Witam i pozdrawiam wszyskich, jestem tu nowy.
Jestem poke-fanem z Radomia i chodzê do III gimnazjum. przygodê z pokemonami zacz±³em jako ma³y dzieciak(w wieku 6 lat), najpierw ogl±da³em tylko anime, potem siê to bardziej "rozkrêci³o". W 2002 mia³em kupiony mój pierwszy komputer, rok pó¼niej mia³em pod³±czony internet i dowiedzia³em siê, ¿e Pokemony to nie tylko anime, ale i seria komiksów i gier na Nintendo. Ukoñczy³em wersje: Red, Green, Blue, Yellow, Fire Red i Leaf Green(wszystkie bez cheat'ów). Zrobi³em sobie przerwê, ale teraz znowu z³apa³em bakcyla :]
Bêdê pisa³ kawa³kami, bo mój komp potrafi zgasn±æ
Ostatnio zmieniony przez daniek1 10 Styczeñ 11, 17:02, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.