Znamy ju¿ dok³adn± datê wydania tomu 41, który w pe³ni bêdzie po¶wiêcony bohaterom z serii Heart Gold/Soul Silver. Tomik pojawi siê w japoñskich ksiêgarniach dnia: 28.06.2012 (miesi±c po wydaniu tomu 40).
Na oficjalnej stronie mangi Pokemon ukazano wyniki g³osowania na najlepszego bohatera, Pokemona oraz momentu, który wydarzy³ siê w Specialu.
W plebiscycie na najlepszego bohatera pierwsze miejsce zaj±³ Red, poni¿ej ukazane jest jak wypadli pozostali bohaterowie
Z kolei plebiscyt na najlepszego Pokemona wygra³ Pika, nale¿±cy do Reda.
Kolejno miejsca zajê³y Mimi Ruby'ego, Mewtwo, Vee Reda, Zuzu Ruby'ego, Poli Reda, Exploataro Golda, Sneasel Silvera, Chuchu Yellow oraz Ataro Golda
Natomiast najlepszym momentem w mandze zosta³o wyznanie uczuæ Sapphire do Ruby'ego, które mia³o miejsce w tomie 21 (rozdzia³ 259. Kontra Rayquaza)
By³a to jedyna s³owna deklaracja mi³o¶ci, jaka powsta³a dotychczas w Pokemon Special (niestety w anglojêzycznej wersji mangi zmieniono te s³owa na "I like you")
Wszystkiego mo¿na siê by³o spodziewaæ.
Chocia¿ moje typy by³yby nieco inne.
Mój ulubiony bohater zaj±³ dalekie ósme miejsce. O poku to nigdy nie my¶la³em. Ale Pika mo¿e byæ.
A co do wydarzenia. Nawet nie¼le ale prêdzej bym siê spodziewa³ ¿e zostanie wybrany pojedynek Reda i Greena.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.