POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Najlepsza / najgorsza walka Asha
Autor Wiadomo¶æ
Duke Nukem 
Pewnie nie zna PokeMana
I am Duke Nukem

Do³±czy³: 17 Cze 2012
Sk±d: To d³uga historia
Wys³any: 10 Lipiec 12, 18:41   Najlepsza / najgorsza walka Asha

Moim zdaniem najlepsz± walk± Asha by³a z Paulem w lidze Sinnoh , za¶ najgorsza z Tobiasem w tej samej lidze

Sygnatura użytkownika
I am Nukem , Duke Nukem

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 10 Lipiec 12, 18:45   

A on nie ma czasem samych najgorszych? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=583zhKnsDjI[/youtube]

ale do rzeczy:
Najlepsza: Gary w Jhoto w lidze, mistrzostwo dla mnie
Najgorsza: Ka¿da z zespo³em R, a je¶li tego nie liczyta, to naliczta walkê z tym go¶ciem co mia³ Darkraia w Sinnoh, dosta³ wciry jak amator

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 10 Lipiec 12, 18:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Szkot 
Pewnie nie zna PokeMana
Jestê Szkotê

Do³±czy³a: 20 Cze 2012
Sk±d: Shotts, Scotland
Kontakt:
Wys³any: 10 Lipiec 12, 19:10   

Zgadzam siê z Dominem. Jak dla mnie Ash nie jest trenerem, o którego walkach mo¿na dyskutowaæ w kategoriach "Najgorsze/najlepsze", bo ka¿da z jego walk jest pora¿k±. Jego wybór pokemonów, sposób w jaki korzysta z ataków, ci±g³e zmienianie sk³adu (co region)... Nie ma czym siê zachwycaæ w walkach Asha.
Ale có¿. To tylko moje prywatne zdanie :'D

Sygnatura użytkownika

Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 10 Lipiec 12, 20:34   

Najlepsza, mimo, ¿e przegrana bêdzie z Harrisonem w Lidze Johto.
Najgorsza: pierwsza z Brockem. Normalnie facepalm

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 10 Lipiec 12, 21:05   

Najlepsza: Nie ma najlepszej walki w ca³o¶ci. Ale spróbujmy wymieniæ chocia¿ ciekawe fragmenty. Zaczniemy od ligi Indigo. Walka Krabby'ego/Kinglera by³a zno¶na.
Jedn± z fajniejszych by³a walka z Bellsporutem w tej¿e lidze. Ale to tylko dlatego ¿e Bellsprout ciekawie walczy³. Ash spisa³ siê standardowo.
Walka z tym ca³ym mistrzem na Pomarañczowych Wyspach (Drake?) by³a w miarê okiej. Poza tym walki z Garym i Harrisonem w lidze Johto da siê jeszcze obejrzeæ.

A z najgorszych. Z tego co pamiêtam Charizard prawie przegra³ z Chikorit±. Poza tym podobno nasz ma³y gryzoñ przegra³ z Snivym. To dopiero musia³o byæ ¿enuj±ce.
Nikt nie wymieni³ jeszcze pierwszej walki z Sabrin± czy Lt. Surgem. Te mo¿na spokojnie zaliczyæ do najgorszych.
I decyzjê podczas walki z Richie'm w Indigo by³y ¿a³osne taktycznie.

Sygnatura użytkownika

Greenboy 
Pewnie nie zna PokeMana
...zielono mi...

Do³±czy³: 29 Cze 2012
Sk±d: Nieznacie :)
Wys³any: 23 Lipiec 12, 16:38   

Cytat:
Poza tym podobno nasz ma³y gryzoñ przegra³ z Snivym.

Pikachu dosta³ Przyci±ganiem Snivy a ¿e by³a samiczk± to musia³ przegraæ bo mia³ klapki na oczach i nie atakowa³. Poza tym elektryczno¶æ vs. trawa = wygrana trawy. Elekro-typ jest ma³o efektywny przeciwko trawiastym Pokom, niestety.
Wracaj±c do meritum.. najlepsza walka to bitwa z Harrisonem w Johto a najgorsza to wspomniana walka Charizarda z Chikorit±. Jednak trochê usprawiedliwiê poniewa¿ Charizard dosta³ parali¿uj±cym proszkiem co go unieruchomi³o. :D

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 25 Wrzesieñ 12, 15:20   

Dla mnie najciekawsz± walk± Asha by³a walka z Paulem po zdobyciu siódmej odznaki. Nag³e zwroty akcji, ewolucja Chimchara no i pokazana by³a ciekawa i fascynuj±ca strategia Paula. Sam Ash mo¿e siê za bardzo nie popisa³ ale ca³okszta³t, a w szczególno¶ci umiejêtno¶ci jego rywala sprawi³y, ¿e by³ to godny zapamiêtania spektakl.
Co do najgorszej walki... Chyba nie mo¿na tu wliczyæ ci±g³ych walk z zespo³em R (kiedy ta ¿enada siê skoñczy >.<) wiêc jak dla mnie najnudniejsz± walk± by³o starcie Asha z Tripem. Pominê fakt, ¿e Pikachu wykaza³ zero umiejêtno¶ci (mo¿e i mia³ niekorzystn± sytuacjê wynikaj±ca z typu przeciwnika ale ile on ju¿ walk zwyciê¿y³, nie powinien przegraæ z pierwszym lepszym Pokemonem) ale brak jakiegokolwiek my¶lenia Asha spowodowa³ nic wiêcej ni¿ wielki facepalm.

Sygnatura użytkownika

Drewko 
Gapa, gubi PokeBalle
Drewniany Kolega

Do³±czy³: 09 Gru 2010
Sk±d: Tczew
Wys³any: 10 Grudzieñ 12, 19:30   

Wszyscy pisz± o jakich¶ walkach ligowych, pojedynkach z rywalami i innych "wielkich" pojedynkach. Dla mnie najlepsza walka Asha to Herracross vs Scisor któr± odby³ przy okazji swoich wêdrówek przez Johto. Ash stan±³ podczas niej na wysoko¶ci zadania i pokaza³ klasê jako trener. Szkoda ¿e tego typu walki trafiaj± mu siê BARDZO rzadko :S

Co do najgorszej walki to chyba nie potrafiê takiej wskazaæ, za du¿o b³êdów robi ten kole¶ xD

Sygnatura użytkownika

Because Erika is the best :]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku