POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
RPG/MMORPG
Autor Wiadomo¶æ
Karas
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Wys³any: 3 Listopad 08, 21:47   RPG/MMORPG

Zacznijmy od tego czy gracie w takie gry, jezeli tak moze znacie jakies ciekawe, godne uwagi tytuly? :)
Jesli chodzi o RPG, ostatnio gralem w SpellForce 2 no i obecnie koncze Jade Empire. Dwie dosc ciekawe gierki. Jesli chodzi o SpellForce 2, gra ktora pochlania troche czasu i jest dosc ciekawa. Razem z dodatkiem jest to kilka, jak nie kilkanascie dni gry. Co do Jade Empire to jescze nie wiem, jestem na etapie 4 Rozdzialu po kilku dniach gry. Jak skoncze podziele sie wrazeniami :D

Co do MMORPG, to Lineage 2 jest chyba dosc znanym tytulem. Gram w to od ok 1,5 roku i jak na razie gra mi sie nie znudzila. Jedyny bol to platne servery. Zeby pograc za free trzeba sie meczyc na zbugowanych prywatnych serverach, gdzie GM'i maja cie gleboko w dupie ;(

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 3 Listopad 08, 21:53   

Ja tam nie wiem co s±dziæ o Lineage 2, bo nie gra³em, a jak pytam kumpla co gra³ to mówi, ¿e ssie ta gra, a zawsze jak do niego przychodzê, to w to gra :P I we¼ siê z nim dogadaj :/

Co do RPG, to gra³em dwie takie gry- Morrowind i Gothic i obie baaardzo mi siê podoba³y. Jedyna wada- jak w nie gram to koniec z nauk± ;/ Dlatego te¿ na czas klasy maturalnej, od³ozylem sobie je na polke i nawet nie spogl±dam w ich stronê :P

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Milly89 
Pewnie nie zna PokeMana
Kasumi

Do³±czy³a: 03 Lis 2008
Sk±d: Gdynia
Wys³any: 3 Listopad 08, 23:05   

godny polecenia jest te¿ Neverwinter 2(z dodatkiem jest poprostu powalaj±cy :>)

je¶li chodzi za¶ o MMORPG to mo¿na pograc w Margonem-polski i w mangowym stylu:)

Sygnatura użytkownika

Neko 
Pewnie nie zna PokeMana
Aktualnie Migeru

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Katowice
Kontakt:
Wys³any: 5 Listopad 08, 17:59   

Ja z mmorpgów polecam Ragnaroka Online :) , Koreañski mmorpg w mangowych klimatach wg mnie jest ¶wietny, gra do¶æ du¿o ludzi, ¶wiat jest do¶æ du¿y, po prosty cud, miód i orzeszki :D

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 13 Listopad 08, 07:41   

RPG zdecydowanie saga Fallout i Baldurs GAte a mmo no có¿ oczywi¶cie ¿e WoW ha i Maple story (ilesie w to kiedys gralo).:D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: