POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 10:51
ASH - HERO OR ZERO?

ASH TO...
ZERO
30%
 30%  [ 16 ]
HERO (BOHATER)
32%
 32%  [ 17 ]
ZERO ABSOLUTNE
36%
 36%  [ 19 ]
G³osowañ: 52
Wszystkich G³osów: 52

Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 3 Grudzieñ 09, 18:10   ASH - HERO OR ZERO?

Po tym co przeczyta³ i obejrza³êm, musai³em stworzyæ ten temat.
Piszcie co s±dzicie o Ashu i jego metodach trenerskich.

Jak zobaczy³êm w najnowszym odcinku ¿e Ash oddaje Gliscora to wemnie normalnie zaw¿a³o!!!
Ash oddaje Gliscora!!!
Totalny brak wiedzy, odda³ wszystkie poki które mia³y szansê mu pomóc wygraæ w jakiejkolwiek lidze.
ABSOLUTNE ZERO!!!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 3 Grudzieñ 09, 19:19   

A w dodatku Gliscor go kocha³.... szczególnie jak na niego l±dowa³ xP
Jak tak mo¿na !
Rozdzieliæ siê z przyjació³mi !?
:/

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Qiza 
Powoli siê wkrêca
Dawniej Sara =)

Do³±czy³a: 14 Lis 2009
Sk±d: Johto
Kontakt:
Wys³any: 3 Grudzieñ 09, 19:21   

Bo Ash jest g³upi. :[
¯eby porzuciæ pokemon' a który go najbardziej kocha. ? :(
Ju¿ Asha nie rozumiem. xD

Sygnatura użytkownika
||Moja Gra||
||Moja Sygnatura||

Go¶æ kliknij w jajka!

Piszê poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez Qiza 10 Grudzieñ 09, 19:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 4 Grudzieñ 09, 17:59   

Ash taki durny, ¿e bania ma³a. Jedyny plus- kocha swoje Pokemony i w nie wierzy.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 4 Grudzieñ 09, 18:04   

ZERO. Jego IQ liczymy na palcach jednej rêki. Jakby z³o¿y³ sk³ad ze Sceptile, Charizard, Kingler, Raichu, Pidgeot i Muk... To by by³ w TOP 4 w ka¿dej lidze.

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 9 Grudzieñ 09, 08:07   

Ash to totalne zero.

Przecie¿ prze¿y³ z Gliscorem tyle wspania³ych momentów, tyle walk z Paulem, a teraz Asha go oddaje??? To po prostu g³upie.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

spiritomb 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 31 Sie 2009
Sk±d: Veilstone City
Kontakt:
Wys³any: 9 Grudzieñ 09, 16:55   

Ash jest g³upi, ³apie du¿o s³abych pokemonów i gdy nie chc± ewolu³owaæ on siê ich s³ucha.

Sygnatura użytkownika

Klikajcie w jajka:)
W poki te¿:D

Platinum is the best!!!

Moje sk³ady:
Pokemon Platinum:
Dusknoir lv.100
Floatzel lv.100
Infernape lv.88
Magmortar lv.90
Eelctrivire lv.90
Rhyperior lv.91
Togekiss lv.86
Lucario lv.79
Weavile lv.78
Zapdos lv.71
Articuno lv.71
Inna Platyna:
Regigigas lv.71
Giratina lv.71
Dialga lv.71
Palkia lv.71
Gallade lv.68
Gliscor lv.68
Froslass lv.67
Porygon-Z lv.64

Qiza 
Powoli siê wkrêca
Dawniej Sara =)

Do³±czy³a: 14 Lis 2009
Sk±d: Johto
Kontakt:
Wys³any: 9 Grudzieñ 09, 20:05   

spiritomb napisa³/a:
Ash jest g³upi, ³apie du¿o s³abych pokemonów i gdy nie chc± ewolu³owaæ on siê ich s³ucha.

No wogóle kiedy by³ odcinek z t± liderk± z Lucario, to powiedzieli, ¿e nigdy nie widzieli Pokemon' a który by trenowa³ swojego Trnera.
A Ash siê swoich Poków s³ucha jakby by³y jego Trenerami.

Sygnatura użytkownika
||Moja Gra||
||Moja Sygnatura||

Go¶æ kliknij w jajka!

. 
Pewnie nie zna PokeMana
Jesieniozima.

Do³±czy³: 08 Gru 2009
Wys³any: 10 Grudzieñ 09, 08:47   

Mnie siê wydaje, ¿e Ash to taki "Noob Hero" albo "Pro Zero".
Dlaczego akurat takie zdanie? - s³ucha siê swoich pokemonów; owszem trener powinien ich s³uchaæ, by nawi±zaæ jak±kolwiek przyja¼ñ czy wiê¼, no ale proszê was. Ash jest równie¿ bardzo dziecinny, nawet jak na anime przeznaczone dla dzieci. W niektórych momentach nawet Dawn czy May zachowywa³y siê lepiej od niego. Brak kultury z jego strony. Ale to równie¿ bohater - odwa¿ny, pewny siebie, w pewnym sensie oryginalny, i kocha swoj± dru¿ynê ponad wszystko.

Cytat:
¯eby porzuciæ pokemon' a który go najbardziej kocha. ?

Wiesz no, zmiany s± potrzebne, poza tym Ash mo¿e nie chcia³ tego pokemona? Udawa³?
Mo¿e chcia³ mu daæ wolno¶æ, ¿eby by³ szczê¶liwszy od niego.
Co prawda straci³em ju¿ nadziejê na to, ¿eby s³owa Asha do Pidgeota siê sprawdzi³y.
Cytat:
Wrócê po Ciebie!

Sygnatura użytkownika
"Nie mogê powiedzieæ, ¿e ¿ycie jest do dupy, bo nie pozna³em innego."

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 20 Grudzieñ 09, 18:18   

a to tak ¿eby pomóc wam w podjêciu decyzji

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: