POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
8 Marzec 13, 10:32
I nabór na GM dla Collect-PBF
Autor Wiadomo¶æ
Raik 
Gapa, gubi PokeBalle
O tu jeste¶ PEPE!

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 5 Wrzesieñ 09, 10:08   I nabór na GM dla Collect-PBF

Od dnia 25 wrze¶nia, na Naszym forum zostanie otwarty PBF. Zacznê od mo¿e tego, czemu taka data...Otó¿ dok³adnie 25 wrze¶nia 2007 roku na jeszcze starym PokeCollect, zosta³ w³a¶nie uruchomiona w³a¶nie ta metoda "zabawy".

Jednak ju¿ od dzi¶ bêdzie mo¿na ubiegaæ siê o stanowisko Mistrza Gry (potocznie MG, GM)

Ca³y test bêdzie siê sk³ada³ z 2 czê¶ci:
Pisemny, - polegaj±cy na napisaniu fabu³y pocz±tkowej. Nastêpnie "przepytanie" przez jaki¶ komunikator przez Vabigoona albo paqo.

Drugi, test wyboru z wiedzy o Pokemonach - pytania bêd± naprawdê z wiedzy podstawowej (kto wymy¶li³ Pokemony, w którym regionie po raz pierwszy pojawi³ siê Team G). Do wyboru bêd± odpowiedz A, B, C ka¿dy zdaj±cy bêdzie mia³ inne pytania, a na rozwi±zanie testu - 15 minut, od momentu dostania has³a do forum, w którym bêdzie zamieszczony test.

Spo¶ród kandydatów na samym pocz±tku zostanie wybranych 6 MG, którzy najlepiej wypadn± w obu testach (ilo¶æ oczywi¶cie z czasem zostanie zwiêkszona)

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 11 Wrzesieñ 09, 23:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 5 Wrzesieñ 09, 18:51   

A ja chcê zostaæ frontmanem grupy "wyzwolenie frytek i chipsów" Zg³osicie siê w odpowiednim temacie a ten na razie czyszczê i zamykam. Poza tym, Maron jak masz mieæ do tego takie podej¶cie to daj sobie spokój.
Przesuniête posty:
Kod:
http://1000gp.ovh.net/~pokeserw/viewtopic.php?p=12937#12937

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 11 Wrzesieñ 09, 20:46   

Chetnych z stanowisko GM`a prosze o wysylanie na moje PW poczatkow fabuly, zebym mogl ocenic danego kandydata.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 21 Wrzesieñ 09, 21:40   

Kandydatow, ktorzy przeszli juz I etap testow prosze o zgloszenie sie do mnie na PW i ustalenie daty kolejnego testu.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 28 Wrzesieñ 09, 21:10   

Nabór... Zamkniêty.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 14, 09:46   

Raik napisa³/a:
Pisemny, - polegaj±cy na napisaniu fabu³y pocz±tkowej. Nastêpnie "przepytanie" przez jaki¶ komunikator przez Vabigoona albo paqo.

Drugi, test wyboru z wiedzy o Pokemonach - pytania bêd± naprawdê z wiedzy podstawowej (kto wymy¶li³ Pokemony, w którym regionie po raz pierwszy pojawi³ siê Team G). Do wyboru bêd± odpowiedz A, B, C ka¿dy zdaj±cy bêdzie mia³ inne pytania, a na rozwi±zanie testu - 15 minut, od momentu dostania has³a do forum, w którym bêdzie zamieszczony test.

Ech, kiedy¶ jak widaæ powy¿ej, by³y takie czasy, ¿e chêtnych by³o tylu, ¿e trzeba by³o robiæ testy na odsiew. A dzi¶...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 20 Sierpieñ 14, 10:38   

PokeMan napisa³/a:

Ech, kiedy¶ jak widaæ powy¿ej, by³y takie czasy, ¿e chêtnych by³o tylu, ¿e trzeba by³o robiæ testy na odsiew. A dzi¶...

Nie. Oni s±. Jednak formu³a PBFu siê zmieni³a. Sta³y siê wiêksze. Nie wystarcza im dzia³ z trzema kategoriami. Trzeba im ca³ego foruma. S± niezale¼ni i ma³o wiedz± o PPSie. Ale s± szczê¶liwi. Oko³o 40 osób na Krysztale. W sezon wakacyjny czyli kiedy ludki powyje¿d¿a³y. Ba. S± w stanie zrobiæ Event w którym bierze udzia³ osób trzydzie¶ci co wcze¶niej by³o cholernie trudne.
Czasy siê zmieni³y. PBF jako element forum jest prze¿ytkiem czasów dawnych. W momencie gdy reszta PPSu stoi w miejscu(tylko ludki siê zmieniaj±) to w³a¶nie PBFy zaliczy³y najwiêcej zmian. Jest ich mniej ale je¶li ju¿ jaki¶ jest i ¿yje to jest dobry. Niestety starzy wyjadacze maj± klapki na oczach i nie mog± poj±æ ¿e co¶ posz³o do przodu.
Okej. Zgodzê siê z argumentem ¿e pokelajfy i poketibia zabieraj± im ludków. Ale to te¿ dobrze. Fan Pokemona ma wybór. Jak jest kiepski w pisaniu, nie ma pomys³ów ale chce mieæ kontakt z spo³eczno¶ci± to mo¿e zaj±æ siê gr±. Uwa¿am ¿e czê¶æ sceny któr± zwê poboczn± ma siê dobrze. W przeciwieñstwie do tego co wa¿ne czyli g³ównego fandomu.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha
Sir

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 14, 12:04   

PokeMan napisa³/a:
Raik napisa³/a:

W zesz³ym roku do naboru na PokeCollect zg³osi³a siê naprawdê ca³kiem poka¼na grupka.

kowalt napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:

Nie. Oni s±. Jednak formu³a PBFu siê zmieni³a. Sta³y siê wiêksze. Nie wystarcza im dzia³ z trzema kategoriami. Trzeba im ca³ego foruma. S± niezale¼ni i ma³o wiedz± o PPSie. Ale s± szczê¶liwi. Oko³o 40 osób na Krysztale. W sezon wakacyjny czyli kiedy ludki powyje¿d¿a³y. Ba. S± w stanie zrobiæ Event w którym bierze udzia³ osób trzydzie¶ci co wcze¶niej by³o cholernie trudne.
Czasy siê zmieni³y. PBF jako element forum jest prze¿ytkiem czasów dawnych. W momencie gdy reszta PPSu stoi w miejscu(tylko ludki siê zmieniaj±) to w³a¶nie PBFy zaliczy³y najwiêcej zmian. Jest ich mniej ale je¶li ju¿ jaki¶ jest i ¿yje to jest dobry. Niestety starzy wyjadacze maj± klapki na oczach i nie mog± poj±æ ¿e co¶ posz³o do przodu.

Z wnioskami siê zgadzam - z ocen± nie.

kowalt napisa³/a:
Okej. Zgodzê siê z argumentem ¿e pokelajfy i poketibia zabieraj± im ludków. Ale to te¿ dobrze. Fan Pokemona ma wybór. Jak jest kiepski w pisaniu, nie ma pomys³ów ale chce mieæ kontakt z spo³eczno¶ci± to mo¿e zaj±æ siê gr±. Uwa¿am ¿e czê¶æ sceny któr± zwê poboczn± ma siê dobrze. W przeciwieñstwie do tego co wa¿ne czyli g³ównego fandomu.

G³ówny fandom nie wygl±da dobrze, ale naprostujemy.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: