¯adnego z nich nie preferuje. Jednak zag³osowa³em na Politoeda. Jest w stanie przyzwaæ deszcz na wej¶ciu i dziêki temu ³adnie supportuje oponentów.
Poliwratha nie obra³em przez to ¿e jest walcz±cy. Niezbyt lubiê ten typ. Jedyne stworki jakie preferuje to Gallade i Lucario.
Poliwrath jest niez³y je¶li chodzi o atak i obronê, ale po³±czenie typu wodnego walcz±cego... Czasem niesamowicie ³atwo takiego pokonaæ . Osobi¶cie s±dzê, ¿e Politoed nie pasuje Spritem w ogóle do swoich pre-evo...
W sumie ¿adnego nie preferujê, ale jak wspomnia³ Kowalt, Politoed ma przydatn± zdolno¶æ przywo³ywania deszczu, wiêc lepiej siê nim walczy. Ja jednak wolê Poliwratha, wiêc na niego g³osujê .
Ja osobi¶cie nigdy nie u¿ywa³am ¿adnego z nich, ale zag³osowa³am na Politoeda i to tylko dlatego ¿e o wiele bardziej podoba mi siê pod wzglêdem wizualnym. O wiele przyjemniej mi siê na niego patrzy i tyle ;3
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.