Tak my¶la³em ¿e prêdzej czy pó¼niej pojawi siê to pytanie.
Emulator istnieje i z tego co wiem niektórym nawet nie¼le dzia³a³.
http://3dsemulator.org/
Niestety Download nie dzia³a. W±tpiê czy ³atwo bêdzie co¶ takiego znale¼æ. Ale skoro zapowiedzieli nowe Poki to hackerzy programi¶ci prêdzej czy pó¼niej siê za niego niestety(lub stety) zabior±.
Ten emulator to fake. Strona jest tylko zrobiona by twórcy zarobili na rzekomo ¶ci±ganiu plików. Na youtube, kr±¿y tylko jeden film emulacji 3DS i to ten sam, od ró¿nych u¿ytkowników.
Jako ¿e kto¶ poda³ mi informacje jak na tacy to przekazuje dalej.
Pod koniec grudnia 2012 roku(ponad dwa lata od wydania konsoli) jej zabezpieczenia zosta³y z³amane. Lecz jest to dopiero pierwszy ma³y kroczek do stworzenia emulatora. Wiêc " du¿o wody up³ynie nim taki emulator siê pojawi ".
Znaczy ¿e nie ma i nie bêdzie. Nie ¶ci±gaæ bo to albo trojany albo jakie¶ inne pierdó³ki. A jak siê pojawi. To pewnie ten tajemniczy duch przesz³o¶ci(zwany przeze mnie Dobr± Duszyczk±) zapewne raczy nas poinformowaæ o tym. Albo przez kogo¶ innego albo przez siebie. A jak nie.
Czy co¶ wiadomo o nwym emulatorze na 3ds? Jakie¶ kroczki zosta³y w tym poczynione? Czy dalej nic dzia³aj±cego nie ma? W sumie ciekaw jestem czy programi¶ci od emulatorów na DS wezm± sobie do serca to, ¿eby powsta³ takowy z "3" na przodzie :P
EMULATORA 3DS'A TAK SZYBKO NIE ZOBACZYMY! SKORO W GRUDNIU DOPIERO Z£AMANO ZABEZPIECZENIA TO NIM POJAWI SIÊ EMULATOR MINIE JAKIE¦ PÓ£TORA ROKU!
mo¿e premiera X/Y co¶ przy¶pieszy ale nawet je¶li potrzeba bêdzie kompa ¶rednej klasy z 2011 by t odpali³ ( skoro DeSmuME, najlepszy emulator DSa potrzebuje dwa rdzenie by poprawnie dzia³aæ to pomy¶lcie o 3DSowym emulu ).
Póki co
NIE PODAJEMY LINKÓW DO JAKICH¦ FAKEÓW BO NIE WIADOMO CO SIÊ W NICH KRYJE!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Na chwilê obecn± ³atwiej z³apaæ wirusa, ni¿ uchyliæ niebios bram i móc zagraæ w grê na 3DS via pecet. Oczywi¶cie nie uwa¿am, ¿e co¶ takiego nie powstanie, lecz obawiam siê powtórki historii z przesz³o¶ci, gdzie takie du¿e konsole zakoñczono emulowaæ na PSXie i N64. Po prostu byæ mo¿e trzeba bêdzie do¶æ solidnego kombajna, by uzyskaæ p³ynno¶æ w emulacji, a poza tym Nintendo ci±gle kombinuje z grami za pomoc± dystrybucji elektronicznych czy DLCków, byleby tylko uprzykrzyæ ¿ycie kombinuj±cym.
Póki co nie ma i NIE ISTNIEJE emulator 3DS, poniewa¿ sama konsola nie zosta³a do koñca rozpracowana. Poza tym strona któr± poda³ kowalt podaje ¿e do w³±czenia emulatora potrzeba net.frameworka, a w tym po prostu siê nie pisze emulatorów, ju¿ nawet w emulator na Javie prêdzej bym uwierzy³ ni¿ w to.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.