Du¿o osób , fanów pokemonów szuka zwi±zane z nimi gry. Jedn± z takich gier jest PokemonOnline ( link podany na dole postu) . Jest to wed³ug mnie najlepszy OTS w Polsce który ci±gle siê rozwija. Najlepsza administracja i wspaniali ludzie to atuty tego serwera.
Naprawdê warto zagraæ w tê grê. Pokemony wielu generacji , liczne eventy , rozmaite startery powoduj± ¿e ta gra naprawdê jest warta uwagi. Nie czekaj! Pobierz i zagraj!
Z³y dzia³. Nikogo nie obchodz± takie gierki. Mamy ju¿ reklamê tej.
Poza tym napisa³e¶ to zbyt dziadowo by daæ mi jak±¶ podstawê do wy¶miania posta. Dziêki kole¶.
U¿ytkownik: Kowaltymesz von Scimitar Zwalczaj±cy Gówniane Rzeczy I
Chocia¿. Poprzednia reklama zosta³a napisana dwa lata temu. Co¶ tego pokroju przetrwa³o dwa lata. Winszujê i zwracam honor.
Ale i tak nikogo nie obchodzicie.
Tak¿e ten. Popracujcie nad reklam± i starajcie siê utrzymaæ kontakt z stron± na której siê reklamujecie. Bo je¶li robicie tak ¿e wchodzicie, umieszczacie w randomowym miejscu reklamê i siê ju¿ nie zjawiacie to zniechêcacie. Tak bardzo widaæ jak macie w dupie nas jako spo³eczno¶æ a liczycie na to ¿e kto¶ co¶ wam da za ilo¶æ reklam. A jak jeste¶cie adminem i reklamujecie w tak dziadowy sposób to pozdrawiam.
Granie w pokemony to zajêcie jakie pozwala mi odetchn±æ od uczelni czy pracy. St±d te¿ zagl±dam co tam siê dzieje na scenie fanowskich gier a je¶li s± to polskie gry to podwójna rado¶æ(choæ je¶li ju¿ w co¶ gram to raczej oficjalne gry). Jestem ciekaw po prostu kiedy nast±pi jaki¶ wiêkszy krok do przodu. Bo teraz taka scena stoi w miejscu praktycznie od kiedy tylko zacz±³em istnieæ na PPSie(okolice 2007). U nas w Polszy jest ten problem ¿e ka¿dy kto móg³by zrobiæ co¶ ciekawego nie chce tego robiæ. Bo s± gry oficjalne i s± dobre. A twory tibiopodobne tworz± siê same st±d te¿ pojawiaj± siê takie reklamy.
W sumie to móg³bym olaæ te reklamy ale dosta³em pozwolenie od Conquesta. A pozwolenie od Conquesta to jak nakaz. Dlatego staram siê. Z reszt± lubiê to robiæ. Mogê byæ odwa¿ny bo wiem ¿e nikt na takie komentarze nie odpowie. Tacy go¶cie znikaj±. W przeciwnym razie siedzia³bym cicho bo nale¿ê raczej do wstydliwych kowaltów :/
No i jeszcze jedno. PC to pierwsza "du¿a" foruma na jak± siê zarejestrowa³em. St±d te¿ chcia³bym oddaæ jej cze¶æ chocia¿by w ten sposób.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.