POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Strona ,,PikaCenter"

Stronka
Ale czad
0%
 0%  [ 0 ]
Fajna
33%
 33%  [ 1 ]
Mo¿e byæ
33%
 33%  [ 1 ]
Nie porywaj siê z motyk± na s³oñce...
33%
 33%  [ 1 ]
G³osowañ: 3
Wszystkich G³osów: 3

Autor Wiadomo¶æ
smoczek2 
Pewnie nie zna PokeMana
Król PikaCenter

Do³±czy³: 22 Lis 2013
  Wys³any: 27 Grudzieñ 15, 15:06   Strona ,,PikaCenter"

Hej! W³a¶nie pracujê nad stronk± ,,PikaCenter" - bêdzie to i forum, i portal. Portal bêdzie g³ównie na temat starszych anime i gier (choæ na forum bêdzie i miejsce do pisania o nowych). Chcê przywróciæ klasyczne fora Pokemon znane z lat 2000-2006 - proste i przyjemne, z kilkoma dodatkami. Wiem, pocz±tki s± trudne - ale nie poddajê siê. Na razie testujê skrypty i tworzê kategorie forum. Mi³o mi bêdzie us³yszeæ wasze opinie, rejestracj± te¿ nie pogardzê.

Link: http://www.pikacenter.cal24.pl

logomax.png
Nie u¿yte logo strony... W designie nie ma na nie miejsca.
Plik ¶ci±gniêto 3925 raz(y) 8,79 KB

Ostatnio zmieniony przez smoczek2 27 Grudzieñ 15, 15:49, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 27 Grudzieñ 15, 18:53   

Czy to ten s³ynny smoczek z PVF, niebezpieczny haker? xD

Je¶li taki to:
>Chcê przywróciæ klasyczne fora Pokemon znane z lat 2000-2006

przyda³oby siê rozwiniêcie, co masz na my¶li

Sam zacz±³em bawiæ siê na pokescenie od 2005 roku wiêc przyda mi siê sprawdzenie czy twoja wiedza siê pokryje z moj± xDDDD
Ostatnio zmieniony przez 4xI 27 Grudzieñ 15, 18:53, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

smoczek2 
Pewnie nie zna PokeMana
Król PikaCenter

Wys³any: 27 Grudzieñ 15, 19:21   

4xIjestêg³up napisa³/a:
Czy to ten s³ynny smoczek z PVF, niebezpieczny haker? xD

Je¶li taki to:
>Chcê przywróciæ klasyczne fora Pokemon znane z lat 2000-2006

przyda³oby siê rozwiniêcie, co masz na my¶li

Sam zacz±³em bawiæ siê na pokescenie od 2005 roku wiêc przyda mi siê sprawdzenie czy twoja wiedza siê pokryje z moj± xDDDD

:paranoja: Chodzi mi o prostotê portali. Wiele portali bawi siê w nowoczene wygl±dy, dziêki którym wygl±daj± lepiej - ale s± te¿ trudniejsze w zrozumieniu. A co do hakerstwa, dawno z tym skoñczy³em (nigdy nie zacz±³em). A ten epizod z Valhall± ju¿ jest za mn±. Pracujê ciê¿ko z moim portalem, by zapewniæ fanom dobre jutro. Aha, i jak ju¿ wspomnia³em - rejestracj± nie pogradzê. Tak wiêc klawiatury w d³onie i raz dwa.Nie musicie mi dziêkowaæ - wystarczy mnie wielbiæ na klêczkach. A tak na serio - jestem fanem retro Pokemonów - do teraz ogl±dam 1szy sezon na VHS (ten kupny). A moj± ulubion± czê¶ci± Poków s± remake'i HeartGold i SoulSilver, wiêc dosta³em ol¶nienia - a czemu by tak nie zrobiæ retro-forum. Trochê siê na tym zna³em (czasy aaf i tych moich dennych forum), ale tym razem postanowi³em pój¶æ o krok dalej i wykupiæ p³atny hosting dla strony. Nie zarejestrowani maj± wgl±d tylko do for o grach i trzech pierwszych sezonach Anime. Zarejestrowani dostaj± wiele dodatkowych przywilejów.
Ostatnio zmieniony przez smoczek2 27 Grudzieñ 15, 20:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PikaKnight 
Pewnie nie zna PokeMana
PikaTeam

Do³±czy³: 05 Maj 2015
Sk±d: Zabrze
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 15, 09:07   

Hmm... Zarejestrowa³em siê, popatrzy³em co i jak... Nie wiem, mo¿e to jestem przyzwyczajony do innych for, ale tam nieco pusto jest. Wiem, ¿e to testy ale parê wpisów warto zrobiæ, choæby w celu przetestowania skryptu.
Gry podzielone na generacjê - ok, ale przyda³aby siê chocia¿ ma³a informacja dla osób nieobeznanych w temacie o jakie gry chodzi.

smoczek2 
Pewnie nie zna PokeMana
Król PikaCenter

Wys³any: 28 Grudzieñ 15, 11:01   

PikaKnight napisa³/a:
Hmm... Zarejestrowa³em siê, popatrzy³em co i jak... Nie wiem, mo¿e to jestem przyzwyczajony do innych for, ale tam nieco pusto jest. Wiem, ¿e to testy ale parê wpisów warto zrobiæ, choæby w celu przetestowania skryptu.
Gry podzielone na generacjê - ok, ale przyda³aby siê chocia¿ ma³a informacja dla osób nieobeznanych w temacie o jakie gry chodzi.

Wiem. Nadal pracujê nad wszystkim. Ju¿ doda³em Shoutboxa, Poke-Emotkiony i tapety do ¶ci±gniêcia. Pusta jest, bo dopiero nad stron± pracujê, wcze¶niej nie by³o ¿adnych userów. G³ównie (na razie) skupiam siê nad aspektem informacyjnym strony, forum pierwotnie mia³o nie byæ - a jednak jest. Wiêc prace nadal trwaj±. Koniec testów przewidywany jest na Sylwestra... Czyli jest na co czekaæ! Nie do¶æ, ¿e petardy i fajerwerki - to jeszcze nowy portal Smoczka - czego wiêcej chcieæ? Wraz z nowym rokiem bêdziemy siê cofali o 10 lat na moim portalu. Strona ta bêdzie pierwsz± w historii Pokemonów tak± innowacj± (nie chcê na razie wszystkiego zdradzaæ). Chcê wam daæ tego, czego chcecie. Ka¿dy znajdzie na mym portalu co¶, co jemu pasuje. Wiele for odchodzi z czasem - scena PPS nie jest ju¿ tak du¿a jak kiedy¶. To forum nie podzieli losu innych, bêdzie z wami do koñca serii Pokemon i d³u¿ej. Nie wa¿ne, ile minie lat - fajnie bêdzie znowu popatrzeæ co wykona³ smoczek2 - solo. (Choæ pomoc by siê przyda³a.)
Ostatnio zmieniony przez smoczek2 28 Grudzieñ 15, 19:01, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy  

PikaKnight 
Pewnie nie zna PokeMana
PikaTeam

Do³±czy³: 05 Maj 2015
Sk±d: Zabrze
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 15, 22:10   

Mo¿e w czym¶ pomóc? Mam trochê wolnego czasu, na razie z moj± robot± muszê siê wstrzymaæ (do otrzymania nowego dysku muszê poczekaæ z pobieraniem 30GB danych z konta Google), chêtnie w czym¶ wiêc pomogê ;)

smoczek2 
Pewnie nie zna PokeMana
Król PikaCenter

Wys³any: 29 Grudzieñ 15, 12:15   

PikaKnight napisa³/a:
Mo¿e w czym¶ pomóc? Mam trochê wolnego czasu, na razie z moj± robot± muszê siê wstrzymaæ (do otrzymania nowego dysku muszê poczekaæ z pobieraniem 30GB danych z konta Google), chêtnie w czym¶ wiêc pomogê ;)

Jasne... Pomoc zawsze siê przyda. Wys³a³em ci co i jak wiadomo¶ci±. ( PS. To ty t³umaczysz Black i White? Powodzenia! Pech z tym dyskiem... Mam du¿y dysk internetowy (z Komputer ¦wiat - Storino.pl) - 26 GB. Pomóg³ bym chêtnie. Jakby ci siê uda³o zrobiæ to t³umaczenie - daj znaæ. Chêtnie dodam je do plików do pobrania.) Pracujê nad projektem PokeSylwester - specjalny projekt, w którym na PikaCenter w ci±gu jednego dnia pojawi± siê artyku³y na temat postaci, gier itd.

[ Dodano: 31 Grudzieñ 15, 13:17 ]
smoczek2 napisa³/a:
PikaKnight napisa³/a:

Jasne... Pomoc zawsze siê przyda. Wys³a³em ci co i jak wiadomo¶ci±. ( PS. To ty t³umaczysz Black i White? Powodzenia! Pech z tym dyskiem... Mam du¿y dysk internetowy (z Komputer ¦wiat - Storino.pl) - 26 GB. Pomóg³ bym chêtnie. Jakby ci siê uda³o zrobiæ to t³umaczenie - daj znaæ. Chêtnie dodam je do plików do pobrania.) Pracujê nad projektem PokeSylwester - specjalny projekt, w którym na PikaCenter w ci±gu jednego dnia pojawi± siê artyku³y na temat postaci, gier itd.

Ju¿ dzi¶ PokeSylwester! Przygotujcie siê na dawkê najnowszych wiadomo¶ci z uniwerum Pokemonów!

[ Dodano: 11 Luty 17, 18:37 ]
Witajcie! Po roku postanowi³em odbudowaæ PikaCenter - tym razem jako grupa FB #PIKA. https://www.facebook.com/groups/1441679259189758/ Niech moc #PIKA bêdzie z wami!
Ostatnio zmieniony przez smoczek2 29 Grudzieñ 15, 14:11, w ca³o¶ci zmieniany 9 razy  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: