POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
5 Grudzieñ 15, 22:30
Pokkén Tournament na Wii U
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 22 Pa¼dziernik 15, 13:30   Pokkén Tournament na Wii U

Na wiosnê 2016 roku og³oszono premierê nowej gry z Pokemonami, która do tej pory by³a dostêpna tylko na japoñskich automatach do gier. Teraz gra Pokkén Tournament trafi tak¿e na stacjonarn± konsolê Nintendo - Wii U!

<center><iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/69p_yJQyQtc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></center>

PikaKnight 
Pewnie nie zna PokeMana
PikaTeam

Do³±czy³: 05 Maj 2015
Sk±d: Zabrze
Kontakt:
Wys³any: 23 Pa¼dziernik 15, 23:23   

Szczerze - nie mogê siê doczekaæ premiery ;)
Mam tylko nadziejê, ¿e rozbuduj± bazê dostêpnych do walki Poków- obecnie ich ilo¶æ na automatach jest kiepska.

Martwi mnie jedno. Jak du¿o osób zagra w to?
Fani Pokemonów zazwyczaj wol± mimo wszystko star±, sprawdzon± formu³ê.
Fani Tekkena maj± swoj± ulubion± bijatykê i nie potrzebuj± zamiennika.
Pewna sieæ salonów gier w Japonii zaczê³a ju¿ wycofywaæ siê z Pokkena- za ma³e zainteresowanie i za ma³e zyski (na jednym ¿etonie mo¿na graæ bez problemu nawet z 30-60 minut...)

Mam jednak nadziejê,¿e tytu³ ten pomo¿e Nintendo podbiæ sprzeda¿ Wii U ;) Obecne 10mln wygl±da troszeczkê kiepskawo porównuj±c do konurencji...

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 24 Pa¼dziernik 15, 14:49   

Wii U ma³o kto chce, bo spore grono osób wcale o nim nie wie. Popatrzmy regionalnie na Polskê. Sony i Microsoft - wielkie korporacje, maj± pieni±dze i mo¿liwo¶ci ¿eby reklamowaæ siê, gdzie tylko chc±. Maj± rozpoznawalne szyldy. Natomiast je¶li chodzi o Nintendo w Polsce, to mamy tylko ma³±, biedn±, czesk± firmê. Niech im siê wiedzie, choæ nie maj± polotu przy takich gigantach. Odnoszê ponadto wra¿enie, ¿e ConQuest przekonuje przekonanych, promuj±c siê tylko w¶ród osób, które w Nintendo ju¿ s± "zamieszane", zamiast poszukaæ w bardziej tradycyjny sposób nowych konsumentów.

Co do samej gry, nie kupiê specjalnie pod ni± konsoli, je¶li wyjdzie emu, to pewnie popróbujê, ale koniec koñców nie s±dzê, ¿eby d³ugo mnie utrzyma³a. Natomiast faktem jest, ¿e mi³a odmiana od g³ównej serii w wyniku kolaboracji (podobnie jak Pokemon Conquest). Có¿, w przysz³ym roku czeka nas wiele cudów - Pokemon Go, Pokken, mo¿e gry g³ównej serii, zapowiada siê dobry rok!

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 15, 18:58   

Cytat:
Fani Pokemonów zazwyczaj wol± mimo wszystko star±, sprawdzon± formu³ê.
Fani Tekkena maj± swoj± ulubion± bijatykê i nie potrzebuj± zamiennika.

Istnieje co¶ takiego jak fani zarówno Tekkena jak i Pokemonów. A Ci mogliby byæ chêtni na takiego cudaka.
Ja bêdê. Je¶li kiedy¶ wyjdzie wersja na 3DSa. Ew. na nastêpce tego¿ xD

Sygnatura użytkownika

PikaKnight 
Pewnie nie zna PokeMana
PikaTeam

Kontakt:
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 15, 22:04   

kowalt napisa³/a:

Istnieje co¶ takiego jak fani zarówno Tekkena jak i Pokemonów. A Ci mogliby byæ chêtni na takiego cudaka.
Ja bêdê. Je¶li kiedy¶ wyjdzie wersja na 3DSa. Ew. na nastêpce tego¿ xD

Wiem to akurat ;) Sam biorê Pokkena na premierê. Tylko jak d³ugo bêdzie Pokken bawi³? Czy trafi miêdzy Splatoona, Mario Karta w listê +200h spêdzone w krótkim czasie, czy trafi z Nintendo Land, Wii Party U na listê "gra na spotkania ze znajomymi, fajnie siê gra³o, ale nudzi siê samemu graj±c"

Ps. Wersja na 3DSa jest praktycznie niemo¿liwa. Je¿eli ju¿ by co¶ takiego wydali to by³by to "ex" dla New 3DSa. Smash by³ bardziej w 2D, tutaj ju¿ mamy trójwymiarowe areny walki

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 27 Pa¼dziernik 15, 22:52   

Cytat:
Ps. Wersja na 3DSa jest praktycznie niemo¿liwa. Je¿eli ju¿ by co¶ takiego wydali to by³by to "ex" dla New 3DSa. Smash by³ bardziej w 2D, tutaj ju¿ mamy trójwymiarowe areny walki

Nie wiem czy pamiêtasz Ninja Gaiden na DSa. Albo obydwa Kingdom Heartsy. Albo jak±¶ tam grê o robotach które pierw cusomizowa³e¶ a potem walczy³e¶ na trójwymiarowych arenach w³a¶nie. Albo KH dla 3DSa. Jak najbardziej da radê to zrobiæ w moim skromnym przekonaniu. A nawet je¶li na N3DSa to nie szkodzi. Kolejny powód do przesiadki dla tych którzy tego nie zrobili.
A nawet je¶li zrobi± to jak zwyk³ego, starego Tekkena w 2,5D to fani bêd± zachwyceni.

A co do pierwszej rzeczy o jakiej kolega napisa³. Tu obawiam siê ¿e mog± byæ problemy. Przynajmniej ja sam mam problemy z grami nastawionymi g³ównie na multi. Je¶li natomiast nie spieprz± tego i gra bêdzie chocia¿by na poziomie nowych Narutów to nie ma siê czego obawiaæ. Fani ³ykn±. Jak nie nasi to zagraniczni.

Sygnatura użytkownika

PikaKnight 
Pewnie nie zna PokeMana
PikaTeam

Kontakt:
Wys³any: 31 Pa¼dziernik 15, 16:24   

Mroczny Mewtwo w Pokken Tournament
[Poziom Easy, dlatego tak ³atwo go ograæ]
https://www.youtube.com/watch?v=3VKwYaDIh14

Wy¶wietl posty z ostatnich: