POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
12 Pa¼dziernik 12, 20:19
Ciao
Autor Wiadomo¶æ
Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 1 Pa¼dziernik 11, 08:58   Ciao

Odchodzê z forum, na czas nieokre¶lony. Dziêkuje Perry & Drago za danie mi szansy moderatora. Nenlothowi za MG.
Byæ mo¿e jeszcze tu kiedy¶ wrócê. (chocia¿ ma³o mo¿liwe...) Forum podupada, a PokeMan jeszcze bardziej je niszczy.

Pozdro dla: (kolejno¶æ nie ma znaczenia)
~ValadiN
~Afil
~Maron
~Bary
~Kara¶
~DominLoL
~Inaka
~Blue
~Legendarny
~MG
~Rubin
~Lukaszkond
~Poxer
~Nenloth
~Byakurai
~Perry
~Drago
~Vabigoon
~Szymb

oraz wszystkich innych, o których zapomnia³em.

Wasz nieodpowiedzialny moderator
[Kojot]

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 1 Pa¼dziernik 11, 10:08   

Kojot napisa³/a:
Forum podupada, a PokeMan jeszcze bardziej je niszczy.

Podupada od czasu zamkniêcia PokeSerwisu z którego mieli¶my po³owê ruchu + przez to, ¿e niewielu pokefanów tu zosta³o, a nawet je¶li s±, to nie pisz± postów o tym. Gratulujê os±du, ¿e ja co¶ niszczê. Chyba, ¿e "niszczeniem" nazwiesz sprzeciw wobec rozbuchanego offtopu - to tak, niszczê, bo nie chcê aby PC by³o drugim Revivalem który siê przebran¿owi³ na bycie forum typu "CSowego" tylko miast CSa, chodzi o Minecrafta. Zero argumentu. Ja wrêcz odwrotnie - robiê co tylko mogê. I tak, mieli¶my na g³ównej 20 dzia³ów, co paskudnie wygl±da³o gdy tylko 1-2 dzia³y s± aktywne - a mnie (i nie tylko mnie) nie zachêca TAKI widok forum. Co wiêc zrobi³em ? Zmniejszy³em tê liczbê, integruj±c dzia³y. Teraz wygl±da to wszystko ciutek bardziej zachêcaj±co. Ponadto TYLKO JA zadba³em o to, aby¶my byli na najwa¿niejszych toplistach oraz mieli wymianê buttonów z najwa¿niejszymi graczami PPSu, dziêki czemu wielu m³odych PBFowców odkry³o co¶ innego ni¿ napierdalanka "tackle" czy innym atakiem w grze wyobra¼ni która tylko nas o¶miesza za granic±. Ponadto jestem jednym z niewielu adminów (i PPSowiczem) który jest od tak dawna aktywny. I bêdê nadal, bo jestem na to skazany - nikt inny pewnych rzeczy nie zrobi, na pewne banalne rzeczy nie wpadnie.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 1 Pa¼dziernik 11, 10:48   

Uderz w stó³, no¿yce siê odezw±.
Tylko winny siê t³umaczy.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 1 Pa¼dziernik 11, 11:57   

kojot, mo¿esz siê przymkn±æ i popatrzeæ racjonalnie?

Poke zrobi³ dla tego forum du¿o, podczas gdy Perry i reszta nas olewali : O
Odchudzenie wizualnie to uatrakcyjnienie wygl±du : O

Mnie te¿ siê to nie podoba, ale dziêki temu co¶ siê na forum dzieje, kiedy¶ przez 2 miechy z 20 nowych postów tylko ,a dzisiaj ju¿ mamy prawie 20 : O I TO W SOBOTÊ! mówi±c wprost:
poke zrobi³ chyba najwiêcej od d³u¿szego czasu : O

mo¿esz spadaæ i uwa¿aæ ¿e PC siê "niszczy", ale powiem jedno: Jako jeden z weteranów, nie spodziewa³em siê tego po tobie : O

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 1 Pa¼dziernik 11, 15:18   

Kojot dziêki Ci za wspó³pracê :) Bywaj zdrów!

Sygnatura użytkownika
:drago:

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 1 Pa¼dziernik 11, 19:25   

Kojot-oniisan...
*daje cz³owiekowi kopa*
To na szczê¶cie :P Mam nadziejê, ¿e jeszcze kiedy¶ siê zgadamy ;)

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 2 Pa¼dziernik 11, 08:07   

KOJOOOOT! TY ¦WINIO!
Nie pozwalam Ci odej¶æ, je¶li nie zagramy w LoL'a!
A wiêc... DAWAJ W LOL'A, A NIE W ODCHODZENIE SIÊ BAWISZ!!

I dziêki za pozdro ...*chlip*... nikt, nikt, nikt nie by³ dla mnie taki mi³y! *W ryk*

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 26 Pa¼dziernik 12, 16:30   

dobra pora ¿eby siê s³owa postawione rok temu spe³ni³y. pora na 4ever log out :3

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 26 Pa¼dziernik 12, 16:58   

Bon Voyage, Przyjacielu. Wiele styczno¶ci nie mieli¶my, ale i tak ¿yczê najlepszego :D

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 16 Listopad 12, 21:05   

Kojocie, jak widaæ tu wyra¼nie, JU¯ ROK TEMU pisa³e¶, jaki to ja jestem z³y i ¿e niszczê forum i w ogóle upada. Tak, zniszczy³em je. Tak, ¿e kolejny rok przetrwa³o i nowych userów siê znalaz³o. I teraz te¿, kolejny rok TE¯ przetrwa i za rok to TY tu wrócisz.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: