POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 10:58
Znienawidzona Postaæ
Autor Wiadomo¶æ
lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 29 Wrzesieñ 12, 11:08   Znienawidzona Postaæ

Nie wszystkie postacie w mandze s± ¶wietnie pokazane i logicznym jest, ¿e niektóre nie trafiaj± w nasze upodobania. W tym temacie mo¿ecie wypowiedzieæ siê, który z bohaterów najmniej odpowiada waszym gustom.
Jak dla mnie najmniej ciekaw± postaci± jest osoba Crystal. Nie przepadam za ni±, charakter ma co najmniej okropny i nie ma ciekawej historii. Odstraszy³o mnie w niej jej za³amanie, po którym nawet nie mog³a z³apaæ najs³abszego pokemona, co pokazuje, ¿e dziewczyna kompletnie nie ma charakteru i jest bardzo niestabilna. Jej Pokemony te¿ nie wywo³uj± u mnie sza³u. W serii Emerald trochê poprawi³a siê, ale jak dla mnie jest daleko w tyle za innymi.
No a jakie jest Wasze zdanie? :)

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 29 Wrzesieñ 12, 11:19   

Gold. Tak, tak, mnie najbardziej nie odpowiada Gold ( czekam na Lncz ) .

osobi¶cie nic do samego golda nie mam, ale...no....facet podró¿uje z kijem od bilarda i przy jego pomocy wypuszcza z niego pokemony, no, WTF?!

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Conquest 
Nosi czapkê Asha
Sir

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 29 Wrzesieñ 12, 13:19   

DominLoL napisa³/a:
czekam na Lncz

A za co? Lubiê Golda, ale nie ma co o niego ludzi ciemiê¿yæ :sliniak:

DominLoL napisa³/a:
no....facet podró¿uje z kijem od bilarda i przy jego pomocy wypuszcza z niego pokemony, no, WTF?!

Ekscentryk jak siê patrzy :sliniak:

W temacie: w mandze jako¶ nie podoba³a mi siê Misty (za ma³o krêci³a z Redem xD ). Nie mo¿na powiedzieæ, ¿e jest 'znienawidzona', ale w tym przypadku bardziej podoba³a mi siê ta z animca :)

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 1 Styczeñ 13, 13:53   

D³ugo nad tym my¶la³em. Czy jest jaka¶ postaæ której nie lubiê.

Z g³ównych to mo¿e byæ Emerald. Mimo i¿ pokaza³ ¿e potrafi jako¶ tam powalczyæ to niezbyt spodoba³ mi siê motyw z jego wzrostem i reszt± tego zamieszania. Nie chcê za wiele nie zdradzaæ by kto¶ sobie nie zaspoilerowa³.

I ju¿ nie lubiê Hugha z jeszcze niewydanej mangi B2/W2. W grach jest moim najmniej ulubionym rywalem. W±tpie czy mi siê spodoba w mandze.

Sygnatura użytkownika

PokeTadek 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 20 Lut 2013
Kontakt:
Wys³any: 21 Luty 13, 14:17   

Special jest na tyle dopracowany, ¿e nie jestem w stanie kogo¶ nie lubiæ na ca³ej lini. Sird by³a irytuj±ca(, bo zdradzi³a rocketsów), ale co¶ mnie do niej przekonuje, mo¿e to, ¿e zachowuje siê jak porz±dny bad ass. Chyba najbardziej nie lubiê Carra, ten maluch nie do¶æ, ¿e s³aby, to jeszcze arogancki, choæ jako tak± wiedz± ledwo dysponuje, ci±gle chce odebraæ Giovanniemu TR ( pocz±tek serii HG, oraz gdzie¶ w FR/LG). Z g³ówny bohaterów, to najmniej przypad³ mi Emerald, nie do¶æ, ¿e niemal nie przywi±zywa³ siê do Pokemonów, to jeszcze ta fryzura, to jak traktowa³ Ruby'ego i Sapphire...Nie nienawidzê go, ale nie jest moim wielkim ulubieñcem :D .

Sygnatura użytkownika

MrQube
Pewnie nie zna PokeMana
MrQube

Do³±czy³: 01 Wrz 2013
Wys³any: 2 Wrzesieñ 13, 12:56   

Ja osobi¶cie nie przepadam za Goldem, jest on trochê zbyt pewny siebie i strasznie zadufany w sobie -_- co jest czasami irytuj±ce :paqo:

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: