Na ostatnim Nintendo Direct og³oszono, ¿e Pokemon Picross, gra Pokemon bazuj±ca na uk³adaniu puzzli, dostêpna bêdzie w eShopie w grudniu roku bie¿±cego. To gra dla u¿ytkowników Nintendo 2DS i 3DS (oraz oczywi¶cie New 3DS).
Na oficjalnym kanale YouTube Pokemona pojawi³ siê zwiastun:
Picross jest niesamowit± gr± na poch³anianie czasu. Siadasz na chwilkê a koñczysz tydzieñ pó¼niej. Pewnie z Pokemonowym tak siê nie da przez limity jakie dostaniemy ale i tak ogram. Mam nadziejê ¿e nie wydarz± siê straszne rzeczy jak przy Shufflu i Rumblu(moja nieogarniêto¶æ). No i liczê na jakie¶ specjalne plansze z stworkami w 3D.
Bêdzie to Free 2 Play?
Czyta³em w wielu ¼ród³ach, ¿e to tzw. free 2 start - dadz± kilka poziomów i koniec (czyli jak w demie, z mo¿liwo¶ci± kontynuacji).
Czyli jak z najnowszym Project Zero na Wii U - prolog i chyba 2 chaptery za darmo, dalej musimy zap³aciæ.
Bêdzie to Free 2 Play?
Czyta³em w wielu ¼ród³ach, ¿e to tzw. free 2 start - dadz± kilka poziomów i koniec (czyli jak w demie, z mo¿liwo¶ci± kontynuacji).
Czyli jak z najnowszym Project Zero na Wii U - prolog i chyba 2 chaptery za darmo, dalej musimy zap³aciæ.
Je¶li tak, to raczej wiêc z darmowo¶ci± ma to tyle samo, co zwyk³e demo.
No masz racjê. W takim wypadku nie s±dzê ¿eby wiele osób zagra³o wiêcej ni¿ pozwoli na to wersja startowa. Mimo wszystko, Picross umiarkowanie cieszy. Bêdzie co¶ dla m³odszych graczy. Poza tym te¿ pewnie pogram trochê dla zabicia czasu.
Te ograniczenia nie s± jakie¶ tragiczne, o ile ma siê cokolwiek innego do roboty. Te gry s± dobre dla wspó³czesnych ludzi, którzy wyci±gaj± konsolkê/telefon na dwie minuty co chwilê. Liczê mocno na Picrossa!
Premiera ma byæ w czwartek, 3 grudnia, czyli dok³adnie za tydzieñ!
I to ju¿ wkrótce. Ba. Przysz³y tydzieñ. 3 grudnia ma ju¿ byæ dostêpny. Przynajmniej wed³ug Serebii.
Porzuæcie dzieci swego Shuffla azali¿ nadci±ga piêkna gra z paskudnymi pikselowymi Pokemonami.
Có¿. Przyznaje ¿e bardziej jaram siê picrossem za darmo ni¿ tym ¿e bêd± tam Pokemony. Mia³em w planach zaopatrzyæ siê w te puzzle dostêpne w E-shopie czekaj±c na Picrossa 3D 2 czy jak tam on siê bêdzie zwa³. Mam jednak nadziejê ¿e ten darmowy wraz z swoimi mikrop³atno¶ciami które mnie ogranicz± wystarczy. Zw³aszcza ¿e pierwszy kwarta³ 2016 przynosi mi co najmniej 6 must havów konsolowych(5 3DSowych i jeden rodzynek na Vitê).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.