Infernape ma full mo¿liwo¶ci, ale widz±c po teamie, to bêdzie Modest
Staraptor- Adamant
Lumineon (LOL)- Timid
Torterra- Impish (defensive)
Rampardos- Jolly
Riolu- Jolly
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Staraptor Adamant ofc. Tego t³umaczyæ nie trzeba.
Lumineon? What the.. Zgodze siê z koleg± Nenlothem, Timid.
Torterra - Brave, Torterra i tak jest wolna a je¶li chcesz j± wykorzystaæ na lidze ofensywnie a wierz mi ¿e chcesz to bierz t±. choæ Impish na defensive tak¿e bardzo dobry.
Ramaprdos - Adamant je¶li siê nie martwisz o jego defy specjalnie. Jolly je¶li chcesz ¿eby kosi³.
Riolu - Z tym pokiem zawsze mam du¿o problemów, My¶lê ¿e Naughty, na offensive. Lucario jest szybki i ma dosæ dobre defy, je¶li chcesz wykoñczyæ wroga po prostu ExtremeSpeed.
Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.
Przepraszam, analizuj±c team Infernape bêdzie lepszy jako pure special, a Brave Torterra jest do kitu. Po co special atk? Lepsze ju¿ Adamant, ale Torterra jest bossem w defensywie. Chyba ciê pogrza³o, ¿e Lucario ma dobre defy. Pada na hita od normala. Naughty bez sensu, chyba ¿e na mixa.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.