No w³a¶nie ostatnio to zauwa¿y³em.
Valhalla idzie na anime(g³ównie), ale te¿ zajmuj± siê masówk±.
Revival idzie na PBF, bo to jest na nim najlepsze.
PokeRang idzie na muzykê ;).
Collect na download i teraz PBF(i dobrze).
PoPL na g³upoty i spam .
PokeSerwis g³ównie masówka z naciskiem na pokedex i ró¿ne projekty.
PokeLand na artyku³y do gier.
PokeMasters na u¿ytkowników i pustki na forum :}.
Valhalla idzie na anime(g³ównie), ale te¿ zajmuj± siê masówk±.
Dziwisz siê ? Jedynym adminem jest teraz fan anime...
p4key napisa³/a:
Revival idzie na PBF, bo to jest na nim najlepsze.
Sama prawda.
p4key napisa³/a:
PokeRang idzie na muzykê ;).
Ee, raczej na moich pobratymców i PBF , bo ta muzyka to tylko dlatego, ¿e spotka³em cz³owieka, który siê zna na monta¿u.
p4key napisa³/a:
Collect na download i teraz PBF(i dobrze).
PBF > Niedobrze, ale có¿...
p4key napisa³/a:
PokeMasters na u¿ytkowników i pustki na forum :}.
Bo to s³u¿y tylko temu, aby reklamowaæ inne strony, tudzie¿ aby Shadow mia³ gdzie wrzucaæ swoje grafiki ( my¶li, ¿e reklam± i graf± co¶ zmieni. HAHAHA ).
p4key napisa³/a:
Ca³a Polska Poke Scena
Bo miêdzy lud¼mi s± konflikty interesów, gdyby nie to, ju¿ dawno by siê pewne twory skonsolidowa³y tzn. by³yby fuzje, co by³oby dobrym wyj¶ciem.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Jednak takich fuzji nie bêdzie, bo ju¿ chcia³em, aby po³±czyæ PokeLanda z PokeMastersem, ale niestety admini nie lubi± siê krótko mówi±c.
No có¿ pozostaje mi tylko zaapelowaæ Shadowowi i Jakuboxowi do rozs±dku, czyli namówiæ ich na pojednanie(do którego prawdopodobnie nie dojdzie, no ale có¿).
Mo¿na by spróbowaæ po³±czyæ MPoke z PL, ale to trza by siê dogadaæ z adminami MPoke'a.
Jednak takich fuzji nie bêdzie, bo ju¿ chcia³em, aby po³±czyæ PokeLanda z PokeMastersem, ale niestety admini nie lubi± siê krótko mówi±c.
Bo maj± ró¿ne strategie, które do czego innego doprowadzi³y. PL ma newsy, arty i nied³ugo fajny dex, tylko jest ma³o rozpoznawalny.
Masters ma reklamê wszêdzie, tylko nic nie jest wykorzystywane, mimo ¿e jest 150 "pustych" ( Bo ludzie wchodz± tylko na g³ówn± ) odwiedzin. PL ma 3x mniej odwiedzin, mimo 10 x razy lepszego kontentu.
p4key napisa³/a:
No có¿ pozostaje mi tylko zaapelowaæ Shadowowi i Jakuboxowi do rozs±dku, czyli namówiæ ich na pojednanie(do którego prawdopodobnie nie dojdzie, no ale có¿).
To by mia³o sens, tylko Shadow by zepsu³ PL, swoja polityk±...chyba, ¿eby tylko mia³ kolorka i nic nie robi³ ( nie psu³ ), to by by³o dobre, po³±czyæ profesjonalizm PL i rozpoznawalno¶æ PMasters.
p4key napisa³/a:
Mo¿na by spróbowaæ po³±czyæ MPoke z PL, ale to trza by siê dogadaæ z adminami MPoke'a.
Którzy aktualnie pracuj± nad nowym stylem, i o¶wiadczyli, ¿e teraz celuj± w target fanFicków...
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Nie jestem przeciwko ¿adnym fuzjom z jakimikolwiek stronami, oprócz jednej - zgadnijcie jakiej :P
Tak jak ju¿ tu ka¿dy zauwa¿y³ nie przepadam za Shadowem, Nightem czy jak on tam jeszcze siê nazywa, i w drug± stronê te¿ chyba tak jest. Mamy ca³kowicie dwie inne strategie, które siê wrêcz wykluczaj± jakby by³y razem na jednej stronie.
A z kolei te¿ nie chcê "kupowaæ u¿ytkowników" kupuj±c reklamy na innych stronach, ale wolê aby nawet by³o ich mniej, ale czê¶ciej odwiedzaj±cych.
Na masówkê - a proszê ja was bardzo, nie blokujê mo¿liwo¶ci aby PL sta³ siê masówk±. Niestety do tego potrzeba ludzi, którzy bêd± siê du¿o zajmowali tymi dziedzinami. A strona idzie g³ównie na pomoce do gier, bo ja siê tym interesujê i mo¿na powiedzieæ, ¿e praktycznie tylko ja ca³y czas co¶ tam robiê, a nie z dwutygodniowymi przerwami.
Sorry, ¿e to takie nieposk³adane ale pisa³em tego posta przez pó³ godziny w miêdzy czasie gadaj±c z PokeManem i innymi oraz kontynuowaniem tworzenia Pokedexa. Jak co¶ to piszcie tu, postaram siê odwiedzaæ ten temat co jaki¶ czas.
Nie wiem czy to jest do zrealizowania, ale mo¿na by zrobiæ tak, ¿e forum PokeCollect, by³oby forum stron PokeSerwis.pl jak i PokeLandu.
Oczywi¶cie to tylko moja sugestia, ale to pomog³oby w rozwoju tych stron, mo¿na by tak zrobiæ jak forum przesz³o by na serwer PokeMana.
Tak jak ju¿ tu ka¿dy zauwa¿y³ nie przepadam za Shadowem, Nightem czy jak on tam jeszcze siê nazywa, i w drug± stronê te¿ chyba tak jest. Mamy ca³kowicie dwie inne strategie, które siê wrêcz wykluczaj± jakby by³y razem na jednej stronie.
Dok³adnie, shadow ho³duje ludziom typu Wilk np. jakiej¶ piecka21 czy inne dziwaki które g robi± dla PPS, a Jaku szuka powa¿nych ludzi.
Jakubox napisa³/a:
wolê aby nawet by³o ich mniej, ale czê¶ciej odwiedzaj±cych.
To siê wyklucza.
p4key napisa³/a:
Nie wiem czy to jest do zrealizowania, ale mo¿na by zrobiæ tak, ¿e forum PokeCollect, by³oby forum stron PokeSerwis.pl jak i PokeLandu.
Dobry pomys³, tylko wiesz, jak to z Raikiem jest... Raz na tyd. siê pojawia i siê nic nie za³atwi.
Ale te¿, trzeba wzi±æ pod uwagê, ¿e grupa Jakuboxa ( Lugie ( du¿a i ma³a ), lukaszenko100, Mynar, haylin, Miesiek, Piterr itp. ) mo¿e nie chcieæ tej zmiany...
p4key napisa³/a:
mo¿na by tak zrobiæ jak forum przesz³o by na serwer PokeMana.
Dobry pomys³, tylko wiesz, jak to z Raikiem jest... Raz na tyd. siê pojawia i siê nic nie za³atwi.
Ale te¿, trzeba wzi±æ pod uwagê, ¿e grupa Jakuboxa ( Lugie ( du¿a i ma³a ), lukaszenko100, Mynar, haylin, Miesiek, Piterr itp. ) mo¿e nie chcieæ tej zmiany...
Przede wszystkim ta ja¶niejsza Lugia
a po za tym z tamtej grupy to jedynie siê lukaszenko100 udziela.
Przede wszystkim ta ja¶niejsza Lugia
a po za tym z tamtej grupy to jedynie siê lukaszenko100 udziela.
Nic siê nie wyklucza, chodzi mi o mniejsz± liczbê u¿ytkowników, ale ¿eby ta mniejsza liczba czê¶ciej wchodzi³a, ni¿ wchodzenie 5 miliardów ludzi na jeden raz, którzy pó¼niej o stronie zapomn±...
Jeszcze co do "mojej grupy" sk³ada siê ona STALE ze mnie, Lugii ciemnej i normalnej a nie ma³ej ;P Reszta wchodzi sobie raz na d³ugi czas, a kilka osób przesz³o do PokemonMasters, m.in. Haylin
Lugiê namówiæ ¿aden problem bêdzie, je¿eli admini Pokecollectu zezwol± na organizacjê lig fanartowych, bo niby by³y one na PokeLandzie, ale udzia³ bra³y 3 osoby, z czego dwie prac nie oddawa³y. Tu ju¿ siê uzbiera ludzi.
Te ligi i inne wasze pomys³y s± dobre. Wnios³y by wiele dobrego PokeCollectowi. Pozostaje tylko obgadaæ to z Raikiem oraz namówiæ wiêkszo¶æ osób z forum na przej¶cie na serwer PokeMana.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.