POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
19 Maj 13, 14:05
N pojawi siê w anime
Autor Wiadomo¶æ
Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 12, 15:42   N pojawi siê w anime

N pojawi siê w anime. W ostatnim odcinku Pokemonów pojawi³a siê zapowied¼ pojawienia siê N'a w animcu (Pokemon Best Wishes 2 Episode N)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qGW0CwLWTsE&feature=youtu.be[/youtube]

Zapraszam do spekulacji w sprawie roli N'a w anime :D

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 30 Listopad 12, 16:05   

Tak czeka³em a¿ kto¶ poruszy ten temat tutaj. Ratujesz honor ;)
I taka ma³a uwaga: jak ju¿ namawiasz nas do dyskusji to wypada³oby swoje zdanie na zadany temat napisaæ.

Co do Na. Jest to o taka postaæ ¿e widzowie mog± go znienawidziæ lub pokochaæ. Zw³aszcza ¿e podobno ca³y nastêpny arc bêdzie po¶wiêcony jego osobie. Gracze go lubi±. W mandze wypad³ tak sobie. My¶lê ¿e je¶li twórcy tego nie spitol± to bêdzie na prawdê dobra seria. Samo pojawienie siê Na daje mi tak± nadziejê.

Sygnatura użytkownika

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 30 Listopad 12, 16:06   

No nareszcie ^^ Bojê siê jednak, ¿e mog± go zepsuæ, ma³o która tak epicka postaæ w grach wypada fajnie w anime. S± wyj±tki oczywi¶cie, ale niestety nieliczne :< Wiêc mam nadzieje, ¿e twórcy przedstawi± N'a w jak najbardziej ciekawy sposób, ¿eby tylko nie zrobili z niego takiej ciamajdy tak jak w mandze, która niemal¿e w ka¿dej scenie bêdzie p³akaæ nad losem biednych stworków...

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 12, 16:59   

kowalt napisa³/a:
Tak czeka³em a¿ kto¶ poruszy ten temat tutaj.

Los nagrodzi³ cierpliwo¶æ :D

kowalt napisa³/a:
Ratujesz honor ;)

A dok³adniej robiê to tutaj od kwietnia/maja :sliniak:

kowalt napisa³/a:
I taka ma³a uwaga: jak ju¿ namawiasz nas do dyskusji to wypada³oby swoje zdanie na zadany temat napisaæ.

Najpierw muszê mieæ cudz± opiniê, aby krytykowaæ :D

kowalt napisa³/a:
Co do Na. Jest to o taka postaæ ¿e widzowie mog± go znienawidziæ lub pokochaæ. Zw³aszcza ¿e podobno ca³y nastêpny arc bêdzie po¶wiêcony jego osobie. Gracze go lubi±. W mandze wypad³ tak sobie.

Je¶li chodzi o mangê to ponoæ wypad³ s³abo, choæ nie wiem tego z w³asnych obserwacji...

kowalt napisa³/a:
My¶lê ¿e je¶li twórcy tego nie spitol± to bêdzie na prawdê dobra seria. Samo pojawienie siê Na daje mi tak± nadziejê.

Seria zapowiada siê ciekawie. Intryguj±ce jest to jak przedstawi± N'a. Czy jako wroga ludzko¶ci nr 1? Czy mo¿e poczciwca? My¶lê, ¿e w serii doczekamy siê czego¶ na miarê klasy pierwszych sezonów. Og³oszenie to zwiastuje naprawdê wielkie od¶wie¿enie w anime. Czas poka¿e czy mam racjê (ale pewnie mam - jak zwykle :kapitanbomba: )

lexsiso napisa³/a:
No nareszcie ^^ Bojê siê jednak, ¿e mog± go zepsuæ, ma³o która tak epicka postaæ w grach wypada fajnie w anime. S± wyj±tki oczywi¶cie, ale niestety nieliczne :<

Steven? xD

lexsiso napisa³/a:
Wiêc mam nadzieje, ¿e twórcy przedstawi± N'a w jak najbardziej ciekawy sposób, ¿eby tylko nie zrobili z niego takiej ciamajdy tak jak w mandze, która niemal¿e w ka¿dej scenie bêdzie p³akaæ nad losem biednych stworków...

O, w³a¶nie o tym wspomnia³em wy¿ej ws. mangi :D

Ostatnio zmieniony przez Conquest 30 Listopad 12, 17:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 30 Listopad 12, 17:20   

Conquest napisa³/a:

Ale swoj± opiniê te¿ nale¿a³oby napisaæ w pierwszym po¶cie ¿eby i inni mieli co krytykowaæ ^^

Conquest napisa³/a:
Je¶li chodzi o mangê to ponoæ wypad³ s³abo, choæ nie wiem tego z w³asnych obserwacji...

Niestety wypad³. No jak mo¿na by³o zepsuæ tak± ¶wietn± postaæ, która w grach by³a taka... epicka? Mo¿e w anime to nadrobi±, zapowiada siê na szczê¶cie, ¿e jego w±tek bêdzie nale¿a³ do tych bardziej rozbudowanych.

Conquest napisa³/a:
lexsiso napisa³/a:
No nareszcie ^^ Bojê siê jednak, ¿e mog± go zepsuæ, ma³o która tak epicka postaæ w grach wypada fajnie w anime. S± wyj±tki oczywi¶cie, ale niestety nieliczne :<

Steven? xD

Tutaj jeszcze zacytujê sam± siebie ¿eby w pe³ni odpowiedzieæ. Steven w anime wypad³ tak ¶rednio, spodziewa³am siê, ¿e z jego udzia³em bêdzie wiêcej ni¿ jeden odcinek. Samym wystêpem te¿ nie powala³ na kolana, aczkolwiek emanowa³a z niego taka mistrzowska aura :lovciam:

Ale daleko by szukaæ zepsutych postaci, chocia¿by Norman wyszed³ niesamowicie s³abo. W grach by³ ¶wietny, a w mandze wrêcz siê zakocha³am w jego charakterze. A w anime? Kochaj±cy ojczulek nie maj±cy w sobie ¿adnej iskry temperamentu :< Jedna z postaci, która mnie najbardziej rozczarowa³a, aby takiej cioty z N'a nie by³o.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 12, 17:24   

lexsiso napisa³/a:
Conquest napisa³/a:

Ale swoj± opiniê te¿ nale¿a³oby napisaæ w pierwszym po¶cie ¿eby i inni mieli co krytykowaæ ^^

Jestem na tyle m±dry, ¿e unikam takich sytuacji :D

lexsiso napisa³/a:
Conquest napisa³/a:

Niestety wypad³. No jak mo¿na by³o zepsuæ tak± ¶wietn± postaæ, która w grach by³a taka... epicka? Mo¿e w anime to nadrobi±, zapowiada siê na szczê¶cie, ¿e jego w±tek bêdzie nale¿a³ do tych bardziej rozbudowanych.

Rozbuduj± go! A jak¿e! Bêdzie epicki sezon!

lexsiso napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
lexsiso napisa³/a:

Steven? xD

Tutaj jeszcze zacytujê sam± siebie ¿eby w pe³ni odpowiedzieæ. Steven w anime wypad³ tak ¶rednio, spodziewa³am siê, ¿e z jego udzia³em bêdzie wiêcej ni¿ jeden odcinek. Samym wystêpem te¿ nie powala³ na kolana, aczkolwiek emanowa³a z niego taka mistrzowska aura :lovciam:

Ale daleko by szukaæ zepsutych postaci, chocia¿by Norman wyszed³ niesamowicie s³abo. W grach by³ ¶wietny, a w mandze wrêcz siê zakocha³am w jego charakterze. A w anime? Kochaj±cy ojczulek nie maj±cy w sobie ¿adnej iskry temperamentu :< Jedna z postaci, która mnie najbardziej rozczarowa³a, aby takiej cioty z N'a nie by³o.

W takiej sprawie mo¿na za³o¿yæ nawet osobny temat :D

Pelek2000 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 08 Gru 2012
Wys³any: 8 Grudzieñ 12, 11:44   

Steven jest fajny

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 8 Grudzieñ 12, 19:56   

17 stycznia w Japonii bêdzie premiera odcinka, w którym w jednej z g³ównych rol wyst±pi N.

[ Dodano: 9 Grudzieñ 12, 12:19 ]
Zwiastun:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=skm0lLzaeNg&feature=player_embedded[/youtube]

Ostatnio zmieniony przez Conquest 9 Grudzieñ 12, 12:20, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Malina
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 09 Gru 2012
Wys³any: 9 Grudzieñ 12, 15:21   

ogladajcie bajki, eheheh

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 13 Styczeñ 13, 15:50   

Fragment openingu (Episode N) i previev odcinka z prof. Juniper:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m2mrAYBH_pU[/youtube]