Jeste¶my nowo powsta³ym serverem Pokemonever.pl. Jest to juz IV edycja naszego servera na ktorym zawsze panuje mi³a i przyjazna atmosfera .
Nasze motto to :
OD GRACZY DLA GRACZY!
Informacje
Strona:Poke-ever.ddns.net IP:poke-ever.ddns.net Lokalizacja: PL Typ serwera:Pokemon Forum:www.pokemonever.fora.pl Exp:wlasny licznik expa Drop:wlasny licznik dropu Catch:wlasny licznik catch'a Godziny UpTime:24/7
OFERUJEMY
*Pokemony Kanto oraz Johto *Wiele pokemonów shiny z ich w³asnymi respami jak respi±cymi siê losowo. *System boostu pokemonów *Wiele rozbudowanych questów w wieloma misjami efektami ro¿nymi drogami do wyboru od czego zale¿eæ bêd± dalsze misje. *Liderzy sal którzy po ka¿dej walce staja siê silniejsi *Wiele trenerów czeka na mapie aby wyzwaæ was na pojedynek. *Super administracje *Czêste eventy *Ciekawe mapy *Wysoki Poziom rozrywki *Czêste Update'y *Nowe systemy i rozwi±zania *Podstawowe Systemy jak Latanie, Plywanie , Nurkowanie, Teleportacja, Order
Ponadto
*Client: Mocno zmodyfikowany otclient w wieloma ciekawymi opcjami *Dziwêki podczas wykonywania ró¿norodnych akcji : otwieranie balla, scinanie drzew itp. *Dzwieki w poszczególnych lokacjach czy questach *Efekty graficzne mg³a, woda, deszcz itp *Panel pokemon w którym wy¶wietlone sa aktualnie posiadane pokemony ich % ¿ycia oraz po klikniêci wybrany pokemon wyjdzie automatycznie. *TV system *Duel system zintegrowany z klientem *2 wersje klienta pod OpenGl oraz DirectX9 lub je¿eli nie posiadasz nic client renderowaæ bêdzie wszystko za pomaca twojego CPU I wiele wiele wiêcej
Bardzo czytelni. Wcale nie trzeba zaznaczaæ by siê wczytaæ.
Tak btw. Co to w ogóle jest by kolega napisa³? Czy to jaka¶ gra? Czy to PBF? A mo¿e strona z fanfickami? No to ostatnie siê wyklucza. Jak cz³owiek ma ¶wiadomo¶æ to pewno wie. Ale taki zielony mo¿e mieæ problem. Co¶ z Pokemonami. Ale co? Czort wie.
Obrazek taki dziwny cu¶. Mo¿e siê nie znam ale nigdy bym takiego nie da³ na reklamê cosia.
Gdzie jest jaki¶ link w formie kliknij i wejdziesz? Czemu ka¿esz leniwemu cz³owiekowi kopiowaæ adres strony? Do tego jak skopiujesz to Pokemonever.pl. to nic nie wyjdzie :/
Co to znaczy czwarta wersja? Poprzednich piêæ by³o na tyle kiepskich ¿e pad³o? A mo¿e tak wiele zmian nastêpowa³o ¿e to ju¿ nie ten sam co¶?
Co to znaczy Pokemony z Kanto i Johto? Czy to s± jakie¶ jaja? Ruby wysz³o w Hamerykach 11 lat temu. Jedena¶cie pieprzonych lat do ty³u? I to jest zaleta gry?
"O patrzcie na mnie mam grê w której brakuje piêciuset pokemonów. Ale to dlatego ¿e nikt nie zrobi³ spritów ani nie zaprogramowa³ tego i nie mam jak zer¿n±æ"
Cytat:
*Podstawowe Systemy jak Latanie, Plywanie , Nurkowanie, Teleportacja, Order
Pierwsze cztery okej. Ale Ordery? Serio? Przypinam Pokemonom odznaczenia?
Soundtrack jest na tyle dobry ¿e potrzebuje a¿ dwóch punktów. A skoro ma soundtrack to pewnie jaka¶ gra. Stawiam na klon tibii.
TV System. Gra jest na tyle nudna ¿e muszê ogl±daæ TV w trakcie? Du¿o reklam?
Wchodzimy na stronê.
Ju¿ wiem ¿e to Te Smieszne Kwadraciki. Gra a¿ sze¶æ osób. Tysi±c miejsc. Lecicie mocno w górê. Uwa¿aj z t± reklam±. Je¶li sprawisz ¿e populacja bêdzie 167 razy wiêksza to trzeba bêdzie otwieraæ nowy serwer :/
K*rwa maæ. Jak mo¿na pisaæ bd. Co to znaczy bd do cholery jasnej. Zgiñ przepadnij szatanie piekielny. Niesamowicie mnie wnerwiaj± takie skróty. Jakie to wnerwiaj±ce gdy gadasz z kim¶ a on Ci wyskakuje z bd. Albo z innymi skrótami. wgl :/ Mam teoriê i¿ ¿e gdy¿ poniewa¿ niektórzy maj± klawiatury dla ubogich i brak im samog³osek. Co to catch? Dlaczego nie nazwiesz tego jak cz³owiek? Tylko ka¿esz mi zapoznawaæ siê z s³ownikiem gier Pokomonowotibijskich by dowiedzieæ siê?
Cytat:
Server Online Zapraszam! Blad Zostal zlokalizowany i usuniety a byl nim gracz Hiflex który umyslnie powodowal wylaczanie servera ale gracz dostal bana na Ip i juz unas nie pogra ;) milej gry Zyczy Ever Team
I jeden ludek zablokowa³ wam serwer? A wy zamiast za³ataæ to to wywalacie ludka? A jak przyjdzie kolejny? A za nim jeszcze jeden?
Dlaczego wy wci±¿ mi to robicie?
Ostatnio zmieniony przez kowalt 15 Sierpieñ 14, 19:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.