Witam, po poprzednim temacie rozumiem, ¿e Byak, Afil i Lugia dalej s± ze mn±. Trzeba o¿ywiæ PokeCollect jak najszybciej, chodzi tu gównie o PBF, ale mi³o by by³o gdyby¶cie wypowiadali siê we wszelkich mo¿liwych miejscach, np. Domin za³o¿y³ ostatnio tematy o najnowszych grach.
Teraz o PBFie. Nic szczególnego nie wymy¶lê, pracujê dziesiêæ godzin dziennie, zastanawiam siê nad studiami i muszê ogarn±æ sprawy prywatne. Postaram siê jednak po¶wiêciæ chocia¿ dwie godziny dziennie na PC. Je¶li Wy macie propozycje, to do mnie mo¿ecie ze wszystkim. Powiem Wam tylko tyle, ¿e im szybciej zaczniecie prowadziæ gry, tym lepiej. Przytoczê anegdotê: by³em kiedy¶ u spowiedzi, wyzna³em, ¿e nie uczêszcza³em co niedzielê na Mszê ¦wiêt±. Spytany dlaczego, odrzek³em: "z lenistwa". Ksi±dz-spowiednik zapyta³: "Wiesz jaki jest najlepszy sposób ¿eby co¶ zrobiæ, kiedy bardzo siê nie chce?" Odrzek³em, ¿e nie wiem, a on na to: "Zmusiæ siê!!!!!!!!!!!"
Có¿, ¿ycie potwierdza ten sposób, wiêc zmu¶cie siê do dzia³alno¶ci na rzecz PC, nawet je¶li siê Wam nie chce. ¯yczê owocnej rozkminy.
I nie wystartowa³em... jednak ciê¿ko cos zrobiæ kiedy tak na prawdê mam tak jakby wszystko co mia³o byæ... jednak dzisiaj, a tak w³a¶ciwie teraz wpadlem na cos z³ego. Cos tak okropnego co wrêcz spowoduje, ze zadzialam wobec swoich postanowieñ. Po 10 sierpnia... ulatwiam formularze zgloszeniowe... i spróbuje zrobiæ system przyznaczania expa na walkê. Dodatkowo... zrobiê event polegaj±cy na zdobyciu wyj±tkowych pokemonów (Ostatnio zauwazylem, ze du¿a liczba osób mlodych... jako¶ wyznacza to jako jeden z czynników polepszenia jako¶ci). To tyle ode mnie, po 10 zobaczy siê co z tego wyjdzie. BTW... Przydalaby siê reklama... ale forum trochê smierdzi bugami graficznymi i (moim subiektywnym zdaniem) dziwnym podzia³em dzialow w którym mo¿na siê zgubiæ.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
I nie wystartowa³em... jednak ciê¿ko cos zrobiæ kiedy tak na prawdê mam tak jakby wszystko co mia³o byæ... jednak dzisiaj, a tak w³a¶ciwie teraz wpadlem na cos z³ego. Cos tak okropnego co wrêcz spowoduje, ze zadzialam wobec swoich postanowieñ. Po 10 sierpnia... ulatwiam formularze zgloszeniowe... i spróbuje zrobiæ system przyznaczania expa na walkê. Dodatkowo... zrobiê event polegaj±cy na zdobyciu wyj±tkowych pokemonów (Ostatnio zauwazylem, ze du¿a liczba osób mlodych... jako¶ wyznacza to jako jeden z czynników polepszenia jako¶ci). To tyle ode mnie, po 10 zobaczy siê co z tego wyjdzie.
Dobrze. Ja w³a¶nie zastanawiam siê nad przeprowadzeniem uproszczonego ogólnoforumowego naboru na graczy.
Afil napisa³/a:
BTW... Przydalaby siê reklama... ale forum trochê smierdzi bugami graficznymi
No w³a¶nie. Mam niechêæ do oficjalnego reklamowania forum z takimi b³êdami w grafice - napisa³em o tym PokeManowi. Oczywi¶cie prywatnie nadal polecam znajomym.
Afil napisa³/a:
i (moim subiektywnym zdaniem) dziwnym podzia³em dzialow w którym mo¿na siê zgubiæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.