Wys³any: 18 Wrzesieñ 10, 13:33 Pomo¿e kto¶ w kampani na przewodnicz±cego samorz±du szko³y?
Pomo¿e mi kto¶? Startuje do samorz±du i nie wiem co napisaæ na plakacie wyborczym... Na razie mam wiêcej dyskotek, wycieczek do kina, ,lodowiska itp. i dzieñ bez strasu(bez kartkówek, odpytywania itp.), co jeszcze mo¿e byæ? I jak j± ozdobiæ? Tak ¿eby przyci±ga³a wzrok, ale bez przesadyzmu...
Za dobre pomys³y dam RC!
Popieram pomys³, aby¶ nie ¶ciemnia³ i powa¿nie podszed³ do tej sprawy. Czy jeste¶ 100%pewien, ¿e nauczyciele i inni pracownicy szko³y pozwol± ci na takie ,,udoskonalenia''? A i jeszcze jedno: Wiêcej kina, lodowisk - Czy to tyczy siê wszystkich ludzi ze szko³y, czy tylko twojej klasy?
Dobry pomys³... mo¿e dzieñ zielonych koszul x)
Nie tam... dobrym pomys³em jest to, ¿eby okazyjnie np. na ¦wiêta Bo¿ego Narodzenia ka¿dy, który ubierze czapkê miko³aja, nie bêdzie pytany. A na Halloween je¶li kto¶ siê przebierze za zombi, czy co¶ innego itd.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie oczywi¶cie dla ca³ej szko³y i ca³e grono pedagogiczne pozwala na takie akcjê, nawet zachêcaj±. Twoje pomys³y s± dobre, ale u nas na ¿adne ¶wiêto nikt nie jest pytany.
To tak:
- Czy macie mundurki? Kapcie (u nasz trzeba w pantoflach chodziæ)? Przebieranie butów?
- Na co najbardziej twoja klasa narzeka, a co jest mo¿liwe do zrobienia?
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Wiek: 29 Do³±czy³: 03 Lis 2008 Posty: 549 Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 18 Wrzesieñ 10, 19:02 Re: Pomo¿e kto¶ w kampani na przewodnicz±cego samorz±du szko
Titiz napisa³/a:
Pomo¿e mi kto¶? Startuje do samorz±du i nie wiem co napisaæ na plakacie wyborczym... Na razie mam wiêcej dyskotek, wycieczek do kina, ,lodowiska itp. i dzieñ bez strasu(bez kartkówek, odpytywania itp.)
Cz³owieku...
Dzieñ bez stresu to szczê¶liwy numerek w zastêpstwie lepszy. Bardziej siê przydaje. A to co napisa³e¶ wy¿ej - same schematyczne rzeczy. Jak ju¿ chcesz braæ siê do polityki, to nie karm narodu przegotowan± kie³bas± wyborcz±. Zrób oryginalny plakat. Nie wymieniaj suchych danych jak na liczydle, lepiej napisz o sobie co¶, co mo¿e przyci±gn±æ uwagê ludzi. Ja widz±c tasiemce z cyklu "jestem x oferujê x" od razu odrzucam cz³owieka.
Dodaj jakie¶ zdjêcie, na którym parodiujesz pozy polityków. Lud to kupuje.
Zrób krótko i tre¶ciwie. Nie dorzucaj sw33ta¶nyH rO0sHofyHc ozdóbek, zamiast tego wrzuæ po bokach jakie¶ ryski z cyklu "sum random things". Walnij na pocz±tek jaki¶ ¿a³osny dowcip, byle nie oklepany. Napisz sk³adnie, bez b³êdów interpunkcyjnych i ortograficznych. Wykorzystaj niecodzienn± czcionkê - najlepiej przechylon± w lewo. Dodaje wiarygodno¶ci, srsly. Popro¶ trzech kumpli, ¿eby zrobili Ci "sztab wyborczy". Niech maj± czapki z tekstem "g³osuj na x" (serio, wystarczy nakleiæ bia³e litery na czerwone czapki z daszkiem), zrób kilkadziesi±t ulotek, do których doczep po cukierku. Bez niego nic nie zdzia³asz, a z cuksem w ¶rodku ulotki kogo¶ zachêci tre¶æ. Jak zobaczysz ¿e dobrze idzie, zrób wybitnie lu¼ne "spotkanie wyborcze". Wa¿ne, ¿eby¶ by³ sob±. Nie rezygnuj z tego co lubisz robiæ, nie rób z siebie przyk³adu do na¶ladowania. B±d¼ sob±. S³uchaj muzyki na przerwach - lud to zainteresuje, mo¿e kto¶ zechce nawet sprawdziæ czego s³uchasz. Je¶li tak, sukces murowany. Namów kumpli, ¿eby zrobili stronê z wyborami. Sonda¿e, ankiety itp. Dziesiêæ dni przed wyborami, id¼ do sklepiku o godzinie, gdy s± tam nieliczni ludzie. Piêæ, góra dziesiêæ. Postaw wszystkim obecnym colê w puszce. Wydasz 20 zeta, czym zaskarbisz sobie g³osy masy ludu.
Hardcorowe, trochê zaczerpniête z Felixa, Neta i Niki. Ale co zrobiæ, dzia³aæ. Ostatni punkt mo¿esz pomin±æ ; D.
U nas w szkole jest co¶ w stylu szczê¶liwego numerka. Ka¿dego dnia losowany jest numerek dla ka¿dej klasy i ta osoba jest w tym dniu zwolniona ze wszystkiego oprócz zapowiedzianych sprawdzianów/kartkówek. Pó¼niej ten numer jest ju¿ odrzucany, tak ¿e ka¿dy raz w miesi±cu móg³ mieæ takie szczê¶cie. I tak co miesi±c. Powiem ci sprawdza siê ;].
Maron nie nie mamy mundurków, a najbardziej narzeka na nauczycieli...
Mamy szczê¶liwe numerki, ale to tego jeszcze by by³ ten dzieñ bez stresu dla wszystkich.
Legends pomys³ dobry tylko wybory we wtorek, wiêc zbyt du¿o nie mam czasu... jak kto¶ ma jeszcze pomys³y to proszê pisaæ
A co my¶licie o tym ¿eby mo¿na by³o przynosiæ komórki do szko³y? Dobry pomys³?
Takie pytanie z ciekawo¶ci a co ma podstawówka do tego. W mojej podstawówce mo¿na by³o nosiæ komórki, byle nie na lekcji. W gimnazjum tak samo. A w liceum nauczyciele to maj± ju¿ to w 4 literach i sami gadaj± przez komórkê na lekcji . Ale skoro u was nie mo¿na to musisz to przepchn±æ jak zostaniesz przewodnicz±cym
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.