PokeLazure, nazwa znana mniej lub bardziej, prawda? Forum chyba z dawna zapomniane, a o czasach jego ¶wietno¶ci kr±¿± legendy. Wielu mówi³o, ¿e Lazure ju¿ nigdy nie powróci.
A jednak! Na Polsk± arenê PokePBFów ponownie dumnym krokiem wkracza Lazure, pod przewodnictwem za³o¿ycielki poprzedniej wersji (Sari aka Szkot) oraz jej wiernego giermka Celestii. Wiele rzeczy które by³y na starym Lazure pozosta³y, jednak wci±¿ siê rozwijamy, pozostaj±c otwartymi na pomys³y naszych u¿ytkowników jak urozmaiciæ nam wszystkim rozgrywkê. Bo przecie¿, nasza Lazura jest tworzona przede wszystkim przez naszych u¿ytkowników!
Obecna Lazura zosta³a otwarta 28 marca, i jak dot±d mamy 30 aktywnych gier oraz prawie 6.000 napisanych postów! A to wszystko, zas³uga naszych przysz³ych Mistrzów Pokemon! Na Lazure stawiamy przede wszystkim na rozwój fabularny gier naszych u¿ytkowników, a dla tych którzy pragn± mieæ jak najwy¿szy poziom stworków mamy dodatkowe poza fabularne atrakcje.
Co jeszcze czeka na was na naszym forum, prócz standardowych ju¿ poza fabularnych rozgrywek takich jak Sale Liderów, Safari czy Adopcjami?
- Pracownia prof. Lilie -m³oda profesor jest ekspertk± w dziedzinie DNA. Zdobywaj±c kolejne poziomy respektu, kolekcjonuj DNA a nastêpnie oddaj je prof. Lilie, by otrzymaæ nowego cz³onka twojej dru¿yny! - Znak Tygodnia - W ka¿dym tygodniu losowy typ Pokemona dostaje niewielki bonus do do¶wiadczenia, oraz mo¿liwo¶æ nauki dodatkowego ataku. - Obóz Walk - miejsce w którym mo¿esz podszkoliæ swoje Pokemony, oczywi¶cie je¶li posiadasz odpowiedni± wej¶ciówkê. Spróbuj swoich si³ w walce z naszymi NPC! - Lazurowe Konferencje -raz w tygodniu nasi u¿ytkownicy spotykaj± siê na Skype by lepiej siê poznaæ, oraz pomêczyæ adminów swoimi pytaniami odno¶nie forum. - System Odznaczeñ - lubisz mieæ du¿o z³apanych Pokemonów? Wykorzystaj to, do zbierania forumowych Odznaczeñ, a za ka¿de z nich otrzymasz symboliczn± sumê pieniêdzy! - Mistrzowie Areny - walki to nieod³±czna czê¶æ ka¿dego PokePBF'a, ale u nas mo¿esz walczyæ o mistrzostwo w danym typie! Co zyskaæ maj±c Mistrza prócz specjalnej rangi? Odrobinê punktów respektu za utrzymanie swojego tytu³u!
Chcesz do nas do³±czyæ? Zostaæ Mistrzem Pokemon, Detektywem, poszukiwaczem przygód czy chocia¿by archeologiem? Uwolnij swoj± wyobra¼niê i ju¿ dzi¶ rozpocznij swoj± przygodê na naszym forum!
Mi³a atmosfera oraz wolne ¿arty (oczywi¶cie w granicach dobrego smaku) z adminki gwarantowane!
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Ostatnio zmieniony przez Szkot 27 Maj 14, 15:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wiele rzeczy które by³y na starym Lazure pozosta³y
Taaak ? To GDZIE jest te ponad 100 tys. postów które napisano ? HÊ ? TO NIE JEST ¯ADEN powrót, tylko zagarniêcie sobie nazwy i postawienie OD NOWA PBFa. TYLKO TYLE.
Zuchwa³o¶æ i bezczelno¶æ tego tematu sprowokowa³a mnie do napisania tego postu.
Szkot napisa³/a:
ponownie dumnym krokiem wkracza Lazure, pod przewodnictwem za³o¿ycielki poprzedniej wersji (Sari aka Szkot) oraz jej wiernego giermka Celestii.
Skoro by³a¶ za³o¿ycielk± poprzedniej wersji, to czemu nie przywróci³a¶ poprzednich postów ? Po jak± cholerê ma siê tam pisac posty, skoro za rok znowu zrobicie close, a potem powrór od nowa, ? Po co pisac posty, skoro siê nie zachowaj± ? WTF ?
Zreszt±, wydawa³o mi siê, ¿e za³o¿ycielem by³ Cieniu.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
BO GRY PBF TO SRYJNY BIZNES JEST
ZA KA¯DEGO POSTA MNIEJ UCINASZ 0.1mm E-PENISA DLA POKEMANA
I CO Z TEGO ¯E MA DWUMETROWEGO, NIE POZBAWIAJCIE GO POSTÓW PBF!!!!!!!!
Taaak ? To GDZIE jest te ponad 100 tys. postów które napisano ? HÊ ? TO NIE JEST ¯ADEN powrót, tylko zagarniêcie sobie nazwy i postawienie OD NOWA PBFa. TYLKO TYLE.
Z tego co pamiêtam to po zamkniêciu tamtej lazury przeze mnie oraz nie przed³u¿aniu konta "premium", admin jun chyba stwierdzi³ ¿e forum jest ju¿ niepotrzebne nikomu ;]
Cytat:
Skoro by³a¶ za³o¿ycielk± poprzedniej wersji, to czemu nie przywróci³a¶ poprzednich postów ? Po jak± cholerê ma siê tam pisac posty, skoro za rok znowu zrobicie close, a potem powrór od nowa, ? Po co pisac posty, skoro siê nie zachowaj± ? WTF ?
Jak mia³a przywróciæ jak zrzek³a siê wszystkich praw do "tamtej wersji" forum i odciê³a siê od wszystkich.
Cytat:
Adminem by³em ka¿dy oceni jakim. Ale jedno jest bezczelne wed³ug mnie, podpisek w stopce forum ¿e wszystko co znajduje sie na forum jest w³asno¶ci± za³o¿ycielki. Zrzek³a siê praw a teraz otworzy³a sobie forum i "wmawia" wszystkim ¿e to jej, aczkolwiek widzia³em forum i kilka rzeczy jest nadal moich, dna i respekt <3 Nazwa Dr. zosta³a tylko zmieniona
P.S
PokeMan masz u mnie zawsze szacunek ;) I tak bym Ci nie odda³ forum o ile pamiêtasz tamt± rozmowê
Ostatnio zmieniony przez Cieniu 9 Czerwiec 14, 23:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Cieniu, przestañ siê interesowaæ t± szmat±. Mamy wa¿niejsze rzeczy do roboty ni¿ ona. Skoñczy³ mi siê narybek, wiêc musisz skoczyæ do sklepu i wyszorowaæ mi plecy, bo nie siêgam tam, dobrze wiesz.
Nie, nie by³. Za³o¿ycielk± Lazury by³am ja c:
Dziêkujê, dobranoc.
Sygnatura użytkownika
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Mo¿ecie zbanowaæ u¿ytkownika Nikotynka? Marna prowokacja ze strony Lazury zapewne.
Nikotynka - drugi admin tam gdzie ja, aktualnie od 13.15 do 21.15 jest w pracy. W telefonie ma tylko i wy³±cznie chrome a te posty zosta³y napisane z firefoxa jak widzê. Do tego przerwe w pracy ma o 18.
Poza tym Narybek? Co to wogóle znaczy nie u¿ywamy takiego s³ownictwa w domu z Nikotynk±(tak mieszkam z ni±)
Do tego na naszym forum kto¶ jaki¶ czas temu zrobi³ "hejtuj±ce" konto gdzie obra¿a³ adminów wykorzystuj±c do tego walenie wailordy i tym podobne, w profilu nikotynki widnieje ulubiony pokemon Wailord st±d to skojarzy³em. Dziêkujê Lazuro ¿e pokaza³a¶ ¿e to byli¶cie wy.
Ostatnio zmieniony przez Cieniu 10 Czerwiec 14, 15:53, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.