POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
12 Lipiec 12, 11:04
FAQ-No$GBA v2.6a + Dodatki

Czy chcesz ¿eby FAQ by³o w formie video na You Tube?
Pewnie!
83%
 83%  [ 5 ]
Tak, bo ta wersja jest nieczytelna
0%
 0%  [ 0 ]
nie wiem
0%
 0%  [ 0 ]
nie, ta wersja wystarczy
16%
 16%  [ 1 ]
odrzuæ ten pomys³!
0%
 0%  [ 0 ]
G³osowañ: 6
Wszystkich G³osów: 6

Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 6 Sierpieñ 09, 17:52   

super, i napiszê osttatni raz:
PROSZÊ O USUNIÊCIE TYCH POSTÓW

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Pokeplatyna
Go¶æ

Wys³any: 9 Sierpieñ 09, 11:52   

Gdzie jest opcja ¿eby zapisaæ gre??

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 8 Pa¼dziernik 09, 09:44   

czytaj dok±³dnie FAQ, i ostatni raz siê upominan o wykasowanie niepotrzebnych postów!!!!!

jak kto¶ nie czai, niech poczeka, mo¿e w tym tygodniu bêdzie video-FAQ, to se obejrzy.

i zarejestruj siê, wogóle, administracj i modzi powinni co¶ zrobiæ z takimi go¶cmi ¿e mog± pisaæ na forum, ludzie, od kiedy na jakimkolwiek forum nie-zarejestrowani ludzie pisz± posty?!?!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 08:30   

kurde, u mnie jest takie dziwne zakoñczenie save'u .sps i nie ma go w linku w sposobie 2 a pierwszy sposób w±tpie ¿eby co¶ da³, przetestuje i edytuje.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 09, 08:32   

nie zadzia³a ci za nic, wiem bo próbowa³em.

I PROSZÊ MODA'/ADMINA O USUNIÊCIE POSTÓW KTÓRE ZAWALJ¡ TEN TEMAT!!

I usuniêcie ankiety.

Sygnatura użytkownika

AisyShadow 
Pewnie nie zna PokeMana
I love Pokemon *.*

Do³±czy³a: 19 Maj 2010
Sk±d: £ód¼
Wys³any: 19 Maj 10, 13:04   

¦wietne FAQ! MyZoom jest ¶wietny! Szkoda tylko ¿e nie mo¿na w nim wklejaæ kodów ;/

Sygnatura użytkownika

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 7 Lipiec 10, 12:32   

Uwaga, ¿eby save dzia³a³ na 100% musi byæ kompatybilny z gr±, poza tym trzeba wykonaæ nastêpuj±ce kroki moj± metod±.

¦ci±gamy zapis z neta, kto jaki znajdzie ju¿ mnie to nie obchodzi.
Wchodzimy do gry i zapisujemy grê, je¿eli w folderze BATTERY nie pojawi siê zapis nale¿y wykonaæ kroki z instrukcji, któr± napisa³em w Upload/Emulacja/HGSS Pokesav.
Zmieniamy nazwê ¶ci±gniêtego save`a na tak±, która pojawi³a siê w folderze BATTERY (najlepiej copy/paste).
Kopiujemy zapis ¶ci±gniêty i podmieniamy go za stary zapis w folderze BATTERY.

Dzia³a na 100%, je¿eli nie dzia³a to nie jest wina metody tylko zapisu.

Dodam te¿, ¿e w przypadku HGSS savy z japoñskiej wersji dzia³aj± na amerykañskiej, sprawdzone przeze mnie.

Nie polecam u¿ywaæ te¿ MyZooma, w przypadku FullScreen No$Gba nie tracimy na prêdko¶ci..

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 7 Lipiec 10, 12:49   

Rahuene napisa³/a:
Dodam te¿, ¿e w przypadku HGSS savy z japoñskiej wersji dzia³aj± na amerykañskiej

na wersjach japoñskich które s± zangielszczone, czyli nie oficjalnych, ( up HG rahuane) osobi¶cie nic nie mam do tego ale wa¿na rzecz, wtedy i cheaty i save'y trza braæ pod japoñca

Sygnatura użytkownika

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 7 Lipiec 10, 16:04   

Zacytuj PW, które ci napisa³em. Moje HG jest ¶ci±gniête z tego samego tematu, gdzie umie¶ci³em tylko, ¿e spatchowanie i z emulatorem FullScreen No$Gba

A ma³o tego, cheatów u¿ywa³em równie¿ z twojego tematu gdzie napisane wyra¼nie by³o, ¿e cheaty przeznaczone s± do anglojêzycznej wersji.

Edit: Dla pewno¶ci sprawdzi³em, .sav z HG (J) zadzia³a³ w po³±czeniu z romem HG (U).

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: