Ja mam taki problem którego nie ma w solucji w pokemon ruby:
jestem w Mossdeep po GYM'ie, Dochodze do tego miasta pod wod± i tam mam znale¼æ jak±¶ jaskinie z teamem i z groudonem, potem groudon ucieka. Nie moge znale¼æ tej jaskini. W ogóle, nic! Prosze o jaki¶ ss, lub dok³adny opis, w innej solucji kole¶ napisa³ ¿e bardzo trudno j± znale¼æ wiêc prosze o pomoc bo juz dlugo sie z tym trudze;/
od tego miasta pod pod wod± musisz p³yn±æ w dó³ mapy (zarraz jak wyp³yniesz z Sootopolis City) szukaj takiego kwadratu w ¶rodku którego jest wej¶cie pod wodê ale nie nurkuj tam tylko poza tym krêgiem id¼ na dó³ tam te¿ mo¿na zanurkowaæ i jest taka ³od¼ podwodna a obok niej wej¶cie do jaskini (nie wiem pamiêtam wszystkiego dok³adnie bo ju¿ dawno to przechodzi³em ale spróbuj)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.