POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
1 Luty 17, 09:21
Gdzie ¶ci±gn±æ Pikachu (I choose you)?
Autor Wiadomo¶æ
The Fear
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 31 Lip 2009
Wys³any: 31 Lipiec 09, 15:57   

Wiem, ¿e istnieje ca³a polska wersja "Pikachu (I choose you)", bo ogl±da³em kiedy¶ filmik na YouTube z jakiego¶ filmu Pokemon z t± w³a¶nie piosenk±. Czy jest ona gdzie¶ do ¶ci±gniêcia/kupienia, a mo¿e kto¶ na tej stronie móg³by siê podzieliæ?:)

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 31 Lipiec 09, 16:10   

The Fear napisa³/a:
bo ogl±da³em kiedy¶ filmik na YouTube z jakiego¶ filmu Pokemon z t± w³a¶nie piosenk±.

Mowa o legendarnym ( usunietym :( ) ju¿ filmiku lesta999.

The Fear napisa³/a:
Czy jest ona gdzie¶ do ¶ci±gniêcia/kupienia

Niestety, ale ostatnia strona, na której mo¿na j± by³o ¶ci±gn±æ, zniknê³a w wrze¶niu 2008 r. Na szczê¶cie zd±¿y³em... :krejzol:

Nigdy nie mo¿na by³o jej kupiæ, bo forma Fonograficzna, nie zd±¿y³a przed swoim upadkiem, wydaæ p³yty Pokemon Totally PL. Z tego co wiem, kto¶ przej±³ nagrania tej p³yty( mo¿e je wydaæ) , ale nic nie robi z tym :|

The Fear napisa³/a:
mo¿e kto¶ na tej stronie móg³by siê podzieliæ?:)

A owszem, czekaj na PW ode mnie.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

The Fear
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 31 Lip 2009
Wys³any: 31 Lipiec 09, 16:36   

Bardzo dziêkujê. Swoj± drog± szkoda, ¿e ta p³yta nie wysz³a, bo mimo ¿e nie kupujê zwykle muzyki, to akurat kasatê Pokemon (pamiêtacie? - kaseta, do takich starych urz±dzeñ zwanych "radio";) mia³em legalnie zakupion± i sobie chwali³em polskie wersjê tych piosenek...

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 09, 14:33   

UWAGA! ZNALAZ£EM!! http://www.youtube.com/watch?v=VbixsFuVado wystarczy zkonwenterowaæ i pobraæ i masz !!! :)

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 09, 15:08   

poxer napisa³/a:
UWAGA! ZNALAZ£EM!! http://www.youtube.com/watch?v=VbixsFuVado wystarczy zkonwenterowaæ i pobraæ i masz !!! :)

Wow....
Po pierwsze : The Fear, ju¿ NIE wchodzi na forum, wiêc mu to nic nie da.
Po drugie : to co ty znalaz³e¶, to ogólnodostêpna i znana wersja z TV, ( wystarczy ogl±daæ koñcówki 3 serii - JJ, gdzie pod koniec odcinka lecia³o to zawsze ), a ja mu wys³a³em pe³n± wersjê z p³yty ;). Ale masz plusa za dobre chêci i staranie :)
Po trzecie : niedawno na PokeRangowym kanale na YT, ujawni³em pe³n± wersjê tej piosenki :) Zapraszam do ogl±dania tutaj. Wersja do ¶ci±gniêcia, "robi siê", wiêc nie trzeba konwertowaæ, w swoim czasie wrzucê odpowiednie pliki do uploudu...

( Video, "fizycznie" znajduje siê na koncie kolegi, bo nie zamierzam ryzykowaæ, strat± konta )

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 14 Wrzesieñ 09, 15:24   

Dziêkujemy PokeManie :* .
Znalaz³em przy twojej pomocy moj± ulubion± piosenkê z pokemonów :) .
Dam do niej link tutaj :3.

http://www.youtube.com/po...F/0/IctbhKywRb8

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 8 Listopad 09, 13:47   

Niestety:
Cytat z jednego z wielu moich profili na YT - PokeRangu napisa³/a:

PokeRang Niestety...za spraw± Koch International usuniêto video z Polskimi wersjami piosenek z PL wersji P³yty Totally Pokemon...Ja nie mia³bym NIC przeciwko temu, gdyby te piosenki mo¿na by³o legalnie kupiæ, ale jak wszyscy wiemy jest to niemo¿liwe, czemu wiêc zachowuj± siê jak pies ogrodnika ? (6 dni temu)

Tak wiêc, niestety YT usunê³o te unikatowe videa, ale wrzucê je ponownie za kilka tyg., tym razem na inny serwis. I pamiêtajcie : zaopatrzcie siê w dobre wtyczki do FF i ¶ci±gajcie co siê da z YT, aby ró¿ne unikaty nie zosta³y zapomniane...

Sygnatura użytkownika

krykoz
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 12 Sie 2010
Wys³any: 7 Styczeñ 15, 15:59   

Sorki za odkop, chcia³bym pos³uchaæ tê piosenkê i pozosta³e z tej niewydanej p³yty. Móg³by kto¶ mi podes³aæ na priv?

Sub-Zero 
Pewnie nie zna PokeMana
Z klanu Lin Kuei

Do³±czy³a: 02 Cze 2014
Wys³any: 10 Styczeñ 15, 18:50   

Mogê te¿ siê podpi±æ pod poprzednika?

Sygnatura użytkownika

-I will have my revenge. But I will not kill Sub-Zero.
-Will not? Or 'can' not?

GawelEato 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 16 Sty 2015
Sk±d: G³owno
Wys³any: 16 Styczeñ 15, 13:18   

ja te¿ bym chcia³, jesli mozna

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów