To mo¿e niezbyt dobra kategoria, ale có¿, innej o Nintendo DS tu nie widzia³am, ale przejd¼my do rzeczy. Kolega po¿yczy³ mi DSa, ¿ebym mu przesz³a PKMN Platinum i chcê wpisaæ kod, ale nie wiem gdzie.
I jak siê naturki zmienia?
[ Dodano: 30 Maj 11, 16:19 ]
PS. Mój drugi kolega (tak, ma DSa) ma kody na DS i se je wpisa³ i z³apa³ Charizarda, Blazikena i resztê, a ja chce sobie jakiego¶ Ground z³apaæ i nie mogê, bo wszystkie Poki maj± niski LVL, a ja chcê na Volknera!!!
naturek siê kodami nie zmiania to raz.
2, jaki kod, o co chodzi?
3.potrzebny do dS Action Replay DS : O to nie tak jak na emulatorze : O
4.Groundon : O kobieto, na hackowanych legendach to nie jest gra, tylko film interaktywny
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
1. Chcia³abym zmieniæ naturkê Pokemona, ale nie wiem jak i chcê siê dowiedzieæ.
2. Chcê wpisaæ jaki¶ kod na Nintendo (nie chodzi o konkrety).
3. A co to jest ten Action Replay DS?
4. Nie chodzi o legendê, ale o TYP.
[ Dodano: 30 Maj 11, 16:45 ]
PS. Typ Ground to po Polsku typ ZIEMNY. I jak siê zmienia Zdolno¶ci?
do wszystkiego s³u¿y pokesav, mo¿esz tam zmieniæ typ poka, ability, naturê, statsy, evs, ivs, miejsce z³apania itp. prawie wszystko czego dusza zapragnie
*Facepalm* bez podstawowych pojêæ daleko nie zajedziemy:
Pokesav- Program do edycji saveów, mo¿esz zmieniaæ poki, ich ataki, statsy itd, ogólnie, najwiêkszy chyba edytor saveów
Action Replay DS - specjalna nagrywarka do DS'a dodaj±ca mo¿liwo¶æ w³±czenia cheatów, trzeba kupiæ kartê, nagrywarkê, oprogramowanie, wgraæ cheaty i ju¿
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Je¶li platyna jest na programatorze typu R4 Acekard2 i inne to nie potrzebujesz AR(Action Replay).
Je¶li gra oryginalna to inaczej nic nie zdzia³asz.
A to ¿e poki maj± niski level to najmniejszy problem. Exp-share i trenujesz. Na tym polega piêkno tej gry.
A co do pokesava to w porz±dku. Ale b±d¼ na tyle dobr± osob± i nie u¿ywaj takich poków przy walkach na wi-fi. Nienawidzê ludzi którzy cheatuj± aby wygrywaæ z innymi osobami. A w W/B to niestety czêsto¶æ. Moim faworytem jest Shiny Charizard z³apany w Masterballa. Widzia³em ju¿ takich piêæ. Ale to nie o tym mia³o byæ. Wybaczcie ;)
kowalt, bez przesady, zmiana balla w pokesavie to nie grzech
Sygnatura użytkownika
Ale tym Exp. czy co to jest to siê strasznie d³ugo trenuje, zw³aszcza, gdy dzikie poki maj± 30-35 lvl, a mam Infernapa na 50 i ziemnego (nie pamiêtam nazwy) na 19 (z tym Exp. co¶ tam).
Gra jest oryginalna z opakowanie ze sklepu z fabryki. A czy ten Pokesav jest ju¿ na DSie, na karcie z gr±, czy trzeba ¶ci±gn±æ?
I RC dla ka¿dego. Wybaczcie, ale na DSach siê nie znam.
PokeSav jest do gry na nagrywarce, tutaj to do podwy¿szenia poziomu tylko kody lub uczciwa gra, jako itema mo¿esz u¿ywaæ te¿ lucky egg, w poradniku szymba masz jak szybko wbiæ 100 w B/W
link http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=3579
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.