Wiem, ¿e istnieje ca³a polska wersja "Pikachu (I choose you)", bo ogl±da³em kiedy¶ filmik na YouTube z jakiego¶ filmu Pokemon z t± w³a¶nie piosenk±. Czy jest ona gdzie¶ do ¶ci±gniêcia/kupienia, a mo¿e kto¶ na tej stronie móg³by siê podzieliæ?:)
bo ogl±da³em kiedy¶ filmik na YouTube z jakiego¶ filmu Pokemon z t± w³a¶nie piosenk±.
Mowa o legendarnym ( usunietym ) ju¿ filmiku lesta999.
The Fear napisa³/a:
Czy jest ona gdzie¶ do ¶ci±gniêcia/kupienia
Niestety, ale ostatnia strona, na której mo¿na j± by³o ¶ci±gn±æ, zniknê³a w wrze¶niu 2008 r. Na szczê¶cie zd±¿y³em...
Nigdy nie mo¿na by³o jej kupiæ, bo forma Fonograficzna, nie zd±¿y³a przed swoim upadkiem, wydaæ p³yty Pokemon Totally PL. Z tego co wiem, kto¶ przej±³ nagrania tej p³yty( mo¿e je wydaæ) , ale nic nie robi z tym :|
The Fear napisa³/a:
mo¿e kto¶ na tej stronie móg³by siê podzieliæ?:)
A owszem, czekaj na PW ode mnie.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Bardzo dziêkujê. Swoj± drog± szkoda, ¿e ta p³yta nie wysz³a, bo mimo ¿e nie kupujê zwykle muzyki, to akurat kasatê Pokemon (pamiêtacie? - kaseta, do takich starych urz±dzeñ zwanych "radio";) mia³em legalnie zakupion± i sobie chwali³em polskie wersjê tych piosenek...
Wow....
Po pierwsze : The Fear, ju¿ NIE wchodzi na forum, wiêc mu to nic nie da.
Po drugie : to co ty znalaz³e¶, to ogólnodostêpna i znana wersja z TV, ( wystarczy ogl±daæ koñcówki 3 serii - JJ, gdzie pod koniec odcinka lecia³o to zawsze ), a ja mu wys³a³em pe³n± wersjê z p³yty ;). Ale masz plusa za dobre chêci i staranie
Po trzecie : niedawno na PokeRangowym kanale na YT, ujawni³em pe³n± wersjê tej piosenki Zapraszam do ogl±dania tutaj. Wersja do ¶ci±gniêcia, "robi siê", wiêc nie trzeba konwertowaæ, w swoim czasie wrzucê odpowiednie pliki do uploudu...
( Video, "fizycznie" znajduje siê na koncie kolegi, bo nie zamierzam ryzykowaæ, strat± konta )
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Cytat z jednego z wielu moich profili na YT - PokeRangu napisa³/a:
PokeRang Niestety...za spraw± Koch International usuniêto video z Polskimi wersjami piosenek z PL wersji P³yty Totally Pokemon...Ja nie mia³bym NIC przeciwko temu, gdyby te piosenki mo¿na by³o legalnie kupiæ, ale jak wszyscy wiemy jest to niemo¿liwe, czemu wiêc zachowuj± siê jak pies ogrodnika ? (6 dni temu)
Tak wiêc, niestety YT usunê³o te unikatowe videa, ale wrzucê je ponownie za kilka tyg., tym razem na inny serwis. I pamiêtajcie : zaopatrzcie siê w dobre wtyczki do FF i ¶ci±gajcie co siê da z YT, aby ró¿ne unikaty nie zosta³y zapomniane...
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.