POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
23 Styczeñ 17, 10:14
Pokémony w Disney XD w pa¼dzierniku
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 27 Lipiec 15, 15:24   Pokémony w Disney XD w pa¼dzierniku

Nieco ponad godzinê temu na oficjalnym kanale YouTube polskiego Disney XD stacja poinformowa³a, ¿e ju¿ jesieni± na jej antenie bêdziemy mogli obejrzeæ zarówno kolejny film Pokémon (Diancie and the Cocoon of Destruction), jak i premierowe odcinki Serii XY (Kalos Quest). Nie s± jeszcze znane dok³adne daty ani godziny emisji, ale gdy tylko je poznamy niezw³ocznie o nich poinformujemy. Wiemy ju¿ jednak, ¿e nowo¶ci czekaj± na nas w pa¼dzierniku!

PikaKnight 
Pewnie nie zna PokeMana
PikaTeam

Do³±czy³: 05 Maj 2015
Sk±d: Zabrze
Kontakt:
Wys³any: 28 Lipiec 15, 15:33   

¦wietna informacja, ca³kowicie odrzucaj±ca wszelakie domys³y co do koñca emisji serii na Disney XD.
Mam jednak nadziejê, ¿e choæ tym razem dadz± godziny pozwalaj±ce na spokojne obejrzenie sobie tego ;)
Inaczej kolejn± seriê bêdê musia³ ¶ledziæ na serwisach z anime online [Tak jak by³o z XY S1...]
Ciekawe tak¿e jak bêd± tym razem emitowaæ seriê - tak samo jak ostatnim razem, czy maj± tym razem inny plan...

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 28 Lipiec 15, 17:21   

Kto wie, jestem za emisj± codzienn±, ale z pominiêciem weekendów. Co do godzin ju¿ wspomina³em, ¿e Disney XD wybiera dla Pokemona najtragiczniejsze, choæ ma dobry materia³ Serii XY, która jest ¶wietna w porównaniu do BW.

Ws. koñca emisji na Disney XD nie by³o ¿adnych podstaw, aby stawiaæ takie tezy. Ot kto¶ pu¶ci³ plotê ¿eby ludzi zaniepokoiæ. Haniebny czyn. Najbardziej jednak niepokoi mnie, ze ludzie bezmy¶lnie te insynuacje rozprowadzaj± i to bez podania ¼ród³a. Tak nie mo¿e byæ.

A sama emisja mnie cieszy, mam nadziejê, ¿e nowe odcinki nie bêd± wcze¶niej ni¿ o 16:00.

Thom 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 30 Cze 2014
Wys³any: 29 Lipiec 15, 00:26   

Je¶li tym razem godziny emisji bêd± m±dre (jak np. te zaproponowane powy¿ej), to mo¿e bêdzie dobrze. Bardzo siê cieszê, ¿e Pokemony s± u nas emitowane, choæ czasami ¿a³ujê, ¿e to Disney XD ma do nich prawa, bo niestety nie wykorzystuj± ich zbyt dobrze.
W ka¿dym razie - trzeba czekaæ do pa¼dziernika, a siê oka¿e, co i jak. B±d¼my dobrej my¶li, mo¿e zostaniemy pozytywnie zaskoczeni :D
Ostatnio zmieniony przez Thom 29 Lipiec 15, 00:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: