Wys³any: 5 Wrzesieñ 10, 21:18 Jak jest w magicznym ¶wiecie?
Cze¶æ, jestem berry i zapewne mia³e¶ okazje siê o tym przekonaæ. Otó¿ dosta³em drug± szanse, a¿eby sprawowaæ tutaj rz±dy, jako Mistrz Gry. Tym razem postaram siê jej nie zmarnowaæ, ale do rzeczy ...
W tym temacie skrótowo poznacie najwa¿niejsze informacje o mojej skromnej osobie, dziêki temu poznacie zasady, jakie panuj± w moim królestwie i bez ¿adnych przeszkód bêdziecie siê mogli zapisaæ. :P
• Odpisy
Regulamin naszego PBFu mówi jasno i wyra¼nie, ¿e odpis musi zawieraæ przynajmniej dwie, pe³ne linijki i nie ma na to ¿adnych ulg, musicie tego przestrzegaæ i tego siê trzymaæ. Pisz±c pamiêtajcie o najwa¿niejszych sprawach, przede wszystkim o tym, ¿e gracz mo¿e decydowaæ tylko za siebie, wymy¶lanie wszelkich w±tków i wydarzeñ proszê pozostawiæ mnie. Dialogi proszê zaznaczaæ od nowej linijki, z pauz± i kursyw±.
- Tak powinen wygl±daæ dialog.
Za¶ do zapisania my¶li, mo¿emy u¿yæ cudzys³owia i kursywy.
"Tak wygl±da my¶l."
• Taktyki
Legends napisa³, ¿e Mistrzowie zazwyczaj lubi± czytaæ d³ugie i przemy¶lane taktyki, ja równie¿ do takich nale¿e. Jak napisaæ dobr± taktykê? Przeczytanie tego tematu bêdzie dla Was bardzo przydatne. Nie zamierzam siê powtarzaæ, przeczytajcie i ... piszcie!
• Kultura osobista
Tak, tak! To równie¿ konieczny i bardzo wa¿ny punkt do omówienia. Po pierwsze i najwa¿niejsze, nie toleruje przekleñstw, je¶li musicie cenzurujcie, ale tylko w skrajnych przypadkach, kiedy ocenzurowane przekleñstwo podkre¶li sens ca³ego odpisu, b±d¼ bêdzie autentycznym przekazem Waszych my¶li. Z przezwiskami jest podobnie, równie¿ macie u¿ywaæ takowych s³ów sporadycznie rzadko, ale nie cenzurujcie ich. W koñcu kret** wygl±da hm... beznadziejnie.
• Czas na odpis
Ja postaram siê odpisywaæ w terminie 48, ewentualnie 72 godzin od momentu odpisu gracza, Wy macie lu¼niej, bo na odpis pozostawiam Wam dok³adnie dwa tygodnie, czyli A¯ czterna¶cie dni, sporo prawda? Je¶li mimo wszystko siê nie wyrobicie i nie poinformujecie mnie o tym, Wasza gra przeniesiona zostanie do Archwium, stamt±d bêdziecie mogli j± kontynuowaæ.
• ¦wiat przedstawiony
Bardzo podobaj± mi siê gry, w których wszystko wygl±da realistycznie, tote¿ postaram siê Wam te¿ takow± daæ. Ka¿dy Pokemon bêdzie mia³ swoj± naturê, od której sporo bêdzie zale¿eæ. Wiadomo, je¶li Pokemon jest mi³y, bêdzie Wam wspólnie weso³o, ale je¶li jest niepos³uszny, strach siê baæ! Co dopiero, je¶li jego natura jest zabójcza, dos³ownie ... Zdolno¶ci wprowadzam tylko na pro¶bê gracza, bêdziecie mogli mnie o tym poinformowaæ w zapisach. Je¶li chcecie, aby Wasza gra by³a nielevelova równie¿ napiszcie o tym w pro¶bach ;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.