Witajcie. :3
Jestem Banjo, b±d¼ - jak nazwali mnie moi rodzice Bartosz. (Choæ nie ukrywam ¿e za swym imieniem nie przepadam - Niah Niah)
Zapewne istotnym szczegó³em bêdzie dla was to, i¿ mym ulubionym pokemonem jest znany i lubiany Rattata. <3
S³ucham g³ównie muzyki ciê¿kiej, me gusta muzyczne oscyluj± w granicach takich gatunków jak Death metal, Black metal, Trash metal, w praktyce <cokolwiek metal>
Od czasu do czasu lubiê sobie podrzeæ mordê wraz z wokalistami ulubionych kapel.
Lat mam 16, wyruszam kszta³ciæ siê w Liceum Ogólnokszta³c±cym.
Napomknê tak¿e i¿ bardzo lubiê ogl±daæ anime, choæ zacz±³em stosunkowo niedawno, z rok temu zapewne.
Uwa¿am i¿ nic z³ego nie stanie siê je¶li wspomnê tak¿e o mej ulubionej potrawie. (Nie nie jest ni± szasz³yk z kota :c) Wiêc co lubiê je¶æ ? - spytacie.
Ano Pizze lubiê. C:
Krótko...
Acz tre¶ciwie.
Noo...
Ooo, fajnie widzieæ, ¿e do³±czy³ rówie¶nik~ (zaledwie kilka dni ró¿nicy wieku 8D). Witaj ^o^. Umm, ¿e siê zapytam... Na jaki profil siê wybierasz? >u>
Rattataaaaa 8D. Ten Pokemon jest taki niedoceniany ;O;.
Btw, czyta³am twój zapis na PBFie. Kocham fragment o fryzurze! Jeste¶ mym mistrzem~
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.