Wczoraj w nocy przeczytalam o "nowej" wersji pokemon jakim jest D/P/P.
¦ci±gne³am sobie Diamonda i emulator NO$GBA. Gdy w³±czam NO$GBA i wybieram diamonda pojawia mi sie w pierwszym gornym oknie (po co sa dwa okna?) komunikat o tre¶ci "The data could not be read. Please turn off the power, then remove and reinsert the DS Dame Card".
I jednocze¶nie co jaki¶ czas jest jakis szum.... :zdegustowany:
Na roznych stronach szukalam informacji, ale nie znalazlam...
Co mam zrobiæ, aby odpaliæ t± czê¶æ? :oczami:
No tak, najciemniej jest pod latarnia...
¦ci±gne³am t± wersje która jest w tym poradniku i (jak narazie) jest ok.
Tylko mam problem z tym programem MyZoom.
Gdy otwiera mi siê okno z tym gdzie jest NO$GBA.exe. Wchodze do tego folderu ale tego pliku nie widzi :niepewny:
Wchodzis w Menu, i szukasz ikonki takiego notatnika, obok powinno byæ napisane Save, ju¿.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Bo w grach IV generacji menu w³acza siê innym przyciskiem. U mnie to by³o "Q". Poszukaj w ustawieniach, pod który klawisz jest ustawiony przycisk X b±dz Y.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.