ nie siedzi w sejmie (przynajmniej nic o nim nie s³ychaæ w wiadomo¶ciach;p). Ale nadal ciê zachêcam do ¶ci±gniêcia :P takiej jako¶ci to na pewno nie bêdzie w wersji angielskiej ;p, sam nawet Timak pochwali³ jako¶æ filmu
Z tego co mi wiadomo to Roman Giertych ju¿ nie siedzi w sejmie (przynajmniej nic o nim nie s³ychaæ w wiadomo¶ciach;p). Ale nadal ciê zachêcam do ¶ci±gniêcia :P takiej jako¶ci to na pewno nie bêdzie w wersji angielskiej ;p, sam nawet Timak pochwali³ jako¶æ filmu
Ma³o wa¿ne gdzie siedzi byle tylko ludziom nie zatruwa³ ¿ycia tak jak wtedy kiedy jako minister edukacji wprowadzi³ te kretyñskie mundurki na które tylko kasê zmarnowali¶my a potem w niektórych szko³ach je znie¶li (miêdzy innymi w mojej ale za to wprowadzili kilka nowych denerwuj±cych zasad ale nie bêdê pisa³ bo a¿ szkoda wspominaæ tak± durnotê) film rzeczywi¶cie w ¶wietnej jako¶ci bo pobra³em ostatnio ale nie mia³em czasu ogl±dn±æ tylko rzuci³em okiem
Je¶li kto¶ móg³by wrzuciæ film na przeklej.pl/rapidshare/wszystko jedno byle nie megaupload, to dostaje ode mnie ró¿owy kolorek na tydzieñ :-) (o ile dostanê chwilowy dostêp do PA) ;]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.