Ma kto¶ mo¿e info (albo bêdzie tak dobry) i powie (albo prze¶le) mi kody do Ruby i Sapphire, które dzia³aj±? Tylko proszê mnie nie odsy³aæ do Pokemon Vallhala, bo tamte kody nie dzia³aj± (sprawdza³am).
Ha Ha - bardzo ¶mieszne. Zwracam siê o pomoc o kody dlatego, ¿e w google moje poszukiwania s± bez owocne. I my¶la³am, ¿e kto¶ bêdzie mia³ jak±¶ przydatn± sugestiê.
Ha Ha - bardzo ¶mieszne. Zwracam siê o pomoc o kody dlatego, ¿e w google moje poszukiwania s± bez owocne. I my¶la³am, ¿e kto¶ bêdzie mia³ jak±¶ przydatn± sugestiê.
To rusz Brainem, i poszukaj. Naprawdê to nie gryzie, ani nie boli. Tym bardziej ¿e na forum ju¿ taki "temat" by³.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.