POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Co najlepsze?
Autor Wiadomo¶æ
p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 09, 15:36   

No w³a¶nie ostatnio to zauwa¿y³em.
Valhalla idzie na anime(g³ównie), ale te¿ zajmuj± siê masówk±.
Revival idzie na PBF, bo to jest na nim najlepsze.
PokeRang idzie na muzykê ;).
Collect na download i teraz PBF(i dobrze).
PoPL na g³upoty i spam :D .
PokeSerwis g³ównie masówka z naciskiem na pokedex i ró¿ne projekty.
PokeLand na artyku³y do gier.
PokeMasters na u¿ytkowników i pustki na forum :}.

Ca³a Polska Poke Scena :(

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 09, 15:44   

p4key napisa³/a:
Valhalla idzie na anime(g³ównie), ale te¿ zajmuj± siê masówk±.

Dziwisz siê ? Jedynym adminem jest teraz fan anime...
p4key napisa³/a:
Revival idzie na PBF, bo to jest na nim najlepsze.

Sama prawda.
p4key napisa³/a:
PokeRang idzie na muzykê ;).

Ee, raczej na moich pobratymców :arr: i PBF , bo ta muzyka to tylko dlatego, ¿e spotka³em cz³owieka, który siê zna na monta¿u.

p4key napisa³/a:
Collect na download i teraz PBF(i dobrze).

PBF > Niedobrze, ale có¿...

p4key napisa³/a:
PokeMasters na u¿ytkowników i pustki na forum :}.

Bo to s³u¿y tylko temu, aby reklamowaæ inne strony, tudzie¿ aby Shadow mia³ gdzie wrzucaæ swoje grafiki ( my¶li, ¿e reklam± i graf± co¶ zmieni. HAHAHA ).

p4key napisa³/a:
Ca³a Polska Poke Scena :(

Bo miêdzy lud¼mi s± konflikty interesów, gdyby nie to, ju¿ dawno by siê pewne twory skonsolidowa³y tzn. by³yby fuzje, co by³oby dobrym wyj¶ciem.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 09, 15:49   

Jednak takich fuzji nie bêdzie, bo ju¿ chcia³em, aby po³±czyæ PokeLanda z PokeMastersem, ale niestety admini nie lubi± siê krótko mówi±c.
No có¿ pozostaje mi tylko zaapelowaæ Shadowowi i Jakuboxowi do rozs±dku, czyli namówiæ ich na pojednanie(do którego prawdopodobnie nie dojdzie, no ale có¿).
Mo¿na by spróbowaæ po³±czyæ MPoke z PL, ale to trza by siê dogadaæ z adminami MPoke'a.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 09, 16:01   

p4key napisa³/a:
Jednak takich fuzji nie bêdzie, bo ju¿ chcia³em, aby po³±czyæ PokeLanda z PokeMastersem, ale niestety admini nie lubi± siê krótko mówi±c.

Bo maj± ró¿ne strategie, które do czego innego doprowadzi³y. PL ma newsy, arty i nied³ugo fajny dex, tylko jest ma³o rozpoznawalny.
Masters ma reklamê wszêdzie, tylko nic nie jest wykorzystywane, mimo ¿e jest 150 "pustych" ( Bo ludzie wchodz± tylko na g³ówn± ) odwiedzin. PL ma 3x mniej odwiedzin, mimo 10 x razy lepszego kontentu.
p4key napisa³/a:
No có¿ pozostaje mi tylko zaapelowaæ Shadowowi i Jakuboxowi do rozs±dku, czyli namówiæ ich na pojednanie(do którego prawdopodobnie nie dojdzie, no ale có¿).

To by mia³o sens, tylko Shadow by zepsu³ PL, swoja polityk±...chyba, ¿eby tylko mia³ kolorka i nic nie robi³ ( nie psu³ ), to by by³o dobre, po³±czyæ profesjonalizm PL i rozpoznawalno¶æ PMasters.

p4key napisa³/a:
Mo¿na by spróbowaæ po³±czyæ MPoke z PL, ale to trza by siê dogadaæ z adminami MPoke'a.

Którzy aktualnie pracuj± nad nowym stylem, i o¶wiadczyli, ¿e teraz celuj± w target fanFicków...

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Jakubox 
Gapa, gubi PokeBalle
^ to nie prawda!

Do³±czy³: 25 Lis 2008
Sk±d: Lublin
Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 09, 19:25   

Nie jestem przeciwko ¿adnym fuzjom z jakimikolwiek stronami, oprócz jednej - zgadnijcie jakiej :P

Tak jak ju¿ tu ka¿dy zauwa¿y³ nie przepadam za Shadowem, Nightem czy jak on tam jeszcze siê nazywa, i w drug± stronê te¿ chyba tak jest. Mamy ca³kowicie dwie inne strategie, które siê wrêcz wykluczaj± jakby by³y razem na jednej stronie.

A z kolei te¿ nie chcê "kupowaæ u¿ytkowników" kupuj±c reklamy na innych stronach, ale wolê aby nawet by³o ich mniej, ale czê¶ciej odwiedzaj±cych.

Na masówkê - a proszê ja was bardzo, nie blokujê mo¿liwo¶ci aby PL sta³ siê masówk±. Niestety do tego potrzeba ludzi, którzy bêd± siê du¿o zajmowali tymi dziedzinami. A strona idzie g³ównie na pomoce do gier, bo ja siê tym interesujê i mo¿na powiedzieæ, ¿e praktycznie tylko ja ca³y czas co¶ tam robiê, a nie z dwutygodniowymi przerwami.

Sorry, ¿e to takie nieposk³adane ale pisa³em tego posta przez pó³ godziny w miêdzy czasie gadaj±c z PokeManem i innymi oraz kontynuowaniem tworzenia Pokedexa. Jak co¶ to piszcie tu, postaram siê odwiedzaæ ten temat co jaki¶ czas.

Sygnatura użytkownika

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Kontakt:
Wys³any: 15 Wrzesieñ 09, 16:03   

Nie wiem czy to jest do zrealizowania, ale mo¿na by zrobiæ tak, ¿e forum PokeCollect, by³oby forum stron PokeSerwis.pl jak i PokeLandu.
Oczywi¶cie to tylko moja sugestia, ale to pomog³oby w rozwoju tych stron, mo¿na by tak zrobiæ jak forum przesz³o by na serwer PokeMana.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 15 Wrzesieñ 09, 16:29   

Cytat:

Tak jak ju¿ tu ka¿dy zauwa¿y³ nie przepadam za Shadowem, Nightem czy jak on tam jeszcze siê nazywa, i w drug± stronê te¿ chyba tak jest. Mamy ca³kowicie dwie inne strategie, które siê wrêcz wykluczaj± jakby by³y razem na jednej stronie.

Dok³adnie, shadow ho³duje ludziom typu Wilk np. jakiej¶ piecka21 czy inne dziwaki które g robi± dla PPS, a Jaku szuka powa¿nych ludzi.

Jakubox napisa³/a:
wolê aby nawet by³o ich mniej, ale czê¶ciej odwiedzaj±cych.

To siê wyklucza.

p4key napisa³/a:
Nie wiem czy to jest do zrealizowania, ale mo¿na by zrobiæ tak, ¿e forum PokeCollect, by³oby forum stron PokeSerwis.pl jak i PokeLandu.

Dobry pomys³, tylko wiesz, jak to z Raikiem jest... Raz na tyd. siê pojawia i siê nic nie za³atwi.
Ale te¿, trzeba wzi±æ pod uwagê, ¿e grupa Jakuboxa ( Lugie ( du¿a i ma³a ), lukaszenko100, Mynar, haylin, Miesiek, Piterr itp. ) mo¿e nie chcieæ tej zmiany...

p4key napisa³/a:
mo¿na by tak zrobiæ jak forum przesz³o by na serwer PokeMana.

noooo, pokecollect.net.pl lepsze dla PokeLandu ni¿ http://1000gp.ovh.net/~pokeserw/ jakie teraz jest...

Sygnatura użytkownika

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 15 Wrzesieñ 09, 16:44   

Cytat:
Dobry pomys³, tylko wiesz, jak to z Raikiem jest... Raz na tyd. siê pojawia i siê nic nie za³atwi.
Ale te¿, trzeba wzi±æ pod uwagê, ¿e grupa Jakuboxa ( Lugie ( du¿a i ma³a ), lukaszenko100, Mynar, haylin, Miesiek, Piterr itp. ) mo¿e nie chcieæ tej zmiany...

Przede wszystkim ta ja¶niejsza Lugia :krejzol:
a po za tym z tamtej grupy to jedynie siê lukaszenko100 udziela.

Jakubox 
Gapa, gubi PokeBalle
^ to nie prawda!

Do³±czy³: 25 Lis 2008
Sk±d: Lublin
Kontakt:
Wys³any: 15 Wrzesieñ 09, 17:16   

Drago napisa³/a:
Cytat:

Przede wszystkim ta ja¶niejsza Lugia :krejzol:
a po za tym z tamtej grupy to jedynie siê lukaszenko100 udziela.

Nic siê nie wyklucza, chodzi mi o mniejsz± liczbê u¿ytkowników, ale ¿eby ta mniejsza liczba czê¶ciej wchodzi³a, ni¿ wchodzenie 5 miliardów ludzi na jeden raz, którzy pó¼niej o stronie zapomn±...

Jeszcze co do "mojej grupy" sk³ada siê ona STALE ze mnie, Lugii ciemnej i normalnej a nie ma³ej ;P Reszta wchodzi sobie raz na d³ugi czas, a kilka osób przesz³o do PokemonMasters, m.in. Haylin

Lugiê namówiæ ¿aden problem bêdzie, je¿eli admini Pokecollectu zezwol± na organizacjê lig fanartowych, bo niby by³y one na PokeLandzie, ale udzia³ bra³y 3 osoby, z czego dwie prac nie oddawa³y. Tu ju¿ siê uzbiera ludzi.

Cytat:
noooo, pokecollect.net.pl lepsze dla PokeLandu ni¿ http://1000gp.ovh.net/~pokeserw/ jakie teraz jest...

Heh, tym bardziej, ¿e w nazwie jest Pokeserwis ;P [/quote]

Sygnatura użytkownika

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Kontakt:
Wys³any: 15 Wrzesieñ 09, 17:31   

Te ligi i inne wasze pomys³y s± dobre. Wnios³y by wiele dobrego PokeCollectowi. Pozostaje tylko obgadaæ to z Raikiem oraz namówiæ wiêkszo¶æ osób z forum na przej¶cie na serwer PokeMana.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: