Taki ma³y elegancki post ;p. Bezczelnie skopiowane z Reva i PPL, ale co ja na to mogê, ¿e nie chce mi siê drugi raz tego pisaæ?
Cytat:
Pokemon: The Source of Life!
Strona zosta³a za³o¿ona w Styczniu 2009 roku. Przez trzy miesi±ce nie by³a otwierana, link do niej administrator poda³ tylko Redakcji, MG, stronom które wymieni³y siê buttonem. Teoretycznie to dostêp mia³o na oko 1/20 pokefanów, którzy s± aktywni. Przez ca³± zimê i fragment wiosny tworzone by³y pomys³y, dane techniczne, artyku³y i atrakcje dla przysz³ych u¿ytkowników. Przyczyna powstania strony by³a dosyæ popl±tana, ale nie teraz o tym pisaæ. Na stronie znajdziecie artyku³y o grach, bohaterach, anime, ogólne artyku³y, obszerny elegancki download, forum, PBF, oraz wiele innych. Mamy nadziejê, ¿e kiedy¶ dobijemy Pagerank +1. Co ciekawe, wszystkie artyku³y i newsy na stronie s± pisane w HTML'u, wiêc zupe³nie inaczej ni¿ wiêkszo¶æ artyku³ów z dzisiejszych stron ¶redniej pó³ki. Mamy nadziejê, ¿e ka¿dy kto wejdzie na nasz± stronê bêdzie zadowolony i ¶mia³o bêdzie móg³ powiedzieæ, ¿e „Nie straci³ kilku minut swojego ¿ycia na bzdury”. Serdecznie zapraszamy. U nas ci±gle s± nowo¶ci! Skrót od „Pokemon: The Source of Life!” brzmi “PSL” I zosta³ wymy¶lony przez 4xIjestêg³up’a.
Nabór do redakcji i na MG jest ci±gle przeprowadzany. Na MG siê bêdzie koñczy³ za oko³o tydzieñ, na redaktorów trwa wiecznie. Ka¿da para r±k które umiej± co¶ zrobiæ zostanie przyjêta. Zapraszamy do wspó³pracy, wymiany buttonów i czêstych odwiedzin. W przsz³o¶ci planowane jest otworzyæ na PSL oficjaln± toplistê strony.
FAQ
Pyt: Co to za debilstwo?!
Odp: To debilstwoi to strona internetowa bazuj±ca na tematyce Pokemon stworzona i prowadzona przez kilka osób które potocznie nazywamy „Redakcj±”.
Pyt: Kolejny dzienny projekt?
Odp: Nie, co najmniej kilkuletni (czytaj: d³ugi).
Pyt: Lol!
Odp: Polecamy korzystanie ze s³ownika.
Pyt: A bêdzie Pokedex?
Odp: Pokedex ju¿ jest, ale wersja 0.02.
Pyt: Nie wiem czego¶!
Odp: Napisz tutaj, a mo¿e Twoje pytanie stanie w FAQ.
Pyt: Ale ma³y download...
Odp: Czytaj wiadomo¶æ powitaln±, zastosuj siê to pogadamy.
Pyt: Ale ma³o...
Odp: A ile ma byæ jak mamy trzy osoby, z czego jeden Pokedex Maker i jeden Newsmann? Dzia³amy dwa miesi±ce i dobrze jest. Nam jak na razie wystarcza.
Pyt: 8 artów...
Odp: 47 artów czystych i przejrzystych. Je¶li wolicie schemat Valhallowego Pokedexa, to nie problem. We¼cie pod uwagê, ¿e mu te¿ mamy SWOJE ¯YCIE i nie jeste¶my Cyber-Botami.
Pyt: Nie uda wam siê.
Odp: A my trzymamy siê swojej tezy i uda nam siê.
Pyt: Nie ma nawet upieczonego piernika!
Odp: Bo nie ma piekarzy. Bêdzie pomoc szczera, bêdzie Tort Czekoladowy.
Pyt: G³upia Strona...
Odp: A potem siê dziwicie dlaczego nie ma w Polsce stron Pokemon.
Pyt: A w czym ma byæ pisane?
Odp: "Artyku³y" jako kategoria nie wymagaj± HTML'a, ale mu u¿ywamy stron informacyjnych które wymagaj±. Trudniej, ale ³adniej.
Pyt: Grafika do bani!
Odp: Zgodzê siê, ale jak na razie nie mamy dobrego grafika (czekamy a¿ siê zg³osi).
Pyt: Co to za plagiat?
Odp: TO NIE JEST PLAGIAT. Artyku³y s± nasze, dziêkujemy mi³emu panu.
Powiem tak:
Stronja ³adna ale download pusty, widaæ dryg, grafika nawet ³adna, ale radzê ci trochê zmieniæ butony nad poszczególnymi dzia³ami, bo niektóre s± nieczytelne.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Pyt: Ale ma³y download...
Odp: Czytaj wiadomo¶æ powitaln±, zastosuj siê to pogadamy.
Wystarczy czytaæ FAQ a problemy same siê rozwi±¿±...
[ Dodano: 2009-04-24, 18:55 ]
Do niekumatych: Download zawiera ok. 15 plików nad krótymi mêczy³em siê z Aqu± parê godzin, jest dostêpny po zarejestrowaniu siê na DOLE MENU STRONY, nie w "Download" w górnej czê¶ci menu. Napisane zaraz po tym jak Domin usun±³ swój post wiêc posz³o jako "dodane".
1. 15 plików uau czaaad.
2. Po kij ten banner jest na dole, powinien byæ na górze.
3. Skrypt Php identyczny jak na smoczekule.pl czyli naprawde zescie sie wysilili instalujac darmowy skrypcik php-fusion i robiac ¶redni± grafike
4. lua.pl wtf??? i wy chcecia osi±gn±æ szczyty? .pl to jest to .pl gniecie i jest boska kropka peel gwarantem sukcesu
5. Redakcja ¶wietna naprawdê doborowe towarzystwo.
6. html taa na bank kto¶ to zauwa¿y :p zreszta jak macie opere i sobie klikniecie ctrl+u lub jakakolwiek inna przegladarke i zlookacie ¼ród³o to ka¿da strona jest w htmlu jak mi ktokolwiek znajdzie polecenie php na stronie otrzymanej z serwera czyli na stronie ogladanej to dam mu moja postac w wowie na anderii.
7.Domin te "buttony" to najlepsza grafika jaka zobaczylem na tej stronce...
8. Pozdro i ¿yczê powodzenia
lua.pl wtf??? i wy chcecia osi±gn±æ szczyty? .pl to jest to .pl gniecie i jest boska kropka peel gwarantem sukcesu
Jest kilka powtarzam KILKA stron które odnios³y sukces na lua.pl ale to wyj±tki potwierdzaj±ce regu³ê.
I kolejna strona Didniêta, szkoda s³ów.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
przeciez macie pagerank 1 i to nie wiem jakim cudem
bardzo prostym, maj± kupê linków i wymian bannerami.
p4key napisa³/a:
Strona ta upad³a, gdy¿ Legends jest teraz redaktorem Pokemon Valhalla.
Raczej przez brak wytrwa³o¶ci.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.