Dobra a wiêc witam dawno tutaj nie by³em ale postanowi³em sobie wróciæ, mo¿e mnie kto¶ pamiêta mo¿e nie..... ale ok.Dobra a wiêc rozpiszê siê trochê o sobie.A wiêc nazywam siê Daniel, a lat mam 14.Na ró¿nych forach mo¿ecie mnie spotkaæ pod nickiem Czekolada(oczywi¶cie zdajê sobie sprawê, ¿e kto¶ mo¿e takiego nicku u¿ywaæ ju¿, ale zwykle przy rejestracji raczej poka¿e mi siê o tym, ¿e nick jest zajêty......ale kur@a po co ja to piszê?xd) którego u¿ywam ju¿ ca³kiem d³ugo.Gram trochê w SAMP'a oraz CoD2 przez multi ocw.Mam psa(te¿ nie wiem po co piszê, chcê nabiæ literki na klawie bo lubiê pisaæ I_I)Mam nadziejê, ¿e powrót bêdzie udany i zapiszê siê do jakiego¶ MG:D
EDIT
mo¿e zmieniê tutaj nick z Frodo na Czekolada
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.