POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Maj 12, 16:23
O mojej osobie + regulamin
Autor Wiadomo¶æ
lugia1942 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 15 Maj 2010
Sk±d: Zielona Góra
Kontakt:
Wys³any: 18 Wrzesieñ 10, 19:31   O mojej osobie + regulamin

O mnie

Witam wszystkich potencjalnych graczy!
Na imiê mi Patryk! Mam przyjemno¶æ spe³niania funkcji MG na tym forum, tote¿ napiszê parê s³ów o swoich wymaganiach, itp.
Jestem raczej osob± spokojn±, dlatego te¿ gry prowadzone przeze mnie nie bêd± obfitowaæ w niezwykle du¿o ró¿norodnych zdarzeñ. Nie mówiê, ¿e bêd± po prostu nudne, ale nagle nie wyskoczy na wszystkich olbrzym, który bêdzie chcia³ wszystko zmia¿d¿yæ, a zaraz bohater nie znajdzie siê w otch³ani mroku bez wyj¶cia. Wybaczcie, ale to nie u mnie.
Gry prowadzone przeze mnie s± dosyæ realistyczne. Z tego te¿ powodu NIE PROWADZÊ GIER LEVELOWYCH.
Jestem osob± pisz±c± dosyæ rozbudowane posty, jednak nie bêdzie to odpisywanie codzienne. Podejrzewam, ¿e maksymalnie na dwa tygodnie bêdziecie mogli siê doczekaæ odpowiedzi.
Lubiê oryginalne, ciekawe historie. Ra¿± mnie b³êdy ortograficzne. Uwierzcie mi, ¿e jak przegl±darka podkre¶la na czerwono, to co¶ jest zwykle nie tak.
Osobi¶cie mogê siê pochwaliæ pewnym do¶wiadczeniem w kwestii MG'owania, przez co wolê graczy bardziej do¶wiadczonych. A przynajmniej takich, którzy pisz± porz±dne posty.

Prowadzone przeze mnie typy gier:
- klasyczna (trenerska)
- Pokemon Mystery Dungeon (postac jest Pokemonem)

Uwaga dla ¶wie¿ych

Dla graczy zupe³nie pocz±tkuj±cych bêdê organizowa³ mini-szkolenia. Bêd± one siê opiera³y na za³o¿eniu tematu testu, w którym nauczycie siê zupe³nych podstaw pisania postów.

Mini-regulamin

1) Nale¿y stosowaæ siê do regulaminu forum i Pbf;
2) Posty proszê pisaæ w czasie przesz³ym (uzgodnione z opiekunem Pbf);
3) Proszê o u¿ywanie polskich nazw ataków;
4) Ka¿dy gracz ma obowi±zek prowadzenia Dziennika Przygód w przeznaczonym na to temacie;
5) Prócz Dziennika Przygód wychodzê z pro¶b± o stworzenie krótkiego opisu postaci w podpisie pod profilem (aktualny ekwipunek, rzeczy do otrzymania [nagrody w konkursach, itp.], dane postaci oraz pokemony w teamie [ich ataki, rodzaj i p³eæ]);

Skany

W tym miejscu chcia³bym pokazaæ przyk³adowy skan z Pokedexu z³apanego Pokemona:

Cytat:

#633 Deino

P³eæ: Samiec
Klasyfikacja: W¶ciek³y Pokemon
Typ: /
Zdolno¶æ: Po¶piech (Hustle)
Zachowanie: Ze wzglêdu na swoj± budowê cia³a, Deino niewiele widzi. St±d te¿, by poznaæ otoczenie, dosyæ czêsto gryzie i walczy. Próbuje je odczuæ innymi zmys³ami. Pokemony tego gatunku ¿yj± zazwyczaj w jaskiniach, górach.
Ataki:
1. Akcja (Tackle) - Pokemon rusza na oponenta, atakuj±c go mas± swojego cia³a
2. Gniew Smoka (Dragon Rage) - Pokemon wysy³a og³uszaj±c± falê, dzia³aj±c± na oponenta zawsze t± sam± si³±
3. Skupienie Energii (Focus Energy) - Pokemon skupia energiê, by nastêpny atak by³ du¿o efektywniejszy
4. Gryzienie (Bite) - Pokemon gryzie przeciwnika

W skanie niez³apanego/cudzego Pokemona znajdzie siê jedynie informacja, co to za Pokemon, klasyfikacja i zachowanie.

Wskazówka

Je¿eli nie masz weny na odpis, nie jeste¶ pewny odpowiedzi, nie pisz. Lepiej napisaæ rzadziej porz±dny post, a nie czê¶ciej takie na odwal siê. Posty powinny byæ przede wszystkim tre¶ciwe. To jak gra w ping ponga. Jak odbijesz za lekko, to nie dam rady odbiæ do ciebie, czyt. jak za ma³o napiszesz, ja nie bêdê mia³ jak ci odpowiedzieæ. Muszê mieæ od czego siê odbiæ.
Ceniê sobie dobre kontakty z moimi graczami. Nie bêdê tolerowa³ po¶pieszania, poniewa¿ wy¿ej ostrzeg³em, ¿e nie bêdê odpisywa³ czêsto. Prowadzê na ogó³ takie co¶ jak ¿ycie prywatne i, nie powiem, jest to dla mnie najwiêksza warto¶æ.

Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu w ka¿dej dowolnej chwili. To chyba wszystko, je¶li chodzi o mnie i moje wymagania. Czekam na was, drodzy gracze!

Sygnatura użytkownika
Butterfree - najs³odszy Pokemon!!!

Ostatnio zmieniony przez lugia1942 19 Sierpieñ 13, 23:36, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: