A on nie ma czasem samych najgorszych? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=583zhKnsDjI[/youtube]
ale do rzeczy:
Najlepsza: Gary w Jhoto w lidze, mistrzostwo dla mnie
Najgorsza: Ka¿da z zespo³em R, a je¶li tego nie liczyta, to naliczta walkê z tym go¶ciem co mia³ Darkraia w Sinnoh, dosta³ wciry jak amator
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 10 Lipiec 12, 18:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Zgadzam siê z Dominem. Jak dla mnie Ash nie jest trenerem, o którego walkach mo¿na dyskutowaæ w kategoriach "Najgorsze/najlepsze", bo ka¿da z jego walk jest pora¿k±. Jego wybór pokemonów, sposób w jaki korzysta z ataków, ci±g³e zmienianie sk³adu (co region)... Nie ma czym siê zachwycaæ w walkach Asha.
Ale có¿. To tylko moje prywatne zdanie :'D
Sygnatura użytkownika
Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Najlepsza: Nie ma najlepszej walki w ca³o¶ci. Ale spróbujmy wymieniæ chocia¿ ciekawe fragmenty. Zaczniemy od ligi Indigo. Walka Krabby'ego/Kinglera by³a zno¶na.
Jedn± z fajniejszych by³a walka z Bellsporutem w tej¿e lidze. Ale to tylko dlatego ¿e Bellsprout ciekawie walczy³. Ash spisa³ siê standardowo.
Walka z tym ca³ym mistrzem na Pomarañczowych Wyspach (Drake?) by³a w miarê okiej. Poza tym walki z Garym i Harrisonem w lidze Johto da siê jeszcze obejrzeæ.
A z najgorszych. Z tego co pamiêtam Charizard prawie przegra³ z Chikorit±. Poza tym podobno nasz ma³y gryzoñ przegra³ z Snivym. To dopiero musia³o byæ ¿enuj±ce.
Nikt nie wymieni³ jeszcze pierwszej walki z Sabrin± czy Lt. Surgem. Te mo¿na spokojnie zaliczyæ do najgorszych.
I decyzjê podczas walki z Richie'm w Indigo by³y ¿a³osne taktycznie.
Poza tym podobno nasz ma³y gryzoñ przegra³ z Snivym.
Pikachu dosta³ Przyci±ganiem Snivy a ¿e by³a samiczk± to musia³ przegraæ bo mia³ klapki na oczach i nie atakowa³. Poza tym elektryczno¶æ vs. trawa = wygrana trawy. Elekro-typ jest ma³o efektywny przeciwko trawiastym Pokom, niestety.
Wracaj±c do meritum.. najlepsza walka to bitwa z Harrisonem w Johto a najgorsza to wspomniana walka Charizarda z Chikorit±. Jednak trochê usprawiedliwiê poniewa¿ Charizard dosta³ parali¿uj±cym proszkiem co go unieruchomi³o.
Dla mnie najciekawsz± walk± Asha by³a walka z Paulem po zdobyciu siódmej odznaki. Nag³e zwroty akcji, ewolucja Chimchara no i pokazana by³a ciekawa i fascynuj±ca strategia Paula. Sam Ash mo¿e siê za bardzo nie popisa³ ale ca³okszta³t, a w szczególno¶ci umiejêtno¶ci jego rywala sprawi³y, ¿e by³ to godny zapamiêtania spektakl.
Co do najgorszej walki... Chyba nie mo¿na tu wliczyæ ci±g³ych walk z zespo³em R (kiedy ta ¿enada siê skoñczy >.<) wiêc jak dla mnie najnudniejsz± walk± by³o starcie Asha z Tripem. Pominê fakt, ¿e Pikachu wykaza³ zero umiejêtno¶ci (mo¿e i mia³ niekorzystn± sytuacjê wynikaj±ca z typu przeciwnika ale ile on ju¿ walk zwyciê¿y³, nie powinien przegraæ z pierwszym lepszym Pokemonem) ale brak jakiegokolwiek my¶lenia Asha spowodowa³ nic wiêcej ni¿ wielki facepalm.
Wszyscy pisz± o jakich¶ walkach ligowych, pojedynkach z rywalami i innych "wielkich" pojedynkach. Dla mnie najlepsza walka Asha to Herracross vs Scisor któr± odby³ przy okazji swoich wêdrówek przez Johto. Ash stan±³ podczas niej na wysoko¶ci zadania i pokaza³ klasê jako trener. Szkoda ¿e tego typu walki trafiaj± mu siê BARDZO rzadko :S
Co do najgorszej walki to chyba nie potrafiê takiej wskazaæ, za du¿o b³êdów robi ten kole¶
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.