Dwa regiony, questy za wykonanie których otrzymujesz dostêp do niedostêpnych miejscówek z lepsiejszymi Pokemonami. Najbardziej mi przypad³a do gustu:
Chyba klasycznie. Fire Redy w multiplajerze. Kiedy¶ tam pracowali nad dodaniem Emeraldów. Nie wiem na jakim teraz stoi poziomie. Jednak parê lat wcze¶niej to by³o marzenie ka¿dego. Dzi¶ w dobie gier DSowych ju¿ niekoniecznie:
Posiadam GBA i gram na nim. Ale w³a¶nie chcia³bym zagraæ w jakie¶
multi. Mam pytanie czy z wy¿ej wymienionych gier grasz w któr±¶ ?
(Zastanawiam siê czy zagraæ w PokeMMO czy w PokemonWorldOnline lub w PokemonOnline )
Ogólnie my¶lê czy by Nintendo sobie nie kupiæ ;p
Jakie jest najlepiej kupiæ Nintendo ?
I czy warto kupiæ Nintendo ?
Czy na Nintendo jest opcja Multiplayer ?
I w jak± grê Pokemon na Nintendo gra najwiêcej ludzi (Chodzi mi czy black and white itp)
Sorry, ¿e tak o all pytam ale nigdy nie mia³em styczno¶ci z Nintendo.
Masz mo¿e gg ? Jak mo¿esz to podaj proszê na pw.
Mam pytanie mo¿na zmieniæ nick na forum ?
Jednak wolê siê nazwaæ Lucario ;p
Ostatnio zmieniony przez xAlakazam 22 Luty 15, 17:35, w ca³o¶ci zmieniany 12 razy
Mam pytanie czy z wy¿ej wymienionych gier grasz w któr±¶ ?
Ju¿ nie. Mam masê innych tytu³ów do ogrania a Pokemony jednak wolê na konsolce poza domem.
Najd³u¿ej jednak gra³em w³a¶nie w PokeMMO. Jednak z za³o¿eñ najbardziej podoba mi siê Pokemon World. Jednak je¶li chcesz graæ to radzê poszukaæ jakiej¶ polskiej spo³eczno¶ci b±d¼ kogo¶ do wspólnej gry. Chyba ¿e dobrze sobie radzisz z angielskim. Wtedy dasz radê siê ogarn±æ ;)
Cytat:
Jakie jest najlepiej kupiæ Nintendo ?
Którego¶ z rodziny 3dsów. W tej chwili s± to 3DS, 3DS XL, 2DS, N3DS i N3DS XL. Którego wybraæ? To zale¿y od Twoich ¶rodków i tego w co chcesz graæ. Sam posiadam 3DSa XL ale planuje przesiadkê na N3DSa XL. Ma ciut wiêkszy ekran, dodatkow± ga³kê i odrobinê lepsze bebeszki.
Cytat:
I czy warto kupiæ Nintendo ?
Poczytaj o tym jakie gry s± nañ dostêpne. Dla samych Pokemonów raczej nie warto. Jednak jak znajdziesz parê tytu³ów które Ci siê spodobaj± to jasne ¿e tak.
Cytat:
Czy na Nintendo jest opcja Multiplayer ?
Tak ale jedynie na konsolkach które Ci poda³em wy¿ej. Stare DSy i Game Boje ³±cz± siê ju¿ tylko poprzez bycie obok siebie. 3DSy korzystaj± z Wi-Fi. Wszystkie Pokemony na nich maj± opcje Multi. Mo¿na siê wymieniaæ lub walczyæ z osobami. Jednak nie mijasz ich w grze tak jak w tytu³ach które poda³em Ci w poprzednim po¶cie.
Cytat:
I w jak± grê Pokemon na Nintendo gra najwiêcej ludzi (Chodzi mi czy black and white itp)
W tej chwili X/Y b±d¼ rimejki R/S czyli Omega Ruby/Alpha Sapphire. Gry te jednak komunikuj± siê miêdzy sob± wiêc je¶li bêdziesz mia³ jedn± to mo¿esz graæ z ludkami którzy maj± inne. S± pewne ograniczenia ale nie zauwa¿ysz ró¿nicy. Chêtnych do gry jest od groma.
By zmieniæ nick na forum musisz zagadaæ do którego¶ z adminów. GG Ci podam jak siê ogarnê troszku aczkolwiek rzadko bywam. Ostatnio mam sporo pracy zwi±zanej z robot± czy studiami aju waju.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.