Jako, ¿e mi siê nudzi, to ju¿ co¶ tutaj napiszê.
Niektórzy z was mog± mnie znaæ z pewnego PBF'a o tematyce Pokemon, chocia¿ zapewne wiêkszo¶æ z was ma ze mn± styczno¶æ pierwszy raz. Wiêc, w internetach jestem po prostu Loc±.
O sobie raczej zbyt wiele wam nie powiem, ale z tego typu stronami mam kontakt od 4 lat, a Pokemonami interesujê siê od dziecka. Oprócz tego, od dosyæ dawna siedzê w M&A, chocia¿ na swoim koncie nie mam zbyt wielu tytu³ów. Lubiê czytaæ ksi±¿ki i rysowaæ. Chocia¿ ko¶lawo, to zawsze jaki¶ zapychacz czasu~. Oprócz tego, to mam dwie lewe rêce. Wszystko psujê, rwê i t³ukê ,_,.
Jestem raczej osob± maj±c± spory dystans do siebie, spontaniczn±, mo¿e nieco g³upiutk±. Jestem raczej otwarta na ludzi, mo¿naby powiedzieæ, ¿e jestem dusz± towarzystwa.
W internecie przesiadujê ogrom czasu. Mo¿naby powiedzieæ, ¿e jestem m³odocianym no-lifem. Gram w gry, piszê na forach i ¶wietnie bawiê siê z przyjació³mi~.
Có¿, mam nadziejê, ¿e przyjmiecie mnie w miarê ciep³o, bo zamierzam zostaæ tu na d³u¿ej .
ogólnie witam, p³ci piêknej forum trzeba bo taki ubaw jaki by³ dzisiaj to ostatni raz by³ szmat czasu :]
zapraszam i witam, ¿yczê mi³ego pobytu :]
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Alfi, raczej nie jestem jak±¶ gamerk±, nie gram w jakie¶ gry z wy¿szej pó³ki, wiêkszo¶æ to po prostu darmowe, zwyk³e gierki. Ale, je¿eli ju¿ pytasz, to swego czasu gra³am z Osu, teraz jedynie przesiadujê ze znajomymi na streamach i turniejach . Mia³am te¿ okazjê zagraæ w TR Legend z bratem. Pyka³am nieco w CS'a. Zawiesi³am te¿ palec na Touhou, jak na razie zaliczy³am tylko EoSD. Planujê jednak zagraæ w inne czê¶ci. Ogó³em, to w co gram nie jest raczej warte uwagi. Do gier nie przywi±zujê jakiej¶ wiêkszej wagi, po prostu, kiedy mi siê nudzi, to co¶ ¶ci±gam i gram :].
Oprócz tego, jestem straszn± niezdar±, je¿eli chodzi o gry. Nie uda siê kilka razy - wychodzê ;_;.
Ostatnio zmieniony przez Loca 29 Sierpieñ 13, 23:17, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Afli, hehes. Ju¿ wiem, jak bêdê mog³a irytowaæ~.
Ten, nu. W Osu gra³am, ale teraz ju¿ nie, mój kochany komp i ¶cinki <3. Gra³am tylko w trybie podstawowym, chocia¿ pozna³am t± grê przez gameplay z trybu Taiko. Co do modów, to u¿ywa³am tego na brak teledysku i ciemniejszego ekranu.
Nowy komputer i znowu gram *q*.
Conquest, zostanê na d³ugo, o ile nie umrê z nudów :]. Trzeba wprowadziæ tu nieco wiêcej pozytywnej energii!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.