Je¶li gdziekolwiek z³ama³am regulamin - serdecznie przepraszam. Nie zarejestrowa³am siê na forum tylko dla reklamy. O nie! Mam zamiar siê udzielaæ w tematach, które mnie tutaj interesuj±. Liczê jednak na pomoc, poniewa¿ bez ludzi nie uda mi siê spe³niæ jednego z moich pragnieñ i marzeñ...
Pamiêta kto¶ jeszcze legendarne PBF, które nie raz go¶ci³o na starym forum Valhalla (obecnie zamkniête)? Postanowi³am odtworzyæ tamten klimat wspólnej gry i interakcji Mistrz Gry-Gracz ^ ^ Rozgrywka bêdzie bazowa³a na swobodzie oraz braku leveli pokemonów. Mnie osobi¶cie bardzo to denerwowa³o, kiedy musia³am kontrolowaæ poziom mojego stworka, aby ten w koñcu nauczy³ siê danego ataku. Tu tego nie ma.
Chcia³am stworzyæ co¶ ambitniejszego ni¿ niektóre tego typu PBFy (nie mam tutaj na my¶li tego lokalnego). Strasznie jara mnie prowadzenie gier, tak, jara to odpowiednie s³owo. Niestety nie mam sposobno¶ci do prowadzenia ich... Jak mo¿na zauwa¿yæ - na forum jest tylko trójka graczy (ja, drugi MG oraz zwyk³y u¿ytkownik), czyli faktyczne minimum minimum. Gry moje prowadzê w swego rodzaju stylu opowiadania. Nie ma mowy o krótkim "posz³em do lidera, rozwali³em go i wio do nastêpnego miasta". O nie. Ka¿da z gier ma przeze mnie ustalon± fabu³ê (znam j± tylko ja, opisujê ka¿d± w zeszycie lub wordzie, aby pó¼niej wprowadzaæ poma³u w±tki, moim zdaniem - ciekawe), któr± znam tylko ja. Co daje swego rodzaju zaskoczenie i raczej sam± przyjemno¶æ dla gracza.
Obecnie poszukujê MG. W planach mam otworzenie nawet PBFów na podstawie innych anime. Jestem otwarta na ró¿ne propozycjê. Sama mam w g³owie pomys³ na masê gier, fabu³ i rozwojów sytuacji, niestety problemem nadal jest niska aktywno¶æ, a sama sobie gry prowadziæ raczej nie mogê ^ ^'' Zdajê sobie sprawê, ¿e przede mn± jest d³uga droga do osi±gniêcia perfekcji w byciu MG. Ale wiem, ¿e chcê to robiæ. Tak¿e - je¶li jeste¶cie ciut mniej leniwi ni¿ wiêkszo¶æ spo³eczeñstwa i chcecie spo¿ytkowaæ jako¶ czas spêdzony w internecie - serdecznie zapraszam. Forum jest w ci±g³ej rozbudowie. Mimo wszystko zdaje mi siê, ¿e nie jest ¼le, jak na darmówkê ; p Ca³a grafika jest robiona przeze mnie - od pocz±tku, a¿ na wklejeniu na forum koñcz±c.
PS: Je¶li po zalogowaniu, styl forum zmieni siê na inny ni¿ przed rejestracj± - proszê zg³osiæ siê do mnie. Czy tu, czy na moim forum - nie ma znaczenia, postaram siê ogarn±æ sytuacjê x D
Ostatnio zmieniony przez Isek 7 Maj 14, 09:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Majonez. Pacz jaka magia. Klikniesz w obrazek i Ciê przeniesie na foruma
Za to z opisu samego forum mo¿na by doradziæ co¶ kole¿ance innego ni¿ zak³adanie nowej potêgi forumowej. Ale ¿e sam porwa³em siê na takiego cosia to k³óci³ siê nie bêdê. ¯yczê jak zwykle powodzenia. Póki co nie skorzystam ale w jakiej¶ tam przysz³o¶ci mo¿e i tak.
Tak, tak. Klikniêcie na obrazek automatycznie przenosi na moje forum ^ ^
Nie powiedzia³abym, ¿e Wyspa by³o kompletnym niewypa³em. Mam z ni± sporo przyjemnych wspomnieñ. Osobi¶cie nie wierzê, ¿e zmieniê nagle ¶wiat swoim pomys³em. Mimo wszystko - czemu by nie spróbowaæ robiæ to co siê lubi? ; ) T³umów tam nie bêdzie, a nó¿ widelec poznam kogo¶ kto podziela moj± wizjê i wyjdzie z tego jaka¶ ciekawa nisza ; D Dziêkujê za opiniê.
Tak, tak. Klikniêcie na obrazek automatycznie przenosi na moje forum ^ ^
Nie powiedzia³abym, ¿e Wyspa by³o kompletnym niewypa³em. Mam z ni± sporo przyjemnych wspomnieñ. Osobi¶cie nie wierzê, ¿e zmieniê nagle ¶wiat swoim pomys³em. Mimo wszystko - czemu by nie spróbowaæ robiæ to co siê lubi? ; ) T³umów tam nie bêdzie, a nó¿ widelec poznam kogo¶ kto podziela moj± wizjê i wyjdzie z tego jaka¶ ciekawa nisza ; D Dziêkujê za opiniê.
Podoba mi siê takie podej¶cie. Serio. Nie mniej du¿o ³atwiej Tobiwa(wam) by³o gdyby¶(cie) spróbowa³a swoich si³ na czym¶ co jaki¶ czas istnieje. Aj waj. Kryszta³ odpada bo lvle. Sam mam problem z tymi ca³ymi lvlami. Z jednej strony jest to znaczne u³atwienie. S± lvle wiadomo kiedy stworki ucz± siê ataków. Bez tego jest znacznie trudniej. Na swoim forumie ju¿ dwa razy zmieniali¶my metody nauki ataków. Jednak swojego Ci nie polecam bo jest ma³o fabularne. A Tobie i o to chodzi. Chcesz po³±czyæ dwie trudne rzeczy. Pozostaje mi ¿yczyæ na prawdê powodzenia. Aj waj. Szepnê paru ludkom s³ówko to mo¿e kto¶ siê zainteresuje.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.