Wiêæ ¿eby mieæ oryginaln± stronê pomy¶la³em z Afil o grze pomys³ów wiele lecz nie mamy du¿ej paczki wiêc kto umie robiæ gry w tgf2 niech zg³asza siê i pisze co chce robiæ . Jakie¶ pytania ¶mia³o mo¿ecie pisaæ tu lub na pw
Sygnatura użytkownika
On: No nareszcie, ju¿ tak d³ugo czekam!
takie jest ma³¿eñstwo:
Ona: Mo¿e chcesz, ¿ebym posz³a?
On: Nie! Co ci przysz³o do g³owy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywi¶cie o ka¿dej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedy¶ zdradzi³e¶?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie poca³owaæ?
On: Tak, za ka¿dym razem i przy ka¿dej okazji!
Ona: Czy by¶ mnie kiedykolwiek uderzy³?
On: Zwariowa³a¶? Przecie¿ wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogê ci zaufaæ?
On: Tak...
Ona: Kochanie...
Kilka lat pó¿niej...Przeczytajcie od do³u do góry.
byl juz ten pomysl i padl nim sie zaczal, nawet nie poznali¶my szczegó³ów projektu, tak szybko sie skoñczy³.
Pozatym, o czym mq byæ gra oparta na ¿yciu forum? Co? Last bossem ma byæ PokeMan czy jak? i czemu nie nazwac gry PokeCollect The Game? by by³o wiadomo o co chodzi?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
byl juz ten pomysl i padl nim sie zaczal, nawet nie poznali¶my szczegó³ów projektu, tak szybko sie skoñczy³.
Pozatym, o czym mq byæ gra oparta na ¿yciu forum? Co? Last bossem ma byæ PokeMan czy jak? i czemu nie nazwac gry PokeCollect The Game? by by³o wiadomo o co chodzi?
nie padnie bo mamy specjalistów gra bêdzie o przygodzie Ch³opca Paulo który zaczyna swoj± przygode pokemon gra to single a gre robimy g³osowanie o nazwe bo jednym moze sie nie podobac jednym nie
Sygnatura użytkownika
On: No nareszcie, ju¿ tak d³ugo czekam!
takie jest ma³¿eñstwo:
Ona: Mo¿e chcesz, ¿ebym posz³a?
On: Nie! Co ci przysz³o do g³owy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywi¶cie o ka¿dej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedy¶ zdradzi³e¶?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie poca³owaæ?
On: Tak, za ka¿dym razem i przy ka¿dej okazji!
Ona: Czy by¶ mnie kiedykolwiek uderzy³?
On: Zwariowa³a¶? Przecie¿ wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogê ci zaufaæ?
On: Tak...
Ona: Kochanie...
Kilka lat pó¿niej...Przeczytajcie od do³u do góry.
gra bêdzie o przygodzie Ch³opca Paulo który zaczyna swoj± przygode pokemon
Co to ma wspólnego z forum ? Kurfa, ja ma byæ gra Collect to kurde, winna miec co¶ wspólnego. Totalny g³up (uwaga, nie okre¶lam jednoznacznie kto nim jest,wiêc warn niet, ale licze na inteligencjê czytelnika któremu podpowiem, ze nie chodzi o Domina
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
gra bêdzie o przygodzie Ch³opca Paulo który zaczyna swoj± przygode pokemon
Co to ma wspólnego z forum ? Kurfa, ja ma byæ gra Collect to kurde, winna miec co¶ wspólnego. Totalny g³up (uwaga, nie okre¶lam jednoznacznie kto nim jest,wiêc warn niet, ale licze na inteligencjê czytelnika któremu podpowiem, ze nie chodzi o Domina
Gdy¿, nie chcieli¶my nikogo z naszych drogich u¿ytkowników wyró¿niæ tak bardzo by zosta³ g³ównym bohaterem. Nie mówiê, ¿e ka¿dy by na to zas³ugiwa³, ale jednak w polu gdy mamy tak du¿o znakomito¶ci, nie chcieli¶my po prostu nikogo uraziæ.
Co do gry, a propos PokeCollect, to bêdzie mia³a DU¯O wspólnego i nie trzeba byæ geniuszem, by siê domy¶liæ. Miêdzy innymi w ca³ej grze bêd± wa¿niejsi ludzie, którzy dadz± co¶, czy po prostu bêd± trenerami, czy po prostu bêd± bossem. Nicki zapo¿yczymy od u¿ytkowników PC. Dodatkowo my¶limy jeszcze nad kilkoma innymi ciekawymi rzeczami.
Przepraszam Poke, ¿e to powiem, ale uznali¶my to za oczywiste, skoro wzorowali¶my siê na poprzednim pomy¶le, ¿e PC bêdzie mia³o du¿o wspólnego z gr±. Jednak skoro znawca rzeczy wszelkich na tym forum my¶la³ inaczej, no có¿... bêdziemy uwa¿aæ nastêpnym razem.
P.s. Nastêpne info o grze, nied³ugo.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Je¶li jeste¶ *zarejestrowanym u¿ytkownikiem* musisz odpowiedzieæ w tym temacie ¿eby zobaczyæ t± wiadomo¶æ --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
a tak na serio - zróbcie grê normaln± jak ka¿d±, tylko dodajcie jakie¶ referencje do forum
Ostatnio zmieniony przez 4xI 13 Maj 13, 23:02, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Otó¿, nie mam kontaktu z Donnym, nie wiem co jest, ale ostatnio wys³a³ mi co¶ zwi±zane z gr±, nie mog³em jednak tego odebraæ gdy¿ by³em na GG, na swojej komórce, poprosi³em go o ponowne wys³anie tego, ale siê nie odezwa³ x.x
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.