Proszê o usuniêcie poprzedniego tematu o PokeLandzie.
Witajcie, chcia³em zareklamowaæ Wam moj± stronê internetow± o tematyce Pokemon. Dawa³em ju¿ reklamê, ale zmieni³ siê adres (na .pl) oraz zawarto¶æ. Przeszli¶my na Extreme'a.
Co bêdê wiêcej gada³. Wejd¼cie a zobaczycie. Nie zra¿ajcie siê ma³± ilo¶ci± userów - nie zale¿y nam na nich, lecz na ogl±dalno¶ci, oraz na pomocy, któr± od nas czerpiecie.
Zbiór artyku³ów zdecydowanie siê powiêkszy³, lecz brakuje nam osoby, która chêtnie bêdzie pisa³a newsy - czego nam ca³kowicie brak.
W szczególno¶ci prosi³bym o wytyczenie b³êdów znajduj±cych siê na stronie, aby by³a oczywi¶cie doskonalsza.
Hmm, nie. Konto jest potrzebne tylko w wypadku redaktora, lub gdy kto¶ chce pisaæ komentarze. Jeszcze raz mówiê: nie zale¿y na userach, bo chcemy, aby nasza strona s³u¿y³a jako pomoce do gier czy wiadomo¶ci z Poke¦wiata. Userstwo jest dla zainteresowanych.
Aha, wytyczaæ b³êdy oprócz strony Pokedexa, ju¿ poprawiam.
Kurcze, wiem. Ale czyta³em w historii strony, ¿e by³ on modyfikowany. Czyli jest to co¶ jak eXtreme Fusion dla PHP Fusion, tylko, ¿e nie udostêpniane.
Dziêki ci za ¶wietne s³owa
I chcia³bym dodaæ, ¿e akurat ja z ortografi± problemów nie mam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.