Wys³any: 11 Lipiec 10, 16:20 Jestem wszêdzie, jak woda i ogieñ, jak komar i pche³a...
Witam wiêc w moim dziale. Wnioskujê, ¿e jeste¶ zainteresowany gr± u mnie, b±d¼ czytasz ten temat z ciekawo¶ci... Dobrze robisz, zapraszam do lektury.
Od razu musicie wiedzieæ, ¿e jestem nieco odbiegaj±cym od innych MG. Preferujê gry akcji, nie mam zahamowañ dotycz±cych tematów. W jednej chwili mo¿ecie ratowaæ sadzonki truskawek przed Wurmple'm z AIDS, nastêpnie mo¿ecie walczyæ o swoje ¿ycie, bêd±c pogrzebanym ¿ywcem. Nie mam zahamowañ dotycz±cych tematów do¶æ "delikatnych", mówiê o religii, rasizmie, problemach politycznych, niekiedy mogê sypn±æ ironicznym humorem b±d¼ strzeliæ dwuznaczn± sytuacjê w wysoce nieodpowiednim momencie.
Preferujê te¿ fantastykê. Prêdzej, czy pó¼niej w±tek z tego rodzaju wpadnie do Twojej gry, je¶li u mnie grasz, tutaj nie ma z³udzeñ. Nagle mo¿esz obudziæ siê na godzinê przed koñcem ¶wiata, mo¿esz staæ siê pó³-pokemonem, tutaj mam najwiêcej wariacji.
Przemoc w walkach pokemon te¿ nie jest dla mnie jakim¶ tematem tabu. B±d¼cie przygotowani na z³amania, wylewy, wstrz±¶nienia, nawet na stan zagro¿enia ¿ycia u pokemona, bowiem chcê, by gry w ten sposób nieco przybli¿y³y siê do realizmu.
Dobrze, skoro wiecie czego siê po mnie spodziewaæ, to teraz wypunktujê to, czego spodziewam siê po moich graczach:
- po pierwsze: cierpliwo¶æ. Nie zawsze mam czas ¿eby odpisaæ, poza tym nie przesiadujê przed kompem jakich¶ dziesiêciu godzin na dzieñ. W chwili obecnej zjawiam siê od poniedzia³ku do soboty, od godziny 21 do 23, czasami te¿ jestem w losowych godzinach. W niedzielê nie zajmujê siê odpisami w grach/
- drugie: Przestrzegaj regulaminów
- po trzecie: Nic, powtarzam, nic ci nie da, pisanie co chwilê "szukam w krzakach pokemona X". Ba, ma³o tego, zmniejszasz tym swoje szanse, na znalezienie tego poka... Ja decydujê, co, kogo, kiedy, i gdzie napotkasz.
- po czwarte: my¶lenie. Pomy¶l nad tym, co twoja odpowied¼ w grze ma zawieraæ. Przeczytaj mój odpis dwa razy, zastanów siê co w tej sytuacji robisz, i do dzie³a. Nie przyjmujê krótkich odpisów (do czterech linijek). To samo tyczy siê taktyk.
- po pi±te: w³a¶nie taktyki. Ka¿da taktyka ma byæ przemy¶lana, w niej wykorzystujesz otoczenie(zawsze podajê przed rozpoczêciem walki). Odpisujesz przynajmniej czterema linijkami, mo¿e i dla niektórych to du¿o. Z czasem podnoszê poprzeczkê. Jak bêdzie za krótko - zwracam Ci uwagê i edytujesz taktykê. Je¶li siê nie s³uchasz - najpierw gra hamuje, pó¼niej (po trzech dniach) przenoszê grê do archiwum.
- i gwó¼d¼ programu: ORTOGRAFIA. Je¶li masz z ni± problemy, przepu¶æ tekst przez Worda/Open Office'a/Firefoxa/Chrome/Operê/s³ownik ortograficzny. Je¿eli nie masz ¿adnej z tych rzeczy, uznajê Ciê za wierzcho³ek góry lodowej i tracisz grê :>
Ponadto przed rozpoczêciem gry u mnie przeczytaj sobie poradniki autorstwa Legendsa. Wiedza w nich zawarta bardzo pomo¿e wam w grze u mnie ;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.