Tak czeka³em a¿ kto¶ poruszy ten temat tutaj. Ratujesz honor ;)
I taka ma³a uwaga: jak ju¿ namawiasz nas do dyskusji to wypada³oby swoje zdanie na zadany temat napisaæ.
Co do Na. Jest to o taka postaæ ¿e widzowie mog± go znienawidziæ lub pokochaæ. Zw³aszcza ¿e podobno ca³y nastêpny arc bêdzie po¶wiêcony jego osobie. Gracze go lubi±. W mandze wypad³ tak sobie. My¶lê ¿e je¶li twórcy tego nie spitol± to bêdzie na prawdê dobra seria. Samo pojawienie siê Na daje mi tak± nadziejê.
No nareszcie Bojê siê jednak, ¿e mog± go zepsuæ, ma³o która tak epicka postaæ w grach wypada fajnie w anime. S± wyj±tki oczywi¶cie, ale niestety nieliczne :< Wiêc mam nadzieje, ¿e twórcy przedstawi± N'a w jak najbardziej ciekawy sposób, ¿eby tylko nie zrobili z niego takiej ciamajdy tak jak w mandze, która niemal¿e w ka¿dej scenie bêdzie p³akaæ nad losem biednych stworków...
I taka ma³a uwaga: jak ju¿ namawiasz nas do dyskusji to wypada³oby swoje zdanie na zadany temat napisaæ.
Najpierw muszê mieæ cudz± opiniê, aby krytykowaæ
kowalt napisa³/a:
Co do Na. Jest to o taka postaæ ¿e widzowie mog± go znienawidziæ lub pokochaæ. Zw³aszcza ¿e podobno ca³y nastêpny arc bêdzie po¶wiêcony jego osobie. Gracze go lubi±. W mandze wypad³ tak sobie.
Je¶li chodzi o mangê to ponoæ wypad³ s³abo, choæ nie wiem tego z w³asnych obserwacji...
kowalt napisa³/a:
My¶lê ¿e je¶li twórcy tego nie spitol± to bêdzie na prawdê dobra seria. Samo pojawienie siê Na daje mi tak± nadziejê.
Seria zapowiada siê ciekawie. Intryguj±ce jest to jak przedstawi± N'a. Czy jako wroga ludzko¶ci nr 1? Czy mo¿e poczciwca? My¶lê, ¿e w serii doczekamy siê czego¶ na miarê klasy pierwszych sezonów. Og³oszenie to zwiastuje naprawdê wielkie od¶wie¿enie w anime. Czas poka¿e czy mam racjê (ale pewnie mam - jak zwykle )
lexsiso napisa³/a:
No nareszcie Bojê siê jednak, ¿e mog± go zepsuæ, ma³o która tak epicka postaæ w grach wypada fajnie w anime. S± wyj±tki oczywi¶cie, ale niestety nieliczne :<
Steven?
lexsiso napisa³/a:
Wiêc mam nadzieje, ¿e twórcy przedstawi± N'a w jak najbardziej ciekawy sposób, ¿eby tylko nie zrobili z niego takiej ciamajdy tak jak w mandze, która niemal¿e w ka¿dej scenie bêdzie p³akaæ nad losem biednych stworków...
Ale swoj± opiniê te¿ nale¿a³oby napisaæ w pierwszym po¶cie ¿eby i inni mieli co krytykowaæ
Conquest napisa³/a:
Je¶li chodzi o mangê to ponoæ wypad³ s³abo, choæ nie wiem tego z w³asnych obserwacji...
Niestety wypad³. No jak mo¿na by³o zepsuæ tak± ¶wietn± postaæ, która w grach by³a taka... epicka? Mo¿e w anime to nadrobi±, zapowiada siê na szczê¶cie, ¿e jego w±tek bêdzie nale¿a³ do tych bardziej rozbudowanych.
Conquest napisa³/a:
lexsiso napisa³/a:
No nareszcie Bojê siê jednak, ¿e mog± go zepsuæ, ma³o która tak epicka postaæ w grach wypada fajnie w anime. S± wyj±tki oczywi¶cie, ale niestety nieliczne :<
Steven?
Tutaj jeszcze zacytujê sam± siebie ¿eby w pe³ni odpowiedzieæ. Steven w anime wypad³ tak ¶rednio, spodziewa³am siê, ¿e z jego udzia³em bêdzie wiêcej ni¿ jeden odcinek. Samym wystêpem te¿ nie powala³ na kolana, aczkolwiek emanowa³a z niego taka mistrzowska aura
Ale daleko by szukaæ zepsutych postaci, chocia¿by Norman wyszed³ niesamowicie s³abo. W grach by³ ¶wietny, a w mandze wrêcz siê zakocha³am w jego charakterze. A w anime? Kochaj±cy ojczulek nie maj±cy w sobie ¿adnej iskry temperamentu :< Jedna z postaci, która mnie najbardziej rozczarowa³a, aby takiej cioty z N'a nie by³o.
Ale swoj± opiniê te¿ nale¿a³oby napisaæ w pierwszym po¶cie ¿eby i inni mieli co krytykowaæ
Jestem na tyle m±dry, ¿e unikam takich sytuacji
lexsiso napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
Niestety wypad³. No jak mo¿na by³o zepsuæ tak± ¶wietn± postaæ, która w grach by³a taka... epicka? Mo¿e w anime to nadrobi±, zapowiada siê na szczê¶cie, ¿e jego w±tek bêdzie nale¿a³ do tych bardziej rozbudowanych.
Rozbuduj± go! A jak¿e! Bêdzie epicki sezon!
lexsiso napisa³/a:
Conquest napisa³/a:
lexsiso napisa³/a:
Steven?
Tutaj jeszcze zacytujê sam± siebie ¿eby w pe³ni odpowiedzieæ. Steven w anime wypad³ tak ¶rednio, spodziewa³am siê, ¿e z jego udzia³em bêdzie wiêcej ni¿ jeden odcinek. Samym wystêpem te¿ nie powala³ na kolana, aczkolwiek emanowa³a z niego taka mistrzowska aura
Ale daleko by szukaæ zepsutych postaci, chocia¿by Norman wyszed³ niesamowicie s³abo. W grach by³ ¶wietny, a w mandze wrêcz siê zakocha³am w jego charakterze. A w anime? Kochaj±cy ojczulek nie maj±cy w sobie ¿adnej iskry temperamentu :< Jedna z postaci, która mnie najbardziej rozczarowa³a, aby takiej cioty z N'a nie by³o.
W takiej sprawie mo¿na za³o¿yæ nawet osobny temat
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.