Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 9 Czerwiec 11, 19:42 Koniec
Koniec. To forum nie jest ju¿ takie jak kiedy¶. Koñczê.
Sorry, ¿e tak nagle, ale przesta³o mnie to ju¿ bawiæ. Sytuacja na forum jest porypana i koniec. I tak za pó¼no to zrozumia³am.
Shoku, piecka21, Afil i reszta - naprawdê, wybaczcie. Mo¿e kiedy¶ wrócê, ale je¶li nie bêdzie takiej sytuacji.
Do moich MG - mo¿ecie schowaæ moje gry do Archiwum, mo¿e, je¶li kiedy¶ sytuacja siê zmieni.
Do zobaczenia.
Inaka
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Kontakt:
Wys³any: 10 Czerwiec 11, 15:45
piecka21 napisa³/a:
:( czyli odchodzisz z forum?
Yup.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Kontakt:
Wys³any: 10 Czerwiec 11, 16:18
Vabigoon napisa³/a:
po co kto¶ kto odchodzi z forum zmienia nick?
Bo tak.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
do kitu czemu co sie dzieje powiedz co¶ konkretnego ostatnio rzadko tu zagl±dam i siê nie orientujê
Aby wiedzieæ co i jak, trza wyj¶æ poza Shoutboxa, i zajrzeæ do SB(sic!) na PVF i Revie, to siê skuma.
Generalnie, mnie to nie grzeje, ot jedn± spamerkê od Shoutboxa mniej. I tak nic na PPSie nie robi, postów nie pisze (sensownych, nie te kretyñskie zabawy), aktualnie Inaka bawi siê na PVF i Revie w SB, tyle. Ka¿demu wg. mo¿liwo¶ci, jeden woli popisaæ o gotowaniu zupki na SB PVF, drudzy ( na szczê¶cie, tam to wiêkszo¶æ, a w ich SB pisz± ludzie z dna) wol± podyskutowaæ o sensacyjnym 41. odcinku Best Wishes czy innych rzeczach które wi±¿± siê z tematyk±.
Vabigoon napisa³/a:
Unie¶æ siê, balonowym honorem/strzeliæ focha.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Kontakt:
Wys³any: 10 Czerwiec 11, 17:59
PokeMan napisa³/a:
piecka21 napisa³/a:
do kitu czemu co sie dzieje powiedz co¶ konkretnego ostatnio rzadko tu zagl±dam i siê nie orientujê
Aby wiedzieæ co i jak, trza wyj¶æ poza Shoutboxa, i zajrzeæ do SB(sic!) na PVF i Revie, to siê skuma. Lol, niby czemu? Wystarczy wej¶æ na mojego bloga albo przeczytaæ opis na GG i tyle :P
Generalnie, mnie to nie grzeje, ot jedn± spamerkê od Shoutboxa mniej. Ja spamiê? O jejciu, nawet nie wiedzia³am,ja tylko nabijam tyle, bo limit niestety jest
I tak nic na PPSie nie robi Ty te¿
postów nie pisze (sensownych, nie te kretyñskie zabawy)Ty ostatnio te¿ przycich³e¶, a zw³aszcza tutaj :P
aktualnie Inaka bawi siê na PVF i Revie w SB, tyle. No, nie wiem... Dzisiaj napisa³am dwie wiadomo¶ci w dziale ogólnym o pokach i wszystko w porz±dku, na razie bawiê siê w pisanie czego¶ w zeszycie o³ówkiem, a nie nabijaniem postów.
Ka¿demu wg. mo¿liwo¶ci, jeden woli popisaæ o gotowaniu zupki na SB PVF To nie ja
drudzy ( na szczê¶cie, tam to wiêkszo¶æ, a w SB pisz± ludzie z dna) wol± podyskutowaæ o sensacyjnym 41. odcinku Best Wishes czy innych rzeczach które wi±¿± siê z tematyk±. BW to kompletna masakra, ja ostatnio przerzuci³am siê na inne rzeczy zwi±zane z Pokemonem... Manga albo gry na przyk³ad? Bo Poke oczywi¶cie, tylko o anime s³ysza³.
Vabigoon napisa³/a:
Unie¶æ siê, balonowym honorem/strzeliæ focha. Nie wasz interes, dlaczego.
Amen. I sorry, ¿e prawie wszystko czerwonym, powstrzymaæ siê nie mog³am.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Ty ostatnio te¿ przycich³e¶, a zw³aszcza tutaj :P
Przycich³em wszêdzie, bo poszed³em po rozum do g³owy i robiê co¶ konkretnego (tylko siê z tym nie afiszujê, tak jak Glossy) + kto chce, to mo¿e siê dowiedzieæ, nad czym obecnie pracujê.
SB i 'nabijanie postów'
Haha. Ile Twoich postów jest tutaj w 'Forumowe zabawy"...mniejsza..na SB PVF widzê co¶ takiego:
Cytat:
» Inaka - 10-06-19:02 -- Gloss, nie powiem. Wiadome jest tylko, ¿e jestem dziewczyn± i tyle.
» Inaka - 10-06-19:02 -- Emachel, nie u¿ywam Skype, bo komp ledwo z naprawy wróci³ >.<
» emachel - 10-06-19:01 -- odpowiedzia³bym jak±¶ ciêt± ripost±, ale nie chcê wyj¶æ na homofoba
» GlossyGem - 10-06-19:00 -- emachel - o cnotach? na szo³cie
» emachel - 10-06-18:58 -- tylko nie gwarantujê, ¿e Twoja psychika (i cnota w sumie te¿) wyjdzie z tego ca³a
» emachel - 10-06-18:58 -- Inaka - ze mn± mo¿na pogadaæ, ale to najlepiej na skajpie
» GlossyGem - 10-06-18:56 -- bêdzie Big Grin za momncik ;P Ejj, jak masz na imiê? To bd wiedzia³, która to Ty
» Inaka - 10-06-18:54 -- BTW - kiedy nastepne pytanie z MPoke na Facebooku, czy ju¿ nie bêdzie? T.T
» Inaka - 10-06-18:54 -- Glossy, jednak to jest ju¿ nieaktualne >.<
» GlossyGem - 10-06-18:49 -- Inaka - jestem redi na nie nudn± pogawêdkê
» Inaka - 10-06-18:32 -- A ja szukam jakiejkolwiek osoby (oprócz Opticuma), z któr± mo¿na sobie uci±æ jak±s nie nudn± pogawêdkê.
» PokeFanka1 - 10-06-18:27 -- Powiedzia³am mojemu bratu, by to mówi³ i nie jarzê po co to...
» Inaka - 10-06-18:26 -- You Wii?
» Serre Champagne Quadro - 10-06-18:19 -- ...Powtarzajcie sobie ci±gle bez przerwy "Wii U" na g³os.
» Inaka - 10-06-15:49 -- Po prostu cytujê swoj± kole¿ankê.
Wiêc nie rób w dupê PokeCollecta, ¿e co¶ tam, co¶ tam...taki sam cytat móg³bym zrobiæ z SB Reva.
Snazz napisa³/a:
BW to kompletna masakra, ja ostatnio przerzuci³am siê na inne rzeczy zwi±zane z Pokemonem... Manga albo gry na przyk³ad? Bo Poke oczywi¶cie, tylko o anime s³ysza³.
S³ysza³ i o innych rzeczach, tylko z Poków to ja siê znam tylko na Anime (od biedy jeszcze o PTCG in Poland) i akurat sprawa 41. odcinka BW mi siê najbardzie rzuci³a w oczy. W innych dzia³ach na PVF te¿ siê co¶ dzieje, tylko nie mam jak tego zrecenzowaæ.
Co do forum, które ju¿ nie jest takie jak kiedy¶...nie kumam, SB przywrócono, wiêc ocb ? Wspó³czujê twemu przysz³emu mê¿owi, któremu te¿ po 8 latach, powiesz, ¿e nie jest taki jak kiedy¶...to Normalny tok zdarzeñ jest, ¿e co¶ siê zmienia. Wiêc nie spychajmy odpowiedzialno¶ci za czyn, na nieprawdziwy argument. Ale wiem, ¿e trudno napisaæ brutaln±/banaln± prawdê, czemu tak i tak.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.