Ka¿dy z nas ma GG, no, a przynajmniej wiêkszo¶æ, niektórzy maj± te¿ Skype i to w³a¶nie jest to, co ta akcja ma zamiar wykorzystaæ. 8 Kwietnia 2011r. wpad³em na pomys³, ¿e mogê pogadaæ z Byakurai'em, a nie tylko pisaæ. Wiêc zgadali¶my siê i zaczê³a siê pogawêdka na Skype, wtedy mnie ol¶ni³o. Czemu niby mamy nie zebraæ ca³ego forum i ludzi, którzy tu byli i po ludzku z nimi pogadaæ przez skype?
Przeszkód nie ma, a wiêc... no i w³a¶nie. LECIM! : D
No wiêc... drogi u¿ytkowniku i u¿ytkowniczko, je¶li chcesz pogadaæ naszymi u¿ytkownikami PC, to zapraszamy do zakupu mikro(je¶li nie masz) i stworzenia konta na Skype(je¶li nie masz >.<). Nastêpnie, skontaktuj siê z kontem na skype, które zwie siê afil77, a potem... pewnego dnia... zostaniesz dodany/dodana do konfy, w której bêd± na Ciebie czekaæ ró¿ne rzeczy... ¶miech, ¶piew, k³ótnie... prawie jak w rodzinie ._.
Bêdzie Tam troszkê ludu, mo¿na pogadaæ, lepiej siê poznaæ, albo pok³óciæ... tak wiem... to nie jest pozytywne, ale takie jaja te¿ siê zdarzaj±. Zapamiêtajmy te chwile, dzielone ró¿nymi emocjami...
No wiêc... dziêkujê za uwagê, a teraz kilka przypadkowych pytañ i odpowiedzi na nie, bo nie chcê... ¿eby robiono tutaj spam.
Kiedy spotykamy siê na Skype?
Nie wiadomo do koñca, ale bêdzie to og³aszane w tym temacie przeze mnie, albo Byakurai'a. W ostateczno¶ci, pytaj siê na PW, GG, PCSkype, wcze¶niej wymienionych ludziów, albo ludzi, którzy s± pewniakami, je¶li chodzi o PCSkype.
Ile osób bêdzie?
Tego nigdy nie wiadomo do koñca, czasem jest tak, ¿e z zapisanej ludno¶ci pojawi siê mniej ludzi, a czasem wiêcej, wiêc... to jest bardzo zmienna liczba x3
Czemu niby mam marnowaæ kasê na mikro i traciæ czas na zak³adanie konta na Skype?
Wiecie, mikrofon nie musi byæ ,,wyczepisto genialstyczno wydupiasty'', ale mo¿e byæ tylko do rozmów. Nie musisz nim graæ w golfa itd.
Zak³adanie konta na Skype zajmuje jakie¶... 2 minuty... no mo¿e 4. To chyba du¿o je¶li przeciêtnie cz³owiek ¿yje 39,420,000 minut, ale to ju¿ wasz wybór.
(Równanie to nie uwzglêdnia³o lat przestêpnych, czyli 366 dni w roku. Je¶li chcesz wiedzieæ ile bêdziesz ¿yæ ,,przeciêtnie'', czyli jakie¶ 75 lat, zapraszam do obliczeñ)
Nie lubiê pewnego kolesia z forum, czy muszê z nim gadaæ?
Tak... czy¿ to nie piêkne, ¿e czasem najwiêkszy wróg staje siê twoim przyjacielem? :3
Nie.
Oh... rozumiem ._.
Wiêc po ludzku przyjd¼ i przebolej czyj±¶ obecno¶æ. Ludzie czêsto siê zmieniaj±... ogólnie... relacje miêdzyludzkie siê zmieniaj±, czêsto mo¿e byæ tak, ¿e jednego dnia chcesz kogo¶ "zabiæ", a drugiego popijacie razem... herbatê ._.
Czy istnieje tutaj co¶ takiego jak czarna lista? Czyta³em tutaj posty i widzia³em to.
Neee... ju¿ jej nie ma. By³ to... tak szczerze mówi±c, nie mam zielonego pojêcia co to by³o. Wiem, co mia³a na celu, ale do dzisiaj zastanawiam siê o co z tym w³a¶ciwie chodzi³o pod wzglêdem CO TO JEST.
Czy to siê odbêdzie, czy to tylko wolne ¿arty?
Je¶li ka¿dy bêdzie mia³ termin i bêdzie on uzgodniony z ka¿dym uczestnikiem, to tak. Tylko w³a¶nie dlatego musicie siê zg³aszaæ do mnie! Bo inaczej nie wezmê was pod uwagê, a wasz udzia³ w akcji bêdzie zapomniany...
A teraz... komentowaæ, gadaæ, pisaæ i siê zapisywaæ!
Na program zapraszaj±:
Afil & Byaku Corp.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 28 Lipiec 12, 00:29, w ca³o¶ci zmieniany 12 razy
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Ja tam jakich¶ wad konstrukcyjnych nie mam do ukrycia.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Hej.. hej.. ale tutaj siê lekki spam robi, bo mia³y byæ pisane uwagi i propozycje a propos tego ,,spotkania'', a nie potwierdzanie swojej ,,obecno¶ci''.
A wiêc, koniec z powiedzeniem ,,mam mikro'', a czas na propozycje! :3
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.